Alle recensies van bart


Cafetaria 073 ('s-Hertogenbosch)

- 26 juli 2012 00:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze friettent is maar enkele maanden open geweest en alweer een tijdje gesloten, was overigens geen slechte tent met goede friet. Zag dat er gisteren weer een bord hing met de oude naam, Piccadilly. Wie of wat er nu gevestigd gaat worden is bij mij nog onbekend.

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 24 maart 2012 23:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
update 24-3-2012:
ze zijn inmiddels verhuist naar het pand ernaast, het is erg mooi geworden met ook een aantal zitplaatsen. Ik vind het heel gezellig ingericht met mooie oude foto's aan de muur. De kwaliteit van de friet is nog steeds geweldig goed!


Hier hebben ze de lekkerste friet die ik ken, wordt vers gesneden en gebakken waar je bij staat. Deze zaak is gevestigd in een tussenwoning en is vrij klein. Je moet meestal wel wat geduld hebben om hier een frietje te kunnen eten, want vaak staan de klanten buiten in de rij te wachten. Het interieur is vrij oud, maar de sfeer is er altijd goed. Dit is nog echt een ouderwetse friettent met de kwaliteit en sfeer van vroeger. Een echte aanrader.

Snackbar Piccadilly ('s-Hertogenbosch)

- 28 december 2011 23:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Update 28-12-2011: Piccadilly is al een tijdje gesloten en inmiddels overgenomen door een nieuwe eigenaar die de cafetaria voortzet onder een nieuwe naam: cafetaria 073.

Dit is een kleine cafetaria die vooral bekend is om zijn lekkere broodjes. De friet is gemiddeld en is zeker niet slecht. De huidige eigenaar zit al heel lang in deze zaak en runt deze samen met zijn vrouw en soms met zijn zoon. De bediening is vriendelijk en het is er zeer schoon.
Deze cafetaria staat momenteel te koop.

Plaza de Inloop (Rosmalen)

- 7 november 2011 23:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is sinds 2 weken definitief gesloten.

Restaria De Toekomst (Rosmalen)

- 6 november 2011 01:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
update:
de friet wordt tegenwoordig erg slecht gebakken, heel veel rauwe stukken friet welke dus veel te kort gebakken worden.


deze cafetaria is inmiddels overgenomen door een chinese familie welke meerdere cafetaria´s bezitten, o.a in Den Haag, Utrecht en Sliedrecht. Over deze cafetaria´s heb ik nog geen recensies kunnen vinden op frietopia. De zaak in Rosmalen is geheel verbouwd en ziet er netjes uit. De kwaliteit van de verse friet vind ik erg goed. Ze serveren alles op een bord, met echt bestek. Er zijn echter ook enkele minpunten. De sausjes die je krijgt zijn echt minimaal, maar kosten veel. Voorbeelden zijn de mayonaise, die kost 0,45 eurocent, een friet satesaus kost 2,50 euro en een frietje hachee kost 3,70 euro. Dat is op zich nog niet zo erg, maar je krijgt heel erg weinig en na minder dan een half frietje gegeten te hebben is de saus al op. Ook zijn sommige snacks belachelijk duur, wat te denken van een nasischijf van de fabriek voor 2,40 euro! Dit vind ik echt te duur.

Big Snack het Centrum (Rosmalen)

- 6 november 2011 01:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze tent is overgenomen door een nieuwe eigenaar en geheel verbouwd. Heet nu Snackpoint Rosmalen. Ik zal hier binnenkort een recensie over posten.

Cafetaria De IJsbeer ('s-Hertogenbosch)

- 12 april 2011 00:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is in ieder geval de mooiste friettent van Den Bosch en kwalitatief ook een van de betere. Er is een apart zitgedeelte dat echt heel mooi is. Ze hebben hier verse friet van een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Ze verkopen er diverse snacks uit eigen keuken, deze zijn wel wat duurder dan gemiddeld maar smaken ook beter dan gemiddeld. De bediening is goed en vriendelijk.

Jeff's Smulpaleis ('s-Hertogenbosch)

- 11 april 2011 23:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze mobiele friettent verkoopt verse friet van goede kwaliteit. Ook de sausjes zijn er erg lekker. Ik vind de prijzen hier dik in orde, niet duur en goede porties. De bediening is goed en gezellig, altijd leuk ouwehoeren tegen iedereen. Ze staan aan de voorkant van winkelcentrum de Helftheuvelpassage wat niet echt een sfeervolle plek is. Bij koud weer staat er een voortent met kachel tegen de frietwagen aan waardoor het er toch goed toeven is. Wat mij betreft een aanrader!

