Provincies | Brabant | Eindhoven | Friture Martin Zwerts

Friture Martin Zwerts

Boschdijk 436
5622PC Eindhoven (groenewoud)
Tel: 040???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer
Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 12:00 - 20.30
Donderdag : 12:00 - 20.30
Vrijdag : 12:00 - 20.30
Zaterdag : 12:00 - 20.30
Zondag : 13:00 - 20.30

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

SmulRol

- 2 februari 2023 15:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
R.I.P. Martin, bedankt voor al die lekkere frietjes die je ons al die jaren hebt gegeven...

henkwijnbeld@gmail.com

- 8 juni 2020 21:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heb zelf 3 cafetaria’s gehad in Vught
Wat is deze friture martin zwerts samen met zijn hard werkende vrouw Annelies toch een geweldig voorbeeld voor velen.
Zij verkopen de beste ambachtelijke frites uit Eindhoven en de omgeving ...............
Wij rijden daar elke maand voor om en dat doen we al jaren ...........
- voor de kwaliteit
- Voor de specialiteiten
- voor de gezelligheid
- voor de hygiëne
Graag weer tot snel
Henk & Tineke

hennyoosterbosch@gmail.com

- 5 mei 2018 23:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kom al bij zwerts toen ik kind was (geb. Jaren 50) toen met m'n vader. En ik nu nog steeds .als ik in Eindhoven ben rij ik speciaal op vood n frietje van Martin en annelies. Ik hou die traditie in eren en ik hoop dat ze nog lang samen mogen bakken voor ons ...de wachttijd kan soms erg lang zijn .laatste keer dat ik er was .is 45.min. maar de sfeer is er altijd gezellig en wachten is dan echt niet erg .iedereen kletst met elkaar de sfeer is goed .

gamergun@gmail.com

- 7 februari 2018 16:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prijzig en het kan er ontzettend druk zijn, maar je krijgt dan ook wel waar voor je geld! Wat zeg ik? de beste friet die ik ooit gehad heb.

Persfoto.com

- 3 februari 2018 20:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn dochter vertelde mij, pap in Eindhoven heb je echte de beste friet tent. Ik zeg ja hoor trakteer mij maar een keer. En inderdaad de perfecte friet en sfeer in het kleine friethuis. Niet voor niets al vele malen gekozen tot beste friet tent

henk900

- 22 oktober 2017 07:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
gewoon de lekkerste friet en ze doen geen consessies aan de friet

pilot1

- 28 maart 2017 11:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kwam al bij de friture van de fam. Zwerts toen ik nog in de wandelwagen zat. Ik ben geboren in 1963, dus dan heb je een beetje een idee hoe lang dat geleden kan zijn. Maar ga er maar van uit dat ik er al zo'n 50 jaar kom. Het begon met de tante (?) van Martin, Martha Zwerts. Die gaf een nieuwe dimensie aan 'Eindhoves vloeken'. Het was was meer mopperen, maar ze nam daarbij geen blad voor de mond. Dat moet zo rond 1965/1967 geweest zijn. Later nam haar broer (?) Piet Zwerts de zaak over. En inmiddels staat Martin Zwerts (zoon van Piet) er met zijn Annelies. Drie generaties Friture Zwerts. De oude kleine frietzaak (een deur naar rechts) vond ik het gezelligst, maar ik kan mij voorstellen dat die niet meer in deze tijd paste en er dus iets moest gebeuren. Ik kom zelf uit het Gooi, geboren in Baarn en heb daar ook praktisch mijn hele leven gewoond. Mijn moeder is wel een echte Eindhovense en samen met een zusje van haar (die bij de friture in de buurt woonde) kwam ik regelmatig bij Zwerts. "En zo is het gekomen." Maar genoeg over mij. ;-)
Nergens ter wereld heb ik lekkerdere frites gegeten dan bij de fam. Zwerts op de Boschdijk in Eindhoven. De kwaliteit wordt generatie op generatie scherp in de gaten gehouden. Geen concessies. Alles wordt regelmatig schoon gemaakt. En inderdaad het markante 'screenen' van de frites. Frites die niet voldoen aan de 'Zwerts Standaard' worden er met de hand uitgepikt en weggegooid, zowel voor als na het bakproces. De gezellige sfeer blijft onverminderd aanwezig. Je kunt er een jaar, of nog langer, niet geweest zijn en iedere keer voelt het als thuiskomen. Je wordt haast overvallen door een hartelijkheid die "wij in Holland" al lang niet meer kennen. Ik kom niet zo vaak meer in Eindhoven (helaas) maar geloof het of niet, ik heb Friture Zwerts in mijn routeplanner in de auto als POI (Point of Interest) geprogrammeerd staan. Als ik in de buurt ben.......een druk op de knop en ik sta binnen een mum van tijd voor deur. Oh, ik zou het niet meer over mijzelf hebben. Sorry. Wat ik eigenlijk zeggen wil; de beste frites van het westelijk halfrond en ver daarbuiten eet u bij Friture Martin Zwerts!

TIBOVEEN

- 17 maart 2017 21:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gister na vele aanbevelingen toch maar eens een frietje gaan eten bij Zwerts. Nu heb ik er spijt van dat ik niet eerder naar de aanbevelingen heb geluisterd, vele malen beter dan de (standaard)friet die ik gewend was.
Tijdens het wachten hield de eigenaresse mij goed gezelschap. Vervolgens heb ik van mijn frietje en de zon kunnen genieten op het terras. Echt top!
Een echte aanrader!

youri

- 16 maart 2017 14:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog steeds de lekkerste friet heerlijke Belgische mayonaise waar ambacht voorop staat .

NenaenHarrieke

- 23 december 2016 10:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor Martin en Annelies,
Jullie hakken alle concurrenten in de pan,
de Kerstman is er helemaal in de ban van.
Jullie hebben het hart van de Kerstman veroverd,
jullie heerlijke frietjes hebben hem betoverd.
De Kerstman observeert jullie al een tijdje
en jullie verdienen een kleinigheidje.
Het is allemaal gecheckt...
De wijze waarop jullie werken verdient respect.
Chapeau...
Jullie verdienen ook nog een cadeau!
Groetjes van
jullie fan
de Kerstman

Inezennicole

- 25 maart 2016 14:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Waarom heeft Zwerts niet de prijs voor 2015 al binnen?! Zij hebben echt de besteeee friet!! *hearteyes*

Wij halen met werk wel eens friet op vrijdag en het aller liefst bij zwerts!! :)

vanzandt

- 10 maart 2016 21:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Topper deze

Dorianne

- 18 december 2015 16:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gezellige frietent! Met kwaliteit friet! Soms moet je lang wachten maar dat wordt wel beloond! Als je dan eenmaal je frietjes proeft dan ben je dat lange wachten alweer vergeten! Als je eenmaal gewend bent aan deze friet, dan valt friet van een andere frietent erg tegen! Voor mij is dit echt de beste frietent

frankv

- 1 juni 2015 21:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eindelijk eens de kans gehad om een bezoek te brengen aan deze frituur. Bij binnenkomst stond er al een rij tot aan de deur. Het wachten is geen straf bij Zwerts er hangt een erg prettige gemoedelijke sfeer. Het wachten werd beloond met perfect gebakken friet, ik heb geen enkele zaak gezien waar met zoveel zorg de friet wordt gemaakt. Van de ruim 100 zaken die ik heb bezocht was dit de beste friet die ik gegeten heb. De prijs ligt boven gemiddeld maar daarvoor krijg je wel een portie friet waarvan elk frietje van topkwaliteit is.

WTULTC

- 19 april 2015 10:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
18-4-20115: Na inmiddels al meerdere keren deze zaak bezocht te hebben was het toen ik met mijn vriendin binnen kwam niet zo druk en hebben we kunnen kletsen met Annelies. In dat gesprek werd nogmaals bevestigd wat wij al wisten gezien de vele bezoekjes in het verleden dat deze eigenaren echt hart voor hun zaak hebben en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hierdoor hebben ze inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die ook van ver komen voor een heerlijk frietje. Er waren zelfs internationale klanten (oa een Duitser) aanwezig die speciaal bij Zwerts een frietje kwamen eten. We hebben wederom genoten van de heerlijke friet en de gemoedelijke sfeer en de dag werd helemaal mooi afgesloten met het kampioenschap van PSV! Leuk je wat langer gesproken te hebben Annelies.

Eerder...
Eindelijk heb ik dan deze zaak bezocht. Van de bijna 100 zaken die ik heb beoordeeld is dit een van de beste qua kwaliteit. Wat een genot om het hele proces te kunnen zien hoe friet gebakken dient te worden. Annelies snijdt de frieten en bakt ze voor. Daarna worden ze heerlijk afgebakken door Martin, die de verkeerd (te hard) gebakken stukjes friet eruit haalt. Samen met volgens mij veel vaste klanten die wachten helemaal niet erg vinden zorgt dit voor een gezellig sfeer.
De kwaliteit van de friet was het wachten (vrij lange rij voor een friettent) meer dan waard. Verse friet zoals friet hoort te zijn, je mag zelf bepalen hoeveel zout je erover heen wilt.
Daarnaast is de prijs en hoeveelheid is ook wel goed te noemen, want ik zat redelijk vol. Friet die je mee neemt wordt ook in een puntzak gedaan en dan ingepakt net zoals bij een viskraam maar dan in neutraal papier ipv krantenpapier.
Leuk om te vermelden is dat de award van 2009 een mooi plekje heeft gekregen in de zaak.

Jammer1

- 22 maart 2015 19:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Rond 18:00 uur naar Zwerts gegaan om eten te bestellen. Na 15 min. in de rij gestaan te hebben kregen we te horen dat de bestelling te groot was (7 kleine friet ). We werden dan ook niet verder geholpen en moesten maar naar een andere frituur. Snap niet dat een bedrijf met deze mentaliteit tot beste frituur wordt benoemd! Schandalig!

TimTim

- 13 maart 2015 16:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Werkelijk geweldige zaak! Ik kom er al jaren met veel plezier. Het kwaliteitsstreven van de zaak vind ik ook mooi. Nooit teveel friet erin om te voorkomen dat de kwaliteit daalt en tenminste zélf de friet maken, iets dat in de stad erg zeldzaam lijkt te zijn geworden. Geweldig vriendelijk personeel, prachtig assortiment met enige unieke producten, zoals de zelfgemaakte kipfiletjes. Ga hier absoluut niet alleen heen voor de friet als je er heen wilt!

frieteter

- 12 november 2014 19:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een mooie glow avond, wilden we nog de beste friet van Nederland eten. Een half uur voor sluitingstijd, was de friet op, men had geen zin meer om nog aardappels te snijden en voor te bakken. Het gevolg van succes. Klanten genoeg. Wat een sof voor zo'n goede friettent...

Mikey_Mal

- 7 november 2014 12:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Echt een aanrader.
lekkere frites/vriendelijke mensen/schone winkel.
zo moet een zaak zijn

AlexanderEindhoven

- 6 november 2014 19:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kan over de Friture van Martin en Annelies Zwerts eigenlijk niks slechts zeggen. De friet is de lekkerste die ik ooit gehad heb, de kwaliteit van de andere snacks zijn ook beter dan gemiddeld (aanrader; de kroketten) en de sfeer is ook altijd goed. Er is ook altijd tijd voor een gezellig praatje (als het niet te druk is) en altijd goeie en vriendelijke service. Er zijn echter 2 "nadelen" als je hier friet hebt gegeten; dan vindt je de friet van anderen niet meer lekker en de friet van Zwerts is zo lekker dat ie zwaar verslavend is! ik moet er minimaal 1x per week langs om een frietje te halen ;-)

Debbie

- 16 oktober 2014 16:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Iedere week eten wij een frietje van Zwerts, heerlijk! Het is soms even wachten in de rij, maar de beloning is het wachten méér dan waard.
Voor ons geen andere friet meer!

Michelle90

- 18 september 2014 21:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eindelijk dan eens wezen eten en eindelijk kan ik dan ook zeggen dat ik de lekkerste friet ooit geproefd hebt!!! Normaal krijg ik een grote friet ergens anders nooit op.. Maar ik kon gewoon niet stoppen met eten, omdat het zo heerlijk was! Ook de mayo en de satésaus waren erg lekker en niet te vergeten de satekroket. Wat ik ook een groot plus punt vond is dat het er heel erg gezellig is. Ik kwam daar met een vriendin vlak voor sluitingstijd en we mochten gewoon nog daar onze friet opeten, zodoende en door het gezellige kletsen met de eigenaars van de friture gingen we pas 30 minuten na sluitingstijd de deur uit. Dat vind ik nog eens klant vriendelijkheid! Mochten jullie dit lezen: Tot snel en bedankt!

TimoB

- 15 augustus 2014 20:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Beste friet ooit! Twee heerlijke bakjes friet gegeten. Nog bedankt voor het softijsje!

gabigabi

- 17 maart 2014 13:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alweer een tijdje geleden dat we zo'n lekker frietje hebben gegeten dan pas weet je wat je hebt gemist.Altijd hebben ze tijd voor een praatje ook al is het druk , ook William is een aardige jongen en Martin moppert altijd op zijn aardappels maar dat merk je ook dan ook wel aan de kwaliteit bij hem zijn de frietjes gewoon goed gewoon Top .Onze zondag was weer geslaagd lekker uit eten geweest .

PimGeert

- 15 maart 2014 19:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2014
Update: weer genoten van de heerlijke frieten bij Zwerts. Vers, vol van smaak en mooi gebakken. Deze keer gekozen voor de altijd lekkere -en huisgemaakte- curry met uitjes (waarom is dit geen gemeengoed in Nederland?). Altijd weer een warm welkom bij binnenkomst. Tip: met het nieuwe terras is het ideaal voor fietsers om na een tochtje lekker buiten te zitten.


2013
Opgegroeid in Eindhoven en al een tijdje woonachtig in verschillende uithoeken van Nederland. Nog steeds kom ik er graag en het is m.i. de lekkerste friet van Nederland. Daarom vind ik het onbegrijpelijk dat de friettenten, vernoemd naar het zwarte Belgische mannetje, hier zo hoog scoren. Qua friet is het daar prima, maar zeker niet excellerend. Enige kanttekening moet gemaakt worden: gesneden friet is een unicum boven de rivieren. Hoge scores zijn dus begrijpelijk als je alleen diepvries friet gewend bent...

De afgelopen jaren frituur Zwerts zien veranderen van het kleine kotje van Piet naar de moderne frituur van Martin. Al jaren steelt Annelies de show met haar warme Brabantse gastvrijheid. Ze kent de buurt, de stad en haar gasten. Terwijl Martin secuur de (te) harde stukjes friet weggooit, is Annelies altijd de hele zaak aan het overzien. Ja, het blijft een nadeel dat het er tijdens etenstijd erg druk is. Maar daar krijg je dan wel heerlijke verse friet voor terug! Daarom raad ik mensen vooral aan om 's middags, voor de drukte, langs te gaan.

Tip: bestel een friet met Belgische mayo, doe er een 'van alles wa' bij en geniet op het terras van de pure smaken! Heerlijk!

Wij blijven komen!

pommesfrites

- 19 februari 2014 14:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je binnenkomt ruik je het meteen, dit wordt vast een lekker frietje. Ossewit volgens mij. Vriendelijke mensen. Bakje of zakje? Na een een tijdje wachten kregen we een prachtige bak patat met Belgische mayo. Heerlijk! De beste van Nederland? Dat durf ik niet te zeggen, maar zeker in de top. Wel wat van die lekkere kleine knapperige stukjes onderin het bakje, die horen er trouwens volgens mij gewoon bij. De friettest van het AD zet mijn vaste friettent, de Belg in Groningen net iets hoger op de ranglijst. Een iets smaakvollere aardappel? Ik ben geneigd het met ze eens te zijn. Bij Zwerts wordt wel secuurder gewerkt, ook als het druk is. Bij de Belg ligt het tempo dan soms te hoog, met als gevolg wat slappe friet, wat gelukkig een uitzondering is. Probeer ze beide eens uit!

Frietgenieter

- 7 januari 2014 19:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hee Martin en Annelies en natuurlijk William, de allerbeste wensen voor 2014. Laten we er een mooi jaar van maken en hopen dat de kwaliteit van de aardappel blijf zoals ie is.

theduke

- 31 december 2013 22:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook in 2013 hebben we weer verrekte goeie friet gegeten bij frituur Martin Zwerts ga zo door jonguh ook in 2014 top tent

Latoya

- 19 december 2013 17:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kom speciaal uit Amsterdam om hier friet te komen eten. Heerlijk!

wanda

- 19 december 2013 09:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Iedere woensdag een feest om er een friet met (Belse) mayonaise te gaan eten. En dat op 5 minuten fietsafstand!

Junior_Smulders

- 11 november 2013 21:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alles super! de friet, de mensen, de sfeer, gewoon perfect!

henkv

- 10 november 2013 20:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
lekkerste friet geen enkele friettent kan er aan tippen

FrankvB

- 7 november 2013 16:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook weer een bezoekje gebracht, tsja, wat moet ik zeggen, gewoon heerlijke frieten, verhoudingen gewoon goed, de frieten doen mij denken aan Frituur Roel in Achel Het is gewoon een toptent, kijk nu alweer uit naar mijn volgende bezoek.

Carl_en_Gamal

- 25 oktober 2013 21:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als echte Amsterdamse Brabander ben ik vandaag samen met mijn maatje (de meest ervaren Zwerts-friet eter) bij Zwerts op bezoek geweest. NOG NOOIT ZULKE GOEIE FRIET GEGETEN! Hier kan geen friettent in Amsterdam tegenop!!! De frikadellen en de kipcorns waren ook fantastisch!... Annelies en Martin bedankt zo beginnen wij het weekend geweldig! Bedankt Pa voor dit idee!

Hendriks

- 24 oktober 2013 21:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prachtig om te ervaren hoe de gastheer als een volslagen vak idoot bezig is om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen. Alleen de beste aardappel is goed genoeg. Frituren in dierlijk vet is lekkerder als plantaardig. Annelies zorgt voor een Brabantse gastvrijheid. De moeite waard om voor om te rijden. Toptent

jaria

- 24 oktober 2013 09:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
oh oh oh, wat zijn de frieten weer lekker!
ja, die martin bakt ze bruin.
nooit geen andere friet meer, alleen die van martin en annelies.
en de gezelligheid daar, telt zeker mee.
blijf zo doorgaan

bootsjongen

- 20 oktober 2013 13:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
friet, snacks, aardappels, de aandacht voor het bakken van de friet, de sfeer en gezelligheid, de zaak en het personeel geweldig. in één word SUPER!!!!!!

alles zo geweldig goed dat ik nooit meer ergens anders wat durf te eten.!!!! hier kunnen anderen nog wat van leren.

Miessiem

- 10 oktober 2013 20:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

RonaldSnacky

- 24 juni 2013 23:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier eten wij de beste Friet!!!
Komen hier regelmatig vanuit Capelle aan den IJssel om een frietje te eten met heerlijke snacks!!Met onze dorstige Cadillac kost deze rit een paar centen,maar hebben dat er graag voor over!!!
Gewoon de beste!!!
Onlangs tussendoor de nummer 1 van de AD friettest uit Den Haag geprobeerd!
Wat tegenvaller, smakeloze bruine friet!! AD schaam je!!!
Toont aan dat de AD friettest in mijn ogen niets voorstelt!!!

JamPie

- 26 april 2013 07:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kom er al jaren langs... maar aan de verkeerde kant van de weg. Gisteren is het er dan toch van gekomen. Jammer dat ik dat niet eerder heb gedaan. Lang geleden dat ik zulke smakelijke friet heb gegeten.

MarcR

- 12 april 2013 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De grote, dikke, smeuiige, verse frieten die je hier krijgt zijn... perfect. De bakjes en zakjes worden ook goed volgeschept.

Dit zitgelegenheid is comfortabel (zachte bekleding en fancy tafeltjes!), en het is er gezellig druk; terechte viervoudig winnaar dus!

remarkable

- 15 maart 2013 15:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de hele hype rondom Martin Zwerts toch maar eens besloten om er eens te gaan eten. Bij binnenkomst ruikt het meteen naar een Belgische frituur, vanwege het frituurvet (ik denk ossewit?) Dat is een goed teken! Ondanks het feit dat het hier s'middags rond een uur of 2 al enorm druk is, is de bediening vriendelijk: er wordt niet moeilijk gedaan over saus apart, er wordt zelfs een praatje aangeknoopt met de klant en bij buitengaan wordt er vriendelijk tot ziens geroepen. De friet komt in een goede portie, maar had eerder iets groter dan iets kleiner gemogen. De friet is prima, zoals ik hem graag zie: knapperig van buiten, zacht van binnen. Eigenlijk heb ik liever ietsjes dunnere frieten, maar das maar n detail. Eigenlijk kan ik als ik alles opsom concluderen dat de hype er niet zomaar is: dit is een uitstekende frituur, en eigenlijk ook de beste die ik in Nederland heb geproefd. Om dat te relativeren moet wel gezegd worden dat naar Vlaamse standaarden Martin Zwerts naar mijn mening ergens in de middenmoot zou eindigen. Maar dat zegt meer iets over het kwaliteitsverschil in friet tussen Belgie en Nederland. Dit is een uitstekende frituur, en t is de moeite waard om hier voor om te rijden!

Harry_G

- 28 februari 2013 08:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Annelies en Martien TOP

Sam363

- 26 februari 2013 13:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van harte, Mart Annelies supper patatte frites in unnu puntbuil,das tog lekker of nie soms.

martijn040

- 25 februari 2013 21:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De beste van nederland natuurlijk, jullie doen goed je best! Groeten martijn

M_enM_

- 24 februari 2013 17:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een dagje winkelen in Eindhoven, komen wij altijd even bij jullie een overheerlijk frietje eten. De sfeer is gezellig en de zaak ziet er piekfijn uit. Een aanrader dus! Ga zo door!
Groetjes van Mark en Martine uit Kerkdriel

paulmccuytney

- 8 februari 2013 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In juni vorig jaar ben ik verhuisd en woon ik op een steenworp afstand van Friture Martien Zwerts. Aanvankelijk wilde ik een frietpan aanschaffen, maar na mijn eerste bezoek sinds lange tijd aan hen was dat totaal niet meer nodig. Zij hadden net een paar maanden eerder hun zaak verbouwd en ik herkende het bijna niet meer terug. De friet en snacks zijn daar zo lekker, dat ik zelfs de andere cafetaria's in de buurt vrijwel negeer. En de wat langere wachttijden neem ik op de koop toe. Ook vind ik het knap dat het echtpaar Zwerts samen met hun zoon dit zaakje moeiteloos runnen, van extra personeel is totaal geen sprake.
Met andere woorden: ik verhuis voorlopig NOOIT meer!!

Natascha91

- 5 januari 2013 13:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op dit moment ben ik aan het wachten op de heerlijke frietjes van Martin Zwerts, iets waar ik me al de hele dag op verheug! Zorg wel dat je op tijd je frietjes gaat halen, het kan er super druk zijn! Maar voor deze frietjes hoor je je tijd te nemen, kwaliteit gaat voor! Echt een aanrader om eens heen te gaan!

Alisha

- 5 januari 2013 13:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Manouk90

- 3 januari 2013 18:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Super friettent kom hier wekelijks een frietje eten
Personeel is ook erg vriendelijk

corrie59

- 28 december 2012 22:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ben weer eens naar zwerts geweest. blijft voor mij toch de beste van de nederland de bediening is super de friet heerlijk.

Tonny

- 28 december 2012 18:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer mooie friettent met gezellige mensen achter de toonbank die ook nog zeer goede friet zelf snijden.Aanrader om een frietje en een sate te eten.Sinds de verbouwing geen kwaliteit ingeleverd en de wachttijd is verminderd.Ga zo door topie.

MarkPSV

- 28 december 2012 11:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldige friettent en elke keer een genot om hier te komen.
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de wachttijd soms wat lang is, maar dit zegt natuurlijk ook direct iets over de kwaliteit van de friet. Want ik heb nergens anders zo'n lange rij gezien bij een friettent. En de gastvrije ontvangst maakt ook veel goed. De man en vrouw maken altijd tijd voor een praatje en zijn ook oprecht geinteresseerd in hun klanten.
De nieuwe zaak ziet er ook erg goed uit en is mede door de grootte en zit mogelijkheden ook een goede verbetering ten opzichte van de oude zaak.

Keesdevrij

- 26 december 2012 09:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kei goed! Beste friet van Nederland en omstreken. Altijd gezellig.

MichaelvdW

- 23 december 2012 20:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Mandy

- 22 december 2012 17:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

wilvandenheuvel

- 21 december 2012 17:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een bezoek aan Martin en Annelies is een meer dan perfecte keuze. Niet voor niets de laatste 3 jaar winnaar van de Frietopia publieksprijs. Nog nooit voorgekomen. Bewijst kwaliteit.

JanvanderMolen

- 21 december 2012 14:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellige friettent met de lekkerste friet van Nederland !!!!!

Jooost

- 21 december 2012 13:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Super lekker frietje speciaal gegeten! Sfeer was top, zeer vriendelijk personeel!! De nieuwe zaak maakt het frietje happen nog beter!

Berend_S

- 21 december 2012 13:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Met vrienden uit Amsterdam gekomen om de friet te proeven ,de trip was het helemaal waard . Er is geen friettent in Amsterdam die hieraan kan tippen. Overweeg om te verhuizen :)

larshuibers

- 21 december 2012 13:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:


Rutger

- 16 december 2012 09:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Twee uur gereden om vanuit Utrecht naar Eindhoven te komen, maar met een fantastisch vooruitzicht, frieten van de Boschdijk ! Natuurlijk is dat de beste friet die er is (ondanks de verkeerde stand op deze website). De doorlooptijd in de nieuwe zaak is erg verbeterd ! En nog steeds dezelfde kwaliteit, ga er heen !

Patatas

- 14 december 2012 21:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

hilda

- 14 december 2012 20:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

robyn

- 14 december 2012 18:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

henkje

- 14 december 2012 10:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

petronella

- 12 december 2012 20:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

vasteklant

- 28 november 2012 19:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als echte frietliefhebber is het tegenwoordig lastig om échte goede friet te vinden. Veel fritures snijden al lang hun eigen friet niet meer en er wordt weinig aandacht aan de kwaliteit besteed. Gelukkig kreeg ik een paar jaar geleden van een kennis het advies om eens bij Friture Martin Zwerts in Eindhoven te gaan kijken. Sinds ik daar voor de eerste keer friet heb gegeten ben ik eigenlijk niet meer naar een andere friture gegaan. De friet is voortreffelijk en ook de sfeer is altijd prettig. Hoewel er in het verleden soms best wel lange wachttijden waren, was de kwaliteit van de friet dat wachten zeer zeker waard. Sinds de verhuizing naar het nieuwe pand, is de wachttijd stukken korter geworden. Ook is er veel meer ruimte om de friet binnen op te eten.

Friture Martin Zwerts heeft dan ook niet voor niets de afgelopen drie jaren de Frietopia Publieksprijs voor Beste Friettent gewonnen. Hopelijk komt daar dit jaar de vierde titel bij, want Martin en Annelies verdienen die prijs dubbel en dwars.

JorisU

- 18 november 2012 11:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Absurd lekkere friet!

chicago

- 20 oktober 2012 10:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een prachtige nieuwe zaak waar de kwaliteit en gezelligheid niet veranderd is!!!! Wat moeten we nog zeggen? SUPER!!!!!! Groetjes, Ruud, Wilma & Claudia XXX

Ronnie

- 29 juli 2012 20:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn vader nam mij voor het eerst mee naar deze friettent. Hijzelf woont er geloof ik zon beetje haha Toen ik klaar was met mijn eerste frietje speciaal dacht ik "was is dit ontzettend lekker!"
Sindsdien probeer ik als in de buurt ben(ja moet er eindje voor rijden) er altijd even binnen te wippen.
Mijn vriendin is inmiddels ook verkocht en die moet er 4000 km voor vliegen en dan is het eerste wat ze zegt "we gaan toch wel een frietje eten bij zwerts!"

Groetjes

Ron en Reut

anoniem1

- 14 juli 2012 15:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een paar keer per jaar, als ik een dag niets te doen heb, ga ik met m'n studenten-ov richting Eindhoven om een portie frites bij Martin Zwerts te halen. De friet is wel zo ontzettend lekker (zelfgemaakt) maar dat komt vooral doordat ze bakken in ossenwit of reuzel; er zijn (bijna) geen friettenten meer die dat doen.

Desalniettemin is het een ervaring die iedereen een keer moet hebben gehad. De nieuwe zaak is erg mooi geworden en zeer smaakvol ingericht met veel chique zwart en grijs. Je wordt erg 'gezellig' geholpen en inderdaad als mens behandeld. Maar de wachttijd is ontzettend lang en Martin zelf is niet echt een vrolijke frans. Gelukkig is zijn vrouw dat wel.

Geweldig lekkere friet, dat is het belangrijkste. Op niveau friet eten, en heel anders dan alle andere betere frietzaken in Nederland.
bart

- 24 maart 2012 22:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
update 24-3-2012:
ze zijn inmiddels verhuist naar het pand ernaast, het is erg mooi geworden met ook een aantal zitplaatsen. Ik vind het heel gezellig ingericht met mooie oude foto's aan de muur. De kwaliteit van de friet is nog steeds geweldig goed!


Hier hebben ze de lekkerste friet die ik ken, wordt vers gesneden en gebakken waar je bij staat. Deze zaak is gevestigd in een tussenwoning en is vrij klein. Je moet meestal wel wat geduld hebben om hier een frietje te kunnen eten, want vaak staan de klanten buiten in de rij te wachten. Het interieur is vrij oud, maar de sfeer is er altijd goed. Dit is nog echt een ouderwetse friettent met de kwaliteit en sfeer van vroeger. Een echte aanrader.

h33rs3r

- 7 januari 2012 14:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op aanbevelingen van velen gisteren maar eens naar Zwerts gegaan voor een grote mayo en een gehaktbal speciaal.
Erg onder de indruk. De frieten zijn echt lekker (goede aardappels) en krokant. Ik moest een stukje naar huis rijden en ze waren nog steeds geweldig van structuur. Alle lof voor deze friet. Dik, krokant, vers en lekker.

Ook het huiskamer sfeertje is leuk. Lieve mensen volgens mij. Wel erg lang wachten, heel erg lang. Da's een beetje jammer, maar mag de pret niet drukken. De kwaliteit maakt dat goed!

Volgens mij gaan ze naar het pand ernaast verhuizen (en dus groter worden). Ben benieuwd!

Sandra

- 22 december 2011 16:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het eerste wat ons te binnenschiet, is een loflied.
Deze friettent is met recht onze favoriet.

Wij genieten, daar elke week van overheerlijke frieten.

Een ding kunnen we je beloven,
ze hebben nergens zo'n lekkere frieten als op de Boschdijk in Eindhoven.

Dus neem ons advies,
ga frietjes eten bij Martin en Annelies.

Groetjes, Harrie en Nena, Sandra en Pascal

Juniorsmulders

- 10 december 2011 12:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijke friet! Altijd dezelfde goede kwaliteit en verzorgd gebakken.
De prijs is zeer goed voor de kwaliteit die er geboden word. Na een zakje friet zit je goed vol en kan je er weer tegenaan voor de aankomende uren, niet zoals de meeste friettenten waar je na 2 uur weer honger hebt. Annelies en Martin zorgen voor een top sfeer in hun zaak en hebben 0,0 muziek daarvoor nodig om het gezellig te maken!
Beste friettent 2009 , 2010 en voor mij zeker ook 2011!!!

gerry

- 4 december 2011 19:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wij slaan geen week over om van de friet en gezelligheid te genieten. Als je deze friet gewend bent, valt ieder duur restaurant tegen....

robinvandelaar

- 1 december 2011 17:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
perfecte frites geen een is er bruin allemaal precies goud geel
heel aardige mensen en beste friet van nederland

Manouk2

- 16 oktober 2011 21:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gisteren weer bij martin en Annelies geweest het was weer zoals vanouds want dientje was er weer, een heerlijk frietje gegeten en een gehaktballetje. Het was het wachten waard lekkerdere friet bestaat er niet.

Groetjes manouk

henri_je_vriend

- 4 oktober 2011 10:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Anelies en Martien,

Wederom een tv optreden al was het maar kort maar ja alle zendtijd is welkom.
Maar een Manager voor in de toekomst zal jullie nog meer opleveren.

Groeten je vriend(Manager) en Helma

jantje78

- 10 september 2011 17:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Super friet! Vers gesneden, de slechte stukjes worden er uitgehaald ligt nooit te lang voorgebakken. Kortom heerlijk! En de bourgondier kroket is ook echt een aanrader! Een keer geweest en nu is het onze vaste friettent. Vandaag een keertje naar Mannekepis in utrecht geweest maar die kan zeker niet tippen aan Martin Zwerts.

EstherT

- 1 september 2011 16:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet van Piet is de lekkerste die er is!
Ik ga er regelmatig met mijn vader naartoe! De frieten worden vers gebakken en smaken geweldig lekker. Verder is de berehap met satesaus een echte aanrader! Alleen hebben ze de satesaus vorige maand wel veranderd naar mijn mening (minder lekker). Nu maar hopen dat ze die andere satesaus weer gaan gebruiken!
Als je in Eindhoven bent moet je zeker hier langs gaan, want dit is een lekkere "culinaire" ervaring! De sfeer is ook uitstekend bij de friettent.
Goed werk Martin en Annelies

boyb1

- 18 augustus 2011 20:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit wordt mijn eerste post maar zeker niet mijn laatste. Vind het al jaren leuk om bij de diverse zaken friet te proeven en te beoordelen.
Ik kom uit de regio 's-Hertogenbosch dus moest ik een keer naar Martin. Vandaag met een vriend van me vanuit het Bossche naar Eindhoven gereden. Bij binnenkomst ademt het een en al friet zoals het hoort te zijn.
De sfeer vind ik geweldig omdat het zo authentiek is en oprecht naar het product. Toen de friet 2xfriet met in een zakske met mayo. Lekker op het terras gezeten in het zonnetje en de friet was helemaal top. Geen kleine stukjes allemaal perfect gebakken en even dik/lang. Saus is van Oliehoorn meen ik ?? en dus ook top. Zoals hij de friet bakte met zoveel aandacht heb ik maar weinig gezien. Kortom echt de beste frituur waar ik ooit ben geweest.

Bert1963

- 12 augustus 2011 17:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Naar mijn mening word de friet van Zwerts een beetje teveel overgewaardeerd deze is gewoon doorsnee niets meer niets minder. Daar in tegen de snacks zijn een aanfluiting Beckers frikandellen van 85gr. met zijn prijzen zou dit min. 100gr moeten zijn verder de kroketten van Deli XL met jawel een vleespercentage van 10% dit is voor de meest gangbare snacks een beetje aan de magere kant. Maar nogmaals ga eens naar Thijsco in Tongelre daar hebben ze pas friet en heel veel eigen snacks de frikandellen zijn daar 100gr. en de kroketten zijn daar goed gevuld daar kan Zwerts niet tegen op.

Peter91

- 7 augustus 2011 11:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gisteren in Eindhoven bij de snackbar van Martin Zwerts geweest. De patat was heel goed gebakken en smaakte daardoor heel goed . Het is vers en het wordt zorgvuldig bereid, harde stukjes worden er uit gehaald. De andere snack (van alles wa) die ik ook gegeten heb was ook goed. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. De prijs/hoeveelheids verhouding is ook goed. Je krijgt echt waar voor je geld.

Ik wil er nog bij vermelden dat ik helemaal niet uit de buurt van Eindhoven kom. Ik woon in de omgeving van Dordrecht, maar ik moest overstappen op Eindhoven nadat ik op visite was geweest bij een kennis in Limburg. Ik heb toen naar aanleiding van deze recensies besloten naar de Boschdijk af te reizen, om daar een frietje te gaan eten.

Het kost wel wat tijd om bij de snackbar van Martin en Annelies te komen met het openbaar vervoer, maar het is zeker de moeite waard. De frietjes die je krijgt zijn vele malen als de frietjes die je krijgt bij de stations snackbar met de naam: De Smullers.

Let wel op: De friet valt redelijk zwaar op de maag. Het zijn hele grote frieten en je krijgt veel , een grote friet nemen is niet aan te raden, want die krijg je dus niet makkelijk op. Ik had veel honger, maar ik zat zelfs op een gegeven moment vol. Zeker als je een snack bij je friet neemt is het beter om een kleine friet te nemen.

jackie88888

- 19 juli 2011 15:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een heerlijke friet!!! Verser kan niet! De aardappelen worden voor je neus gesneden!!! Er was mij verteld dat dit de lekkerste friet van nederland was, dus moest het maar een keer proberen... volgende keer als ik in Eindhoven ben, breng ik deze toptent zeker een bezoekje! Ook de zelfgemaakte saus voor bijv. frikadellen speciaal in 1 woord geweldig!! Voor iedereen: ga hier zeker een keer heen als je in de buurt bent!

Knarf

- 27 juni 2011 05:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De aardappels waren op laatst. Toch maar ff half uurtje gewacht. FF snijden, voorbakken en.......voila het lekkerste frietje van Nederland was geboren. En uiteraard, hartstikke vers. Zelfs Chinese conculega's stonden in de zaak om te kijken hoe hier friet gemaakt werd.

Phil_1970

- 10 juni 2011 11:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alle recensies zeggen het eigenlijk al. Ik kom er af en toe en de frieten smaken altijd weer geweldig!! De beste die ik ooit heb gehad! Als Eindhovenaar MOET je minstens één keer hier gegeten hebben.

De tent is veel te klein en daarom staat er vaak een lange rij mensen buiten te wachten op hun friet. Het wachten is echter helemaal niet erg. Het hoort gewoon bij de ervaring. En Annelies kan zo gezellig kletsen. In no time weet je alle nieuwtjes uit de buurt.

mathieu

- 5 juni 2011 10:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Jaaaaaaaaaaaaaren ga ik voor mijn frietje naar Martin en Annelies Zwerts. Kwaliteit willen we, en graag neem ik de moeite vanuit Best me te verplaatsen naar Eindhoven. Terwijl ik dit schrijf staat het water me in de mond. Altijd gegarandeerd kwaliteit, dag in dag uit staan ze achter hun product. Bediening is top en altijd in voor een praatje. Zal jullie deze maand gaan missen, want jullie friet is gewoon smerig lekker.
Wil dan iedereen ook vriendelijk adviseren voor friet moet je bij Martin en Annelies Zwerts zijn, een top product.

Simon_zonder

- 3 februari 2011 17:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kom hier regelmatig vanuit Nuenen samen met mijn vader en broer. Mijn vader bestelt altijd een 'belg', mijn broer mét en ik een puntzak zonder mayonaise. Sowieso moet friet in een puntzak zitten. De friet van Zwerts is de beste die ik ken en Annelies kletst altijd heel gezellig.

Ronald1984

- 3 december 2010 14:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wil je gezellig de beste friet en snacks van Nederland eten dan is dit het juiste adres.

Harly

- 4 november 2010 21:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als 'ode' aan deze friture heb ik de volgende hyves opgericht: http://friture-zwerts.hyves.nl/

Dus voor echte fans met hyves: meld je aan!

MichaelH

- 19 oktober 2010 13:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aller lekkerste friet van heel Nederland.
En Martin luistert altijd heel goed naar hoe je je frikandel gebakken wilt hebben. Dus lekker doorgebaken.
Frikandel Rijtakkers.
Gr. Michael , Andre & Monique

Pucman

- 16 oktober 2010 13:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nooit iets anders meer! Net terug van vakantie en kan nu al niet meer wachten tot vanavond. Veel te lang moeten missen. Binnenkort gaan we verhuizen, maar we rijden gewoon een stukje verder voor friet van Zwerts.

Naresh

- 15 oktober 2010 19:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goeie goden! Alsof we 3 zakjes goudstaven mee naar huis kregen! Alsof we in de aardappelattractie van nederland zijn geweest! Alsof je op pakjesavond op de goedheiligman staat te wachten! Alsof pasen en pinksteren op een dag vallen! Alsof je bij je lievelingstante in de keuken staat! Alsof...

Groetjes en tot ziens, Hozan, Roy en Naresh!

Engeltje26

- 24 mei 2010 13:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit was de lekkerste friet die ik ooit heb gegeten bij een friettent. Het was echt heel lekker, de frieten worden vers gesneden en dan direct voor en nagebakken.
Heerlijk zeg, ondanks het feit dat je wel een half uur moet wachten, vanwege de drukte, maar dat maakt die heerlijke verse friet meer dan de moeite waard.
Sfeer was ook prima, wel relax ondanks dat er niet echt kunt zitten.
Een abselute aanrader mocht je ooit in Eindhoven zijn en dan hele lekkere friet wil eten.

Angel

- 1 mei 2010 17:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent heeft echt hele lekkere friet. Ze worden zelf ter pleke gesneden. Je proeft heel goed de aardappel. De sfeer was goed daar en het wachten van een half uur op het friet was het meer dan waard.Deze friet was de lekkerste friet die ik tot nu toe heb gegeten.

Leroy

- 29 april 2010 14:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag weer eens een andere dag zoals normaal. Deze keer rustig (ja mensen rustig ja) Ik dacht laat ik maar eens een uur eerder gaan en ja hoor mensen je wordt ervoor beloond eindelijk geen rij. Maar goed deze was er iemand anders achter de balie, Deze meneer kwam me niet bekend voor. Dus ik vraag zo aan annelies, wie is die meneer zegt ze "deze man helpt vandaag mee, hij is van een interview" dus wel grappig een maand later en ze worden nog steed geintervieuwd. Dus ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad

jvd1971

- 23 maart 2010 22:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet is inderdaad top. Maar dit kan ook niet anders als je dierlijke vetten gebruikt in je frituurvet. Vrijwel alle zaken gebruiken plantaardig vet. Je friet wordt inderdaad knaperiger.

teleiotes

- 22 maart 2010 21:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De manier waarop Martin ondanks de groeiende rij mensen rustig friet blijft bakken is inspirerend. Gefeliciteerd!

Germany

- 14 maart 2010 22:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hartelijk gefeliciteert vanuit Duitsland !
Ik ben een kollege van je en heb van begin
af aan vloeibaar vet genomen !
Ikzelf heb 1965 ook op de Boschdijk gewoont
en bei Schnackbar DE CORNER op het Wilhelmina-
plein friet in akkoort gesneden en verkocht !
Ik kwam daar af en toe met het voorbacken niet
meer na ! Nu heb ik ook nog een Sap en soepenbar
geopend ! Maar kijken hoe het loopt !
Verder heel veel geluk en blijf aan bal !
Wanneer ik weer een keertje naar Eindhoven kom.
overtuig ik me maar zelf over je Frietsmaak.
Hartelijke groeten Sjaak


manoukenmarieke

- 14 maart 2010 21:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hoi martin en annelies.

Hierbij de recentie die manouk en ik achter zouden laten. Thuis is het eindelijk gelukt.
Elke week komen we de lekkerste friet van Nederland bij jullie halen.
De sfeer is ook altijd top bij jullie..
Tot het volgende frietje..

groetjes Manouk en Marieke

franske

- 14 maart 2010 10:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Martin en Annelies, wij komen al jaren vanuit Veldhoven bij jullie in de zaak. Wel niet iedere vrijdag, zoals veel vaste klanten, maar gewoon wanneer het ons uitkomt. Iedere keer als ik na lang wachten, vanwege de lange rij voor me, aan de beurt ben, weten jullie precies wat ik hebben moet. Dan zie je, dat je niet gewoon een klant bent, maar dat er ook nog aandacht voor je is. Ik geef er niets om, om lang te moeten wachten.
Ik sta iedere keer met verwondering te kijken, hoe Martin zijn friet bakt. Geen volle oven met voorgebakken friet. Iedere keer genoeg friet voor de geplaatste bestelling. Elk frietje dat niet goed is wordt er tussen uit gehaald. Ik ben nog nooit een frietje tegen gekomen met nog een zwart puntje erop. Nee, die krijgt geen kans om te ontsnappen. Volgens mij verdwijnt de halve winst in de prullenbak.
Rij of geen rij, het is bij jullie in de zaak altijd gezellig en de tijd is zo om.
Mijn vrouw wacht altijd in de auto omdat ze niet zo lang kan staan. Als ik dan met de zakken frieten naar de auto loop, kan ik niet van die heerlijke goud gele rakkers afblijven. Martin en Annelies van harte proficiat met jullie prijs en wij hopen nog lang van jullie frieten te kunnen genieten.
Proficiat met jullie welverdiende prijs.
Een tevreden klant uit Veldhoven.

pearly

- 13 maart 2010 19:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor kwaliteit hoef ik ik niet ver te gaan,ben blij dat ik hier mijn lekker frietje mag halen want het is hier fantastisch.
groetjes van Pearly

Lonneke

- 10 maart 2010 15:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Martin en Annelies, bij deze mijn beloofde recensie. Ik ben over drie kwartier sowieso bij jullie ;-)
Ik vind de friet overheerlijk, in combinatie met de uitmuntende mayo. Verder is Martin een schatje en krijg ik vaak een handtekening met een kusje op mijn inpakpapier van de friet geschreven. Annelies is een lieve vrouw die altijd in is voor een praatje. Ook is ze niet jaloers op mijn 'relatie' met Martin ;-)
Friet van Martin, oftewel zoals mijn vader van vroeger uit heeft meegenomen 'friet van piet',: geweldig lekker en zwaar verslavend!

danaye04

- 3 februari 2010 23:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
martin en annelies,jullie friet is top en van grote kwaliteit.
heel veel andere tenten beweren dat zij de beste friet hebben maar\vergeleken bij jullie zijn alle andere tenten een lachertje.
zelf onze kleine danaye (mart zijn vriendinnetje) wil hier graag lang blijven wachten.

TeeCor

- 2 februari 2010 14:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Martien en Annelies, bij jullie teld niet alleen de zeer goede kwalitiet maar ook de hartelijkheid en sfeer. Alle 3 zijn die TOP.
Toen mijn vrouw tijdens haar ziekte om jullie friet vroeg, wist ik dat het de goede kant uitging.
Ga zo door, nog bedankt.

WIM_WEERT

- 31 januari 2010 17:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het wekelijkse frietjes eten bij Annelies & Martin is een "UITJE" !!! De friet van UITSTEKENDE EN ZEER GOED VERZORGDE KWALITEIT, de sfeer GEWELDIG !!! En dus : ELKE WEEK VAN WEERT NAAR EINDHOVEN !
De FRITUUR MARTIN ZWERTS verdient niet alleen de beker voor de BESTE FRIET, maar eigenlijk EEN STANDBEELD ! Ga zo door, tot volgende week.

sasha

- 31 januari 2010 13:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
hallo ik ben caroline.
ik ga iedere zaterdag naar de bosdijk.
de friet is heel lekker.
zelf mijn hond is er helemaal dol op.
de sfeer is heel goed het is er altijd gezellig en druk,maar als je van lekkere krokante warme friet houd die moet er echt heen gaan.
ik hoop dat ik nog lang van de punt zakken kan genieten.
tot zaterdag.
groetjes caroline.

theosmulders

- 31 januari 2010 13:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
hallo allemaal.ik ben sasha en ik kom er iedere vrijdag bij martin en annelies zwerts.wie er lekkere friet wil die moet dan naar de bosdijk gaan.het is de lekkerste friet van de hele wereld.zelf mijn opa en oma vinden het lekker.ik kan jullie adviseren dat de friet van zwerts het lekkerste is.ik hoop dat ik nog heeeeeel lang kan genieten van de overheerlijke friet.
en het daar is het heel gezellig.
martin en annelies ga zo DOOR.
tot vrijdag.
groetjes sasha.

wilfredbloks

- 30 januari 2010 14:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is vrijdagavond en die staat in het teken van friet van Martin en Annelies.Lekker wat dollen met mijn zoon van tien jaar,want klantvriendelijk staat bij hun hoog in het vaandel.Je hoeft bij ons niet aan te komen vandaag geen friet van Martin en Annelies,want dan maar een keer geen friet.
Zelfs onze hond Diego springt in de zak als we thuiskomen op zoek naar zijn overheerlijke knakworst.
Wij kunnen een ieder die van lekkere friet houd dan ook adviseren om naar de bosdijk in Eindhoven te gaan naar Martin En Annelies.Wij hopen nog lang van hun overheerlijke frietjes te mogen genieten.
Tot vrijdag,groetjes Wilfred Caroline sasha en diego.

bestefrieten

- 15 januari 2010 12:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In 1 woord: fantastisch! Dit zijn de beste frieten van Eindhoven en omstreken, en waarschijnlijk ook Nederland. Zeker klassen beter dan de friet van de op deze site zo gewaardeerde Manneke Pis. Pis is namelijk een afvalproduct, en in vergelijking met de frieten van Martin en Annelies is de keuze voor de naam 'Manneke Pis' daarom ook zeer treffend.

metruud

- 6 december 2009 13:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De beste friettent ever! Alleen al om hoe Annelies de friet snijdt en Martin de bestelling inpakt. Daar wil je best driekwartier voor in de rij staan. Soms zelfs tot buiten. Want als je eenmaal thuis je cadeautje uitpakt is het smullen geblazen...Als Michelin ook sterren aan friettenten zou geven, konden ze er hier wel een paar kwijt.

LammerH

- 4 december 2009 14:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Altijd gezellig druk en goed kwaliteit

Wesley_B

- 20 november 2009 14:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg goede friet en de stoofvlees is uitmuntend!
Een aanrader voor iedere liefhebber van friet!

Super!

Milton040

- 20 november 2009 10:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
GEWOON BESTE
Milton Eindhoven

BrabantseRick

- 18 november 2009 10:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer was helemaal perfect.
gezzelig zoals ik van brabant gewend ben en ben daarom ook blij dat je dit terug vind in een kleine friettent.
zo klein maar toch zo sterk.
uitstekend gegete ook nog eens!
ken er wel een langer verhaal van make maar komt toch hier op neer: geweldig!

Misslocks

- 13 november 2009 15:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
zo'n lekker friet eet je nergens

RuudP

- 6 november 2009 19:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een zeldzaam lekker frietje gewoon zoals het hoort gebakken en geserveerd (maar helaas zelden wordt geboden). Thuis frietjes bakken is het ook niet voor lekkere frieten rijden we niet naar Bels maar naar friture Zwerts. Annelies en Mart bedankt voor deze lekkernij en tis gelukt nu !!!! Ruud

je_friend

- 6 november 2009 13:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ja naar jarenlang aandringen en zeuren dan toch maar een recensie van je (f)riend.
Het is bij A&M altijd gezellig als mijn vriend M zijn dag heeft.
Ook is de patat of liever gezegd de friet is van een dusdanige kwaliteit dat je er kilometers voor omrijd. Ja niet alleen de friet is er fenomenaal goed ook het gezelschap en dat is zeker zo belangrijk. Een puntje van kritiek is en dat heb ik M al zo vaak gezegd dat de hoeveelheid die je krijgt aan de magere kant is. Hihi dit laatste is natuurlijk een geintje maar dat weten ze dan ook wel ze weten immers wie deze Zwe(r)ts loopt te verkondigen.
Ik mag hopen dat ze (A&M) er voorlopig nog geen genoeg van krijgen om deze wereld toko voort te zetten. Keep up the good work :o) (o:

heerlijk

- 1 november 2009 13:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet zoals friet bedoeld is: Vers , krokant en heerlijk van smaak. Eenmaal aangestoken door deze fantastische smaak valt alle andere friet tegen !
Een week geen friet van Martin Zwerts is een slechte week. Inmiddels heeft heel Eindhoven en omstreken de weg gevonden naar deze heerlijke friettent waardoor het soms lang wachten is maar geloof me het is het wachten meer dan waard !! Tijdens het recenseren krijg ik alweer honger. Ik ga stoppen ik ga naar Zwerts !!

Roland405

- 31 oktober 2009 13:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Door Zwerts in de problemen. Mijn probleem is dat ik bij andere friettenten geen friet meer lust. Ik moet hiervoor zo'n 10 minuten rijden en kom dan langs verschillende friettenten maar niets kan komen tippen aan deze friet. Beide vormen een goed team en houden nog van zijn vak en dat proefje. Ik kan alleen zeggen op naar nummer 1 wat dat verdienen jullie

Kafir

- 29 oktober 2009 23:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima verse friet: krokant van buiten en aardappelsmaak van binnen. Ook het volume van de puntzak verbaasde me in positieve zin, het was meer dan ik verwacht had. De prijs is uiteraard iets hoger, maar als de aardappelen voor je neus gestanst worden dan kan ik ze dat wel vergeven.

Qua sfeer, ik werd snel geholpen want er was geen rij (??). Tijdens het wachten op de friet kon ik niet anders dan meelachen met de beslommeringen van de wederzijdse bekenden van de eigenaars en hun vaste klanten. Deze zaak verliet ik dan ook, mede dankzij die goede frieten, met een brede grijns op mijn gezicht.

Rolfie

- 26 oktober 2009 11:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het gezelligste frietrestaurant van heel Nederland.
De lekkerste friet, elke week weer een feest.

krzgrf

- 18 oktober 2009 13:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Al enkele honderden jaren is op elke straathoek in Nederland friet te koop. Een land vol met uitstekende frietbakkers dus, zou je zeggen.

Het tegendeel is echter waar: de kwaliteit van friet in Nederland is bedroevend laag. En het lijkt niemand iets te kunnen schelen. We kopen het spul bij de snackbar op de hoek - dat is al ver genoeg - en we laten het verstikken in een dichtgevouwen plastic tas. Een volk dat te lui is om een straatje om te lopen voor een goede patat, krijgt wat het verdient: bleke, vette, slecht gebakken friet, op elke hoek van de straat. Alstublieft.

Hoe anders is het bij Frituur Martin Zwerts. Hier schept de ambachtelijke bakker met aandacht en toewijding de frieten nog eens om; geen twee plakken er aan elkaar. De patatten met zwarte plekjes zijn er al tussenuit gehaald. En elke friet met een oneffenheid die hij nog tegenkomt, gaat er onherroepelijk uit, met de rechterhand onder de linkerarm door werp hij hem weg, vermoedelijk in de richting van een prullenbak.

De handgesneden frieten worden hier prachtig gebakken: zonnegeel, knapperig aan de uiteinden, stevig, luchtig en bovenal: je eet hier meesterlijk gefrituurde aardappelpartjes. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar elders is het toch wel heel vaak ondefinieerbare toelie die je krijgt geserveerd.

En voor deze snackbar kom ik naar Eindhoven. Ik woon er al enige tijd niet meer, ik woon nu in een stad aan de rivier. Ik neem ook mensen mee naar Frituur Martin Zwerts. Om ze echte friet te laten proeven. Het is meestal lang geleden dat ze kwaliteitspatatten hebben gegeten.

Ook gisteren heb ik hier weer samen met iemand genoten van de frieten. En van de aller-charmantste Annelies, die in de frituur alle andere dingen dan frieten bakken voor haar rekening neemt.

En dat doet ze goed. Behalve gisteren. Want toen de zaak ging sluiten er een buitengewoon grondige schoonmaakbeurt door de frituur ging, stond ze intussen, zoals altijd, gezellig te kletsen. Na het eten ben ik vertrokken, en bij Oss schoot het me ineens te binnen: we hebben niet afgerekend!

Annelies, ik kom er komende week voor langs: 1 x friet speciaal, 1 x met satésaus, frikadel speciaal (ook die is hier het best), hamburger speciaal en een blikje Fanta. De prijs? Geen idee, maar het is nooit veel bij deze beste frituur van Zuid-Nederland.

Ruud_Bakker

- 30 september 2009 20:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Beste Mensen, als je friet gaan halen bij Martin en Annelies dan krijg je ook echte Friet. Hij doet nog liever zijn winkel dicht. Dan Friet mee geven waar hij niet achter staat. En die wachtrij die vergeet je van zelf. Mocht Michelin sterren gaan uitdelen, dan zeker is het zeker drie sterren.

Groeten de man in de BMW

de_Tollers

- 26 september 2009 22:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wij houden van puur en oprecht en dat tref je bij Martin en Annelies. De frieten zijn ongeëvenaard en als je slim bent zorg je dat je net iets eerder bent...die wachtrij hebben we er voor over maar trek dat je ervan krijgt ;-)

Nooit meer een fabrieksfrietje; dat smaakt echt niet als je eenmaal hier bent geweest!

Kom, doe es gek en rijd een stuk je om, als je in de buurt bent of niet...gewoon eens proberen: dit vergeet je je leven niet meer!

Johan_Ester_Isis_Stern_Lotus_N

- 15 augustus 2009 18:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeven dagen telt een week!
En aangezien een maal per week ons gezondheidstechnisch acceptabel lijkt betekend dit zo ongeveer 6 dagen per week..ZONDER FRIET VAN ZWERTS!
Lange dagen zonder die perfect gesneden,gezoutte en in de mond smeltende goudbruine stengels.Zonder dat culinaire kroketje of de wonderschone fricandel.
Maar eens per week is het dan zover...We kijken elkaar in de ogen en zonder woorden weten we het!
VANDAAG WORDT FRIETDAG!
En wanneer de middag overgaat in de avond reist een delegatie van ons 6 koppige gezin af naar de Boschdijk.

We hebben een vijfde liefdesbaby overwogen maar 6 kleine friet is de max bij Martin!
Een grotere bestelling zou de temperatuur van het vet zodanig doen dalen dat de friet meer gekookt dan gebakken zou worden en dat gaat dr bij onze ongekroonde frietkoning Martin niet in!
KWALITEIT VOOR KWANTITEIT!
En dus kwam dr geen vijfde kind en besloten we het bij vier frietmonsters te laten maar dat terzijde.

Terwijl het ene deel van het gezin zich(na het trotseren van de rij buiten) in de gezellige warmte van de +/- 20 vierkante meter tellende frietpaleis bevindt,zijn de overgebleven gezinsleden thuis benoemd tot frietontvangstcomite!
De tafel wordt feestelijk gedekt met mayonaise,curry en appelmoes en de rode uitjes worden zorgvulldig gesnipperd.
Afgelopen week hadden dochter- en zoonlief deze belangrijke snippertaak.Door de sterke uien biggelde de tranen al snel over hun wangen maar deze maaltijd zou niet compleet zijn zonder uitjes wisten zij.
Dus werd er snel een plan bedacht en toen paps en mams thuiskwamen stonden beide met een duikbril op in de keuken op de uien in te hakken!
En dan uiteindelijk zitten we daar dan aan de lange tafel met het bestek al in de hand en de nog ongekreukte papieren zak op tafel en wordt alles eerlijk verdeeld,papa een beetje meer dan zij..
En dan...dan is daar dat ene moment!
De eerste hap en de al net zo heerlijke tweede!
Mijn god wat is het leven toch mooi!
En daarna,daarna...
Daarna beginnen er weer zes hele lange dagen.

Sonorgeek

- 9 augustus 2009 17:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldig goeie friet! Om het in "autodrop" termen te zeggen:
"Zo lekker, 't zou verboden moeten worden!" ;)

De friet is het wachten in de rij wel waard. Daarnaast is het er altijd gezellig en super service ! Een echte aanrader voor iedereen om hier eens een lekker frietje te halen !!!!

foxxjoost

- 7 augustus 2009 18:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als ik op vakantie ben geweest en ik kom thuis dan verheug ik me altijd weer op het heerlijke frietje met 2 frikandellen.
Ik was een keer daar en hoorde iemand praten aan de telefoon en vertelde dat zij in een friettent stond en die frietzaak was de beste van Nederland.
Nou ik kan het alleen beamen, ik denk misschien ook wel van Belgie?? het land van de frieten. Ik ben een frietkenner ,eet graag friet, maar zelfs in Belgie heb ik nog nooit zo'n lekkere friet gegeten, de frikandellen, de mayonaise, alles is heerlijk!!
En niet te vergeten hele aardige mensen die je helpen.
Nou Martin en Annelies, bedankt en ga zo door!!

fricandel

- 24 juni 2009 14:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Ernst

- 20 juni 2009 22:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mensen met verstand van smaak, komen bij Martin Zwerts zijn zaak!

Roel1983

- 16 juni 2009 17:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op aanraden van een collega ben ik eens langs gereden bij Martin Zwerts.

As ge nog us een overheerlijk eiges gemakt frietje wilt(eventueel met de geweldige belgische mayonaisse) dan is Frituur Zwerts "the place to be".

Topper!!

Nellie_en_Fred_van_de_Kemenade

- 13 juni 2009 12:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Waarom zou de wachtrij bij Martin en Annelies altijd zo lang zijn? Voor goede kwaliteit en vriendelijk te worden geholpen in een gezellige en heel fijne sfeer, maakt het toch niet uit als je even moet wachten: dat is het dubbel en dwars waard! Eigenlijk zou je zo'n adres voor jezelf moeten houden, maar ja, dat is ook niet eerlijk!

wilvdheuvel

- 13 juni 2009 09:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Oud Sluis onder de frietzaken. Mocht Michelin weer sterren gaan uitdelen, dan zeker langs de Boschdijk in Eindhoven. Minimaal drie sterren.

ashleyENnatascha

- 4 juni 2009 12:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heee ome Mart, we hebben lekker gegeten net.
De beste friet van Eindhoven.
Groetjes Natascha en Ashley

luxorluxor

- 21 mei 2009 17:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Robke

- 30 april 2009 00:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is een super friture !
Heerlijke verse friet, en alle andere snacks zijn ook van uitstekende kwaliteit !
Je wordt er ook altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Het is een echte aanrader !

tinyzaterdag

- 21 april 2009 21:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Al sins mensen heugenis de beste friet van Eindhoven en verre omgeving. De friet wordt er vers gesneden. Geen grote voorraad voor de hele avond al voorgebakken boven op de oven. Wordt gebakken in vers en schoon vet op de goede temperatuur en niet gebrand zoals op veel andere plaatsen waar het vet zo ongelooflijk heet wordt gestookt dat de friet al zwart is voor hij warm is. Dan maar liever even wat langer gewacht bij deze vakmensen op eerlijke lekkere spullen.

theoke

- 13 april 2009 18:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
het is een gezellige friettent je wordt er heel netjes geholpen .de sate is ook geweldig .

Vuurlente

- 12 april 2009 20:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg fijne sfeer, ondanks de wachttijd (het was wel spitsuur) en veel vaste klanten. Prima friet, zie ook recensie Kerux, want daar kan ik me wel in vinden eigenlijk.

Kerux

- 11 april 2009 09:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een tent met een reputatie en terecht. Toen ik er was stond er een rij tot buiten en blijkbaar is dit vrij normaal. Deze tent heeft veel vaste klanten die gezellig met elkaar en de eigenaren kletsen. In combinatie met een terrasje levert dit een leuk sfeertje op. Als het slecht weer is lijkt de rij buiten me echter een behoorlijk minpunt. Je krijgt hier traditionele verse friet, gesneden waar je bij staat en netjes afgebakken. Iets knapperig van buiten en echte aardappelsmaak van binnen, heerlijk. De combinatie puntzak en saus vind ik echter weinig handig, maar dat zal aan mij liggen (je kunt ook een bakje krijgen). Ze doen niet mee aan Verantwoord Frituren, dus ik vraag me wel af in wat voor vet ze bakken. De hoeveelheid is normaal en de prijs zoals je die zou verwachten bij een tent die verse friet heeft. Kortom, met recht een goede friettent.

jacrob

- 5 april 2009 18:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ik om al een decenia lang bij de zwertskes en altijd met plezier. altijd heb ik met martin een serieus gesprek, al denkt annelies daar anders over. het frietje is natuurlijk als altijd ongekent. het friettentje is een tentje van niks maar de kwaliteit maakt het allemaal weer goed. de klanten staan op de drukke uren tot aan de straat maar wachten rustig hun beurt af. al met al, een prima zaak.

bonald

- 27 maart 2009 12:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer is hier ouwehoerend goed en de friet zelfs beter!
Vooral als je huisgenoot het betaalt!!!

chuppie

- 11 januari 2009 19:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weer eens een ouderwets ambachtelijke frituur.
Heerlijke friet en altijd gezellig. Wachttijd kan wel eens oplopen, maar dan hedde ook wat!

frietkenners

- 22 december 2008 20:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Absoluut de beste die er is!!! Geweldige friet, van generatie op generatie (in elk geval 2, ha, ha) Hopelijk blijven ze nog heeeel lang bestaan, zodat mijn kinderen er ook nog van kunnen genieten!

eetclub

- 29 juli 2008 05:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldige tent! Friet zoals friet moet zijn. Doe mij maar een dubbel bels uit vuistje. Het hele verhaal lees je hier; http://eetclubtest.blogspot.com/2005/04/frituur-martin-zwerts-eindhoven.html

Adiot

- 2 mei 2008 19:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hele lekkere friet en lekkere mayonaise.
Maar ik raad niet aan om een grote portie te nemen (krijg je nauwelijks op) , want als je hier een grote portie besteld krijg je ook echt een grote portie.