Alle recensies van Kerux


Tante Nel (Rotterdam)

- 22 december 2019 13:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Snackbar annex cocktailbar is best een leuke combinatie, wat een sfeervol geheel oplevert. De (dik gesneden) friet is helaas niet zo goed als je zou hopen, net wat te weinig krokant en een tikkeltje te weinig zout misschien. Prima eetbaar, maar niet optimaal. Goedkoop zijn ze niet, maar toch de moeite waard om een keertje te zijn geweest.

Pomms' (Rotterdam)

- 22 december 2019 12:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een prima concept, friet is lekker, en hoe klein ook best een aardige aankleding.

Bram Ladage (Rotterdam)

- 22 december 2019 12:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eens met Kafir, minder goed dan de collega's op het Kruisplein. Minder fijne locatie als het geen fantastisch weer is, zoals nu het geval was.

The Snackbar Corner Rotterdam (Rotterdam)

- 22 december 2019 12:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Matige friet, sfeerloze automatiek, je kunt deze zaak veilig negeren.

Bram Ladage (Rotterdam)

- 22 december 2019 12:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk best lekker, friet bij de Bram. Over sfeer valt te twisten maar acceptabel is het wat mij betreft wel. Bram Ladage is vermoedelijk niet de goedkoopste zaak in Rotterdam, maar de prijs/kwaliteits-verhouding was prima.

Cafetaria de Burcht (Valkenburg)

- 10 december 2018 14:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Fijne verse friet voor een redelijke prijs. Goede aardappelstructuur, alhoewel een klein beetje meer knapperig nog net iets beter was geweest. Belgische mayo past er goed bij en is ook lekker. De sfeer binnen is redelijk doorsnee, wel een aardig terras midden in het centrum van Valkenburg.

Friteshuis De Vlaminck (Haarlem)

- 24 november 2017 13:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik weet niet wat ik moet vinden van de sfeer van het magazijn/wacht/eetruimte, het komt in ieder geval wel wat Vlaams over. De verse friet is gelukkig prima te eten.

De Haerlemsche Vlaamse (Haarlem)

- 24 november 2017 13:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een loket met verse friet, en nog best goede ook. Een beetje vet misschien, maar dat is niet heel erg.

Chefs Burger (Haarlem)

- 24 november 2017 13:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nogal doorsnee zaak, met nogal doorsnee friet. Ik kan me voorstellen dat dit 's nachts een prima optie is, maar overdag met al de verse friet in de buurt niet de eerste optie.

Cafetaria Ome Piet ('s-Hertogenbosch)

- 2 maart 2017 07:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij Ome Piet krijg je matige friet. De hoeveelheid is ok, de pindasaus is lekker, de prijs acceptabel. Maar de friet, nee, daar wordt wordt ik niet blij van.

Frites Atelier (Den Haag)

- 26 februari 2017 18:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is goed (alhoewel er mijns inziens wat veel kleine harde stukjes in zaten), maar toch kan ik niet super enthousiast zijn over deze zaak. Het is me een beetje te veel pretentie met bijbehorende prijzen. Zoiets als truffelmayonaise klinkt chic, maar voor bij de friet vind ik het niet heel lekker eigenlijk (misschien is mijn smaak niet voldoende ontwikkeld voor deze delicatesse). Tegenwoordig zijn er genoeg zaken die goede verse friet maken, voor mij persoonlijk heeft het frites atelier niet genoeg meerwaarde om het prijsverschil te verantwoorden, maar ik kan me ook voorstellen dat dat voor andere mensen wel zo is (het was in ieder geval druk genoeg toen ik er was).

Kwalitaria Lekkerrr (Amersfoort)

- 29 november 2016 16:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Meh, mooie zaak hoor, maar verse friet is het niet en de onduidelijke scheiding tussen afhaal/restaurant-achtig vind ik ook niet zo fantastisch. Verder gewoon niet zo de moeite waard eigenlijk.

Patates (Amersfoort)

- 29 november 2016 16:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier wordt ik best vrolijk van. De friet is goed gebakken, vers met goede consistentie. De samuraisaus is lekker pittig, de frietsaus is echter echt heel veel te zoet, minpunt daarvoor. Een koud loket op een weinig interessante locatie is verder ook niet zo sfeervol, maar ach, zolang de friet maar goed is.