Frituur 't Belsken (Boxtel)

- 31 maart 2011 00:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ik vind de friet hier van een gemiddelde kwaliteit, niets bijzonders. Het is vrij dunne friet en deze was behoorlijk vet, was waarschijnlijk terug gegooide friet, maar dat weet ik niet zeker. De frikadellen waren van een heel slechte kwaliteit, deze waren heel zacht en smaakten nergens naar. Het personeel wat er stond, twee jonge meiden, was bovendien niet erg vriendelijk. Geen aanrader wat mij betreft.
Overigens staat deze friettent momenteel te koop.

't Houten Kietje (Waalre)

- 9 december 2009 17:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een vrij oude, houten friettent met een goede kwaliteit verse friet. De friettent is klein, maar sfeervol. Ligt aan een drukke doorgaande weg. De bediening is vriendelijk. Verder weinig op aan te merken.

Manneken Pis (Utrecht)

- 26 oktober 2009 00:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ik snap echt niet dat deze keten zo goed scoort op frietopia. De friet is niet slecht, maar zeker niet top en de prijs is hoog. Bovendien is het personeel er over het algemeen niet echt vriendelijk, zeg maar gerust onvriendelijk en sfeer is er ook niet.

Snackbar Koolen (Velp Grave)

- 26 oktober 2009 00:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
dit is een van de slechtste friettenten die ik ken. De franse friet smaakt helemaal nergens naar, evenals de mayo, en de snacks worden veel te kort gebakken. Je kunt er niet binnen zitten en moet je bestelling doorgeven in de deuropening. Wel is er een terras en deze friettent ziet er van binnen netjes uit.

Cafetaria 't Hofke (Den Dungen)

- 20 maart 2008 23:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een heel redelijke friettent, ziet er netjes uit en de bediening is goed. De friet vind ik van een gemiddelde kwaliteit. Hebben lekkere satésaus die soms wat te dik is. Verder niet veel op aan te merken.

Eetpaleis 't Vosje (Rosmalen)

- 20 maart 2008 23:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
is een goede friettent met veel eigengemaakte producten. De bediening is vriendelijk en snel. Cafetaria is mooi ingericht. Friet is gemiddeld.

Eetplezier De Bestse Snackbar (Best)

- 20 maart 2008 23:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede tent, lekkere friet met inderdaad wat veel kleine bruine stukjes. Bediening is heel vriendelijk en vlot. Verder ben ik het helemaal eens met onderstaande recensies.

Brasserie De Fontein (Westkapelle)

- 28 juli 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ben een paar jaar geleden al eens hier geweest en toen is me dat heel goed bevallen. Omdat ik in principe geen recensie schrijf op basis van 1 bezoekje en omdat het vorige keer goed bevallen was ben ik er deze week twee keer teruggeweest. Gelukkig was de kwaliteit van de friet nog steeds heel erg goed, verse friet, niet te dik en niet te dun, precies zoals ik het lekker vind. Bovendien was de satésaus helemaal mijn smaak. De bediening was vlot en netjes en deze vrij grote friettent zag er heel netjes en schoon uit. Ze verkopen er ook vis waarvoor een apart afhaalpunt is, naast het frietgedeelte in dezelfde ruimte. Enig minpuntje is de hoeveelheid friet die je krijgt, niet erg veel..Al met al vind ik dit een van de beste friettenten die ik ken en ik vind het jammer dat het nogal ver uit mijn buurt ligt, maar als ik ook maar enigszins in de buurt kom zal ik er even binnenlopen.

Friture Koks (Vlijmen)

- 18 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze houten friettent ligt onderaan de afslag Nieuwkuijk, Vlijmen van de A59. Een frietje zonder kost er slechts €1,10 en de mayo kost €0.15. Niet duur dus. De friet van de fabriek smaakt best wel goed en deze friettent ziet er netjes uit. De huidige eigenaar zit al vele jaren in deze friettent. Verder niet veel op aan te merken.

Cafetaria De Boemerang ('s-Hertogenbosch)

- 18 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze automatiek is niet de mooiste friettent van Den Bosch, maar met de kwaliteit van de friet is niets mis. Ze hebben hier verse friet voor een normale prijs en kroketten en frikandellen die echt goedkoop zijn. De Boemerang is vooral bekend om zijn lekkere huisgemaakte mayonaise.
Update 18-5-2006: De kwaliteit van de friet wordt de laatste tijd helaas steeds minder, friet wordt steeds vaker opnieuw opgebakken en als dat niet het geval is zitten er steeds meer rauwe stukken friet tussen. Jammer!


Cafetaria De Kooi ('s-Hertogenbosch)

- 10 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ziet er netjes en verzorgd uit, is niets op aan te merken. Waar ik helaas wel iets op aan te merken heb is de kwaliteit van de friet. Ik ben hier nu een paar keer geweest en telkens was de (verse)friet veel te hard gebakken. De laatste keer dat ik hier was werden er net 2 frietjes ingepakt voor klanten die voor mij aan de beurt waren. Meteen daarna bestelde ik een frietje en werd de overgebleven friet van de vorige bestelling teruggegooid in het vet. Deze friet moet nog goed op temperatuur zijn geweest, want er zat maar een halve minuut tussen mijn bestelling en de uitgifte van de vorige bestelling. Deze teruggegooide friet werd vervolgens meer dan 2 minuten gebakken met als gevolg dat ie zo hard was geworden dat ik er met mijn vork niet meer doorheen kwam. Het valt mij wel vaker op dat friet snel opnieuw gebakken wordt terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is. Ik hoef niet perse friet die meteen uit het vet komt, van mij mag de friet best wel een paar minuten buiten het vet gelegen hebben, dan is ie toch nog wel goed op temperatuur. In potentie kan dit een goede friettent worden, maar men zal toch meer op de kwaliteit moeten letten en de bediening zou ook wel wat vriendelijker mogen.

Smullers ('s-Hertogenbosch)

- 12 april 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze smullers is zeker geen topper, maar is ook niet echt minder dan veel andere friettenten waar ik een recensie over geschreven heb. De bediening is hier heel vriendelijk en vlot, de friet smaakt redelijk en de sausjes vind ik heel behoorlijk smaken. De prijzen zijn hoog en niet in verhouding tot het gebodene en sfeer is er helaas niet...

Snackbar Jopie (Veghel)

- 13 maart 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Standaard friettent, absoluut niets bijzonders, alles van de fabriek. Bediening niet geweldig met een eigenaar die ook niet echt vriendelijk is. Geen aanrader.

Cafetaria Graft (Oisterwijk)

- 13 maart 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ligt in het centrum van Oisterwijk en ziet er erg netjes uit. De bediening is ook in orde. Ze verkopen hier dunne friet, waar ik eigenlijk niet van hou, maar deze friet is altijd goed gebakken en smaakt goed. Ook de sausjes zijn hier erg lekker. Enig minpuntje vind ik de prijzen van de snacks, deze zijn erg hoog. Bijv. een bami- of nasiblok voor €1,60 vind ik veel te duur. Verder is het gewoon een heel goede zaak.

Cathy's (Heusden)

- 27 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze kleine friettent ligt midden in de vestingstad Heusden. De zaak ziet er erg mooi en schoon uit. Ook de kwaliteit van de friet is in orde, ze bakken er verse friet die erg lekker smaakt. Alleen de prijzen zijn voor sommige producten echt te hoog, € 1,75 voor een (klein) puntzakje friet met mayo is al vrij hoog, maar bijv. € 1.65 voor een bamiblok is absurd. Ook de rest van de snacks is veel te duur. Bediening is vriendelijk en goed.

Cafetaria Le Coq ('s-Hertogenbosch)

- 24 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik was al enkele jaren niet meer in deze friettent geweest, maar ben er de afgelopen 2 weken enkele malen naar toe gegaan om hier een recensie te schrijven. De kwaliteit van de friet viel me niet mee, omdat deze veel te kort gebakken wordt en er nogal wat rauwe stukken friet tussen zaten. Niet echt smakelijk. Verder is dit wel een mooie, sfeervolle friettent met een nette en vriendelijke bediening. De gehaktballen uit de jus zijn top en verder ziet alles er erg netjes en schoon uit.

Snackbar Frans van der Schoot (Oss)

- 30 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Enkele jaren geleden vond ik dit echt een goede friettent, tegenwoordig is het niet meer dan een gemiddelde zaak. Het interieur is wat verouderd, de bediening is netjes en vriendelijk.

Kees Kroket ('s-Hertogenbosch)

- 24 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een friettent die echt veel weg heeft van een Mc Donalds, zoals al in meerdere recensies is beschreven. Het komt een beetje fabrieksachtig over allemaal en de dunne fabrieksfriet kan mij niet echt bekoren. De bediening is vriendelijk, de prijzen zijn hoog en de sfeer is niet echt geweldig. Dit is niet echt een favoriete tent van mij.

Automatiek Marks (Eindhoven)

- 24 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ken deze zaak al vele jaren en kom er gemiddeld een keer of drie per jaar. Ze verkopen er verse friet die echter nogal wisselend van kwaliteit is, ik kan me dan ook wel iets voorstellen bij de voorgaande recensies. Mijn ervaring is dat er meestal wel lekkere friet wordt geserveerd in een verouderde en vrij troosteloze tent. Het is een automatiek met een verkooppunt van friet aan de straatkant. Je kunt hier niet binnen zitten, maar je moet je frietje buiten, tussen de duiven, op eten, wat ook wel weer zijn charme heeft. De snacks zijn er niet duur en smaken heel behoorlijk. Al met al vind ik het best een goeie tent.

Cafetaria De Toren (Velddriel)

- 16 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Doorsnee friettent, niet bijzonder. Ziet er netjes uit, verder niets op aan te merken.

Snackbar De Vergulden Erpel (Waalwijk)

- 16 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een van de betere friettenten die ik ken, als ik in de buurt ben moet ik er altijd even langs. Hebben lekkere verse friet, lekkere sauzen en de bediening is heel vriendelijk en goed. Serveren aan tafel. Friettent is niet al te groot en ziet er altijd netjes uit.
Enig nadeel zijn de prijzen, die zijn niet goedkoop.

Cafetaria Simons (Zaltbommel)

- 15 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet al te grote cafetaria gelegen op een industrieterrein. Zit sinds een paar jaar in een nieuwe behuizing en alles ziet er netjes uit. De fabrieksfriet wordt goed gebakken en smaakt goed. Is volgens mij in het weekend gesloten.

Cafetaria De Rompert ('s-Hertogenbosch)

- 15 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is een aantal weken geleden geheel gerenoveerd, evenals het winkelcentrum waaraan deze tent ligt. Is erg mooi geworden, maar ik ben niet kapot van de kwaliteit. De friet is van de fabriek en smaakt niet bijzonder, net zoals de rest van de producten. Ik hoop dat deze friettent nu wat beter wordt bijgehouden, want voor de renovatie zag het er vaak maar vies uit.

Cafetaria Bonna Fritura (Rosmalen)

- 14 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze cafetaria ligt in Hintham, tussen Den Bosch en Rosmalen. De huidige eigenaar zit al heel erg lang in deze zaak en hoewel ze bijna alles van de fabriek hebben, ook de friet, is het toch zeer smakelijk. De inrichting is niet bijzonder, maar alles ziet er netjes uit.

Cafetaria Maaspoort ('s-Hertogenbosch)

- 14 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Is een nette cafetaria met fabrieksfriet. Het is allemaal een beetje doorsnee kwaliteit, niet bijzonder dus.

Cafetaria 't Braadspit (Veghel)

- 14 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze cafetaria is gespecialiseerd in kip. Ze verkopen vooral haantjes van de grill en die zijn erg lekker...Maar het gaat hier niet om de haantjes, maar om de friet en die valt helaas erg tegen, het is vrij dunne friet van de fabriek. Er wordt aan tafel geserveerd en de bediening is goed. Is ook een nette tent.

Cafetaria Den Brink ('s-Hertogenbosch)

- 14 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ligt in Empel, een dorpje bij Den Bosch. Is ongeveer een jaar geleden geheel gerenoveerd en ziet er keurig uit. Verkopen fabrieksfriet die heel behoorlijk smaakt. Pluspunt is de bediening, zijn altijd vriendelijk.

Cafetaria Den Dijk ('s-Hertogenbosch)

- 14 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze friettent ligt in het dorp Engelen en het is een nette tent met een mooie ligging, direct aan een vrij drukke scheepvaartroute. De fabrieksfriet is van een gemiddelde kwaliteit. Niet echt geweldig dus, maar ook niet echt slecht.

Cafetaria Mickey ('s-Hertogenbosch)

- 13 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een vrij grote cafetaria die op bepaalde tijden erg druk bezocht wordt. De friet is van de fabriek en van een doorsnee kwaliteit. Is verder een nette tent waarop niet veel aan te merken valt.

Cafetaria De Oosterplas ('s-Hertogenbosch)

- 13 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze cafetaria wordt gerund door chinezen. Ze verkopen fabrieksspul wat toch wel lekker smaakt. Deze cafetaria zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, want alles is sterk verouderd en het ziet er niet gezellig uit.

Cafetaria 't Pettelaartje ('s-Hertogenbosch)

- 12 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
is inderdaad niet veel op aan te merken, verkopen het standaard fabrieksspul. Verder is het een nette zaak met een vriendelijke bediening.

Cafetaria De Tourist ('s-Hertogenbosch)

- 12 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hebben goede eigengemaakte friet. Is een familiebedrijf wat al jaren in deze wijk zit. Kinderen hebben het inmiddels overgenomen van de ouders. Verder niet veel op aan te merken.

Cafetaria Bon Appetit ('s-Hertogenbosch)

- 11 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
mooie friettent, vriendelijke bediening, friet niet bijzonder.

Snackbar Koll's ('s-Hertogenbosch)

- 11 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
verkopen friet van de fabriek die vaak opnieuw opgebakken wordt. Hebben wel lekkere sausjes.

Cafetaria Van Den Broek ('s-Hertogenbosch)

- 11 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
goede verse friet en verder is het een nette tent, niets op aan te merken.

FEBO ('s-Hertogenbosch)

- 11 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
de friet is hier heel zout, verder niet veel op aan te merken.

Snackbar De IJsbeer ('s-Hertogenbosch)

- 9 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
is een erg goede en nette friettent met veel eigengemaakte producten en verse friet.