Snackbar Amersfoort (Amersfoort)

- 29 november 2016 16:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Behoorlijk doorsnee. De friet is goed te eten, maar niet uitzonderlijk.

Vlaams friteshuis 'van Gogh' (Amersfoort)

- 29 november 2016 16:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Net als de andere zaak een paar straten verder hebben ze hier verse friet, maar het is net niet geniaal. De pindasaus werd ik wel blij van.

Vlaams friteshuis 'van Gogh om de Hoek' (Amersfoort)

- 29 november 2016 16:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goed, maar niet uitmuntend. Veel kleine stukjes. Op de andere criteria vrij gemiddeld.

Cafetaria Bommel (Amersfoort)

- 29 november 2016 16:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik werd niet blij van deze friet. Het mag dan vers zijn, maar de rare bijsmaak is aan mij niet besteed. Daarnaast vind ik een loket ook niet super sfeervol.

Frites Atelier (Utrecht)

- 13 oktober 2016 20:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet van een topkok, dat moet wel goed zijn toch? Dat is althans wat het concept moet uitstralen. De zaak is Utrecht is niet heel groot maar ziet er mooi uit, alhoewel er misschien net iets te veel over nagedacht is.
Het gaat natuurlijk om de friet, de beste die ik gegeten heb? Nee, dat kan ik niet zeggen. De friet is zeker goed en lekker, maar de iets aan de smaak en structuur kan me toch niet bekoren, ondanks dat ik niet precies kan duiden waar het in zit. Misschien mist er net wat knapperige bite.
De sauzen verdienen wel wat aparte aandacht. Het is duidelijk dat er aandacht aan is besteed en de kwaliteit is goed. Vreemd genoeg gaan sauzen hier standaard per twee, dus ik heb zowel de classic Belgische mayonaise als de pepersaus geproefd. De mayonaise was zacht en lekker, maar voor Belgische mayonaise wel zoeter en minder zuur dan ik verwachtte, een trend die bij Nederlandse mayonaise al langer speelt. Lekker, maar niet super bijzonder. De pepersaus was subtiel, zeker een pepersmaak maar niet scherp. Goed geslaagd om apart te zijn, en lekker bij de friet.
Maar dan de prijs, een niet al te groot bakje friet met twee sausjes gaat voor de zachte prijs van €5 van de hand en dan denk ik, nee, daar is het dus niet goed genoeg voor. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, maar hoge verwachtingen zijn precies het marketingverhaal dat ze proberen te verkopen. Ware dit een willekeurige verse friet verkoper dan was ik van de friet en saus best blij geworden, maar tegen deze prijs en met de opgeklopte marketing is het toch net niet geniaal.
Kortom, als €5 je niet uit maakt, kun je hier prima friet krijgen met bijzondere sauzen, maar het kan altijd beter.

Plaza Stegeman (Geldermalsen)

- 4 september 2016 12:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Plaza betekent meestal een poging om een wat luxere uitstraling te hebben, zo ook deze. Het is ruim opgezet en je kan er prima zitten. De friet was droog, prima te eten, maar typisch fabrieksfriet.

Manneken Pis (Amsterdam)

- 18 augustus 2016 13:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Is het de beste friet ooit? Nee, zeker niet. Is het goedkoop? Nee. Hebben ze groene pepersaus? Ja. Krijg je veel? Ja. Is de friet beter dan gemiddeld in Nederland? Ja, alhoewel de kwaliteit misschien wat wisselend is. Snelle service ook als het druk is? Ja. Kortom, plus en minpunten, niet slecht, maar ook niet super.

[17-12-2012]Nog steeds geldt: grote hoeveelheden friet, snelle service, goede kwaliteit. Goedkoop is het niet helaas, maar dat moet dan maar.

[21-05-2010]De friet is goed, de porties zijn groot, prima dus.

[04-01-2006]Obelix, één woord: GROOT. Zo tot zover mijn mening over de kwantiteit. Dan de kwaliteit: wauw. Echt verse friet, die goed wordt gebakken, zo hoort het. Met ook nog eens een 20tal sauzen om uit te kiezen.
Paar kleine opmerkingen dan nog. Ze zijn niet de goedkoopste, maar toch een goede score voor prijs vanwege de prijs - kwaliteit/kwantiteit verhouding. Het feit dat je buiten in de kou staat in de winter doet een beetje af aan de sfeer, maar het personeel was vandaag in ieder geval goed gezelschap, dus rond ik dat ook maar af naar boven om aan te geven dat het totaal een zeer goede friettent oplevert.

Haphoek (Arnhem)

- 6 augustus 2016 19:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tien jaar sinds mijn vorige recensie is er wel iets veranderd. De friet is ondertussen vers en biologisch, dus pluspunten daarvoor. Ze snijden de friet redelijk dun, wat niet heel erg is, maar omdat er veel kleine stukjes in zitten zijn die of wat te hard gebakken of de grotere frietjes net niet lang genoeg. Het was niet dramatisch hoor, en zeker goed te eten. De huisgemaakte mayonaise was ook prima, maar niet heel opvallend verder. De bediening is vriendelijk, maar je staat wel buiten op een drukke winkelstraat.

[26-02-2006] Tsja er is al veel over gezegd, maar het punt goedkoop begrijp ik niet als je €2,10 voor een frietje pinda betaalt. De friet is acceptabel en met de goede pindasaus krijgen ze zelfs wel een plusje. Sfeer staat niet echt hoog in het vaandel alhoewel de bediening wel ok was.

FEBO (Amsterdam)

- 4 augustus 2016 20:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een FEBO, in Amsterdam dus te duur, maar helaas ook niet al te beste friet met een vreemd bijsmaakje. Er is zeker beter te krijgen in de omgeving.

Par Hasard (Terneuzen)

- 24 juli 2016 16:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op de pier in Scheveningen zit Par Hasard, volgens het AD een goede friettent. De friet was zeker niet slecht, maar wel wat te zout en op het randje van te hard gebakken. Dat laatste zorgde voor wat kleine stukjes die wat te knapperig waren. De huisgemaakte mayonaise is lekker, maar kijk niet verbaasd als je minuscule stukjes wortel en augurk in je mayonaise aantreft. Gezien de locatie is de prijs niet vreselijk hoog voor verse friet en de hoeveelheid is acceptabel. De Scheveningse pier is nogal druk, dat kun je sfeervol vinden of niet, maar ik vond het best redelijk.

Automatiek Marks (Eindhoven)

- 26 mei 2016 09:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het mag dan verse friet zijn, maar het was raar melig, in ieder geval niet iets waar ik blij van word. De kwantiteit en prijs was ok, de sfeer van zo'n automatiek vond ik niet ideaal.

Snackbar de Bakkerij (Buren)

- 9 mei 2016 13:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook op Ameland kun je verse friet eten, en daar wordt ik best vrolijk van. De friet was smakelijk, misschien een tikkeltje bruin gebakken, maar daardoor wel krokant. De hoeveelheid was niet uitzonderlijk, maar de prijs was vergelijkbaar met de niet verse friet elders op het eiland en dat vind ik voor verse friet dan weer prima. De sfeer is ook uitstekend, een nette zaak, vriendelijke bediening en een mooi terras (het was bijzonder goed weer). Dus als je friet wilt eten op Ameland zou ik hierheen gaan.

Plaza 't Kruuspunt (Ballum)

- 9 mei 2016 13:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een plaza, met het gebruikelijke brede aanbod, maar de farm frietjes konden ook door het verdwaalde paprikapoeder niet gered worden van hun saaiheid. Helaas, voor de friet moet je niet hier zijn. Wel werd het netjes op het terras bezorgd op een bord met wat salade erbij, wat leuk is, maar niet genoeg om te compenseren.

Cafetaria de Fretpot (Hollum)

- 9 mei 2016 13:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een aardige friettent in het Amelandse Hollum, leuk terras en vriendelijke bediening, dus de sfeer zit wel goed. De friet was minder uitzonderlijk, goed te eten, maar niet meer dan dat. De prijs/hoeveelheid verhouding was ook niet al te best, alhoewel misschien wel gebruikelijk voor de iets hogere horecaprijzen op het eiland.

Frietwinkel (Utrecht)

- 26 februari 2016 09:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog eens geweest en de friet was beter dan wat ik hieronder schreef. De friet was aardig knapperig dit maal, dus dat is prima. Het nadeel aan dunner gesneden friet die niet meer geselecteerd wordt voordat er gebakken wordt, is dat er veel gruis in zit van kleine stukjes die te hard gebakken zijn. Ook ben ik nog steeds van mening dat de portie niet erg groot is. Kortom, beter dan de vorige keer, maar nog voor verbetering vatbaar.

[20-9-2014]De nieuwe biofriettent in Utrecht, daar moest ik natuurlijk even heen. Eerste indruk: hipster, de ruwe afwerking van het interieur, de muziek. Het was rond etenstijd dus redelijk druk, maar niet afgeladen vol. Er stond echter maar één iemand te bedienen en die had het er wat moeilijk mee om de bestellingen uit elkaar te houden, prima vriendelijk, maar erg professioneel kwam het nog niet over. Dan de friet, daar gaat het toch om. Opvallend is dat het in tegenstelling tot de meeste verse friet, geen Vlaamse friet is, in de zin dat het redelijk dun gesneden wordt (8/9mm denk ik). Nu is dat niet zo erg, maar de friet kan beter. Wat mij betreft net niet de goede balans tussen knapperig en aardappelsmaak, wat sowieso moeilijker is met dunnere friet. En na een zogenaamd grote friet te hebben gegeten had ik nog steeds trek, dus de hoeveelheid is ook niet om over naar huis te schrijven. Ik vind het een sympathiek concept, biofriet, maar de uitvoering kan beter denk ik.

Frietboetiek B'tje Anders (Middelburg)

- 29 oktober 2015 12:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is echt lekkere friet, vers, goed gebakken. Iets dunner dan de meeste verse friet, maar als je daar van houdt dan is dit zeker goed. Ze hebben twee maten puntzak, waarbij de kleine een normale portie is. De prijs is vrij gebruikelijk voor verse friet. Het is verder ook een (eet)cafe, dus een biertje erbij is ook een mogelijkheid.

Frituur Damplein (Middelburg)

- 29 oktober 2015 12:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vers is de friet misschien wel, lang genoeg gebakken helaas niet. En ik vermoed dat de kibbeling die hier ook verkocht wordt in hetzelfde vet belandt. De smaak was dus niet fantastisch. Wel was de bediening vriendelijk en was het, ondanks eind oktober, heerlijk op het terras.

Cafetaria Heyendaalseweg (Nijmegen)

- 2 oktober 2015 09:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor fabrieksfriet best prima, nette prijs voor een goede hoeveelheid. Weinig op aan te merken eigenlijk.

Vlaams Friteshuis Loket 13 (Nijmegen)

- 3 september 2015 08:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nu dan echt open, ik blijf bij mijn recensie hieronder. Het smaakt anders, best prima, maar iets dikkere friet vind ik lekkerder.

[06-08-2015]Weer een nieuwe verse friet aanwinst in het centrum van Nijmegen. Loket 13 is begonnen in Apeldoorn (en scoort goed bij het AD). De verse friet is net iets dunner (9mm denk ik) dan de gemiddelde Vlaamse friet. De friet is lekker knapperig, maar smaakt toch weer anders dan van de lokale concurrent (ander soort vet en ander aardappelras vermoedelijk). De prijs is redelijk marktconform voor verse friet.

Cafetaria Flintrop (Gendt)

- 16 augustus 2015 10:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Doorsnee friet maar scherp geprijsd voor 2015, normale portie (op een bordje) met frietsaus voor 1,75. Verder weinig bijzonders.

Cafetaria Braulio (Angeren)

- 16 augustus 2015 10:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet de beste friet helaas. Zaak ziet er wel netjes uit.

Eetwinkel Polly (Bemmel)

- 16 augustus 2015 10:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prachtige presentatie van verder vrij gemiddelde friet. Prijzen net iets onder gemiddeld (maar prijsverschillen tussen frietzaken zijn klein).

Cafetaria Jonkers (Elst)

- 29 juli 2015 19:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een redelijk frietje voor een redelijke prijs. Net als 10 jaar geleden niet zo veel op aan te merken dus.

[14-11-2005]Lekkere friet voor een goede prijs. Mooie zaak, alleen geen echte zitplekken. Verder niks op aan te merken eigenlijk.

Snackcorner Norp (Zwolle)

- 7 mei 2015 14:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Meer standaard dan dit wordt je friet niet. De zelfgemaakte snacks zijn wel aardig, maar uiteindelijk kom ik niet bovengemiddeld uit. De naamgeving op de borden is lichtelijk misleidend, aangezien wat op het bord 'groot' heet te zijn in de praktijk de middelste is en wat meestal doorgaat voor groot hier 'extra groot' heet. Een zogenaamd grote friet is dus een vrij standaard A9 equivalent. Het interieur is niet om over naar huis te schrijven, maar het personeel wel vriendelijk gelukkig.

Friterie & zo (Nijmegen)

- 11 maart 2015 16:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak verkoopt nog altijd verse friet. Daardoor natuurlijk wat duurder dan de zaak om de hoek, maar wel lekkerder. Ik snapte alleen niet waarom ik mijn saus naast de friet kreeg en mijn tafelgenoot de saus over de friet (en daarmee ook meer friet), maar echt druk kan ik me er niet om maken.

[27-06-2010] Deze nieuwe friettent op het Koningsplein verkoopt verse friet, die wat prijzig is, maar kwalitatief goed. De openingstijden zijn wat ruimer dan de directe verse friet concurrent de Burcht, dus ik verwacht hier nog wel eens te gaan belanden.

Smullers (Tilburg)

- 19 februari 2015 21:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is de Smullers, wat zal ik er over zeggen...eigenlijk valt het tegenwoordig nog wel mee met hoe slecht de friet is, maar uitblinken zullen ze nooit. Een beetje prijzig en weinig sfeervol is het sowieso, dat laatste al was het maar vanwege de onophoudelijke piepjes van alle geautomatiseerde frietpannen (want je wil natuurlijk niet dat je personeel daadwerkelijk friet kan bakken ;)).

Leo's cafetaria (Sliedrecht)

- 18 december 2014 13:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was gezellig druk bij dit betrekkelijk kleine zaakje op zaterdag rond etenstijd. Gelukkig was er veel personeel en konden ze het redelijk bij houden. De friet was netjes 'droog' gebakken, maar bij gebrek aan zout wel wat lafjes, helaas had de pindasaus ook weinig pit dus het geheel was wat saai misschien. De prijzen zijn voor Zuid-Holland best ok (het is een dorp dat scheelt). Frietprijs is normaal, snacks net wat duurder.

Vlaamse Frites (Luchthaven Schiphol)

- 5 oktober 2014 19:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk best goede friet, beter dan ik had verwacht op deze drukke locatie. Zolang je het bij friet houdt is het ook prima te betalen (drinken en snacks duurder dan gemiddeld). Mocht je je een keer op Schiphol bevinden en honger hebben is dit geen slechte optie.

Automatiek van Weel (Nijmegen)

- 26 september 2014 19:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was goed te eten, vers, maar net niet spectaculair. De kwantiteit was weinig uitzonderlijk, en de prijzen zijn zoals je verwacht van verse friet niet heel laag. Wel is het een mooie zaak, waar de friet netjes wordt gebracht. Aardig terras ook nog.

Cafetaria Eethuis Neerbosch Oost (Nijmegen)

- 27 augustus 2014 11:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is ok, maar niet uitzonderlijk. De hoeveelheid was behoorlijk, maar niet overdreven veel. De prijzen zijn mysterieus, op de kaart staan andere prijzen dan op de borden en de kassa geeft weer iets anders. Het interieur ziet er netjes uit.

Chico's place (Nijmegen)

- 28 juli 2014 12:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De zaak is groot en ziet er netjes uit, probeert meer restaurantachtig over te komen dan snackbar. De friet is ok, maar niet uitzonderlijk. Wel krijg je als je een grote friet bestelt ook echt een fikse hoeveelheid, geserveerd op een bord overigens.

Lunchetaria-Frietrestaurant de Mert (Arnhem)

- 3 juli 2014 20:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vind het concept zeker ook mooi, al ben ik het met Kafir eens dat het een beetje verwarrend is of het meer restaurant of cafetaria is. Wat mij betreft was de muziek net wat te aanwezig voor een restaurant, maar dat zijn details. De friet was lekker, goede aardappelsmaak, prima kleur, maar had wat mij betreft net iets krokanter gemogen. Als je een grote friet bestelt krijg je echt een flink bord friet, een prima hoeveelheid. De prijs is acceptabel voor verse friet op een bord. Kortom, leuk concept, aardig uitgewerkt, ik vind het wel wat hebben (maar het kan altijd beter).

Frituur de Burcht (Nijmegen)

- 13 juni 2014 16:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Burcht is overgenomen, vandaar deze nieuwe vermelding. Weliswaar is het concept en het interieur mee overgenomen, toch kan het niet echt als dezelfde zaak gezien worden. De friet is gelukkig nog steeds lekker (en je krijgt meer saus, althans ik kreeg redelijk veel en de vraag of ik nog meer wilde, goede service). Het is duidelijk dat de nieuwe eigenaren nog een beetje moeten wennen, het gaat nog niet zo snel (en er zijn wat talige complicaties), maar daar kon ik me niet echt aan storen. Als ze zo netjes friet blijven bakken, vind ik het prima.

Fers Friethuys (Alphen aan den Rijn)

- 4 juni 2014 19:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Misschien had ik te hoge verwachtingen, maar erg onder de indruk was ik niet na mijn bezoek aan het Fers Friethuys. Het is een klein zaakje wat eigenlijk alleen opvalt vanwege de schreeuwerige zelf-reclame dat ze volgens het AD de beste friettent zijn. Daar is op zich niks mis mee, want als je ergens goed in bent is dat natuurlijk prima marketing. Maar, de friet. De puntzak die ik kreeg bevatte erg donker afgebakken friet, dat kan aan de aardappel (met schil overigens) liggen, of aan de baktechniek. De friet was knapperig, maar voor mijn gevoel eigenlijk iets te hard gebakken. In vergelijking met veel andere verse friet, was deze iets dunner uitgevoerd. Mijn puntzak bevatte een hoeveelheid die heel redelijk is voor een grote friet, maar alles behalve uitzonderlijk, voor €3,50 (inclusief saus). Al met al vond ik het net niet bijzonder. Wellicht ben ik erg kritisch om voor kwaliteit niet meer dan normaal te geven, maar zoals gezegd, misschien verwachtte ik te veel.

Cafetaria Royal (Groesbeek)

- 26 mei 2014 13:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gemiddelde buurtfriettent, weinig op aan te merken. Ik kreeg redelijk veel voor mijn geld, maar als je vrij veel friet meeneemt is dat vaker zo dus misschien niet heel erg representatief.

Cafetaria 't Geveltje (Alphen aan den Rijn)

- 16 april 2014 21:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je van dunne friet houdt dan zit je hier goed, hooguit 8mm. Persoonlijk vind ik dat niet fantastisch, maar het was eetbaar. Als je veel honger hebt moet je hier een grote friet bestellen, dan krijg je een A50 bak waar je u tegen zegt. Waarom ze denken dat het handig is om eerst de saus erin te gooien en dan de friet, weet ik niet. Nu is een grote friet ook echt groot, maar toch vind ik het wat overdreven om dan maar domweg de prijs te verdubbelen, waardoor ik €3,90 voor een friet pindasaus moest neerleggen. Voor iets wat niet vers of anderszins bijzonder is (behalve meer), toch echt te duur. De sfeer is weinig speciaals, het ziet er uit alsof het interieur al een tijdje meegaat, maar er is niet echt iets mis mee.

Cafetaria Family (Leiden)

- 26 maart 2014 22:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kreeg hier netjes gebakken (fabrieks)friet, mooi van kleur, knapperig, tikkeltje zout misschien, maar ik vond het niet storend. Het is best een mooie zaak, veel ruimte, hoge tafels. Wat echter opvalt is de manier van serveren. De friet kwam in een stylish ovaal schaaltje op een rechthoekig bord waar mijn kaassouffle op lag, met een apart bakje voor de saus. Allemaal echt servies, en met een metalen vorkje. Ik vond dat, voor een willekeurige friettent op een straathoek, charmant genoeg om er een sfeerpuntje voor uit te delen.

Cafetaria Keizer Karelplein (Nijmegen)

- 22 februari 2014 11:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alhoewel ik vaak genoeg bij Keizer Karel gegeten heb, hoe kan het ook anders als je in Nijmegen gestudeerd hebt, had ik mijn recensie uit 2003 nooit aangepast. Maar nu, gezien de nieuwbouw, was het toch echt tijd. De friet is gemiddeld, redelijk knapperig, niks mis mee. Maar toch is dat niet echt waar ze het van moeten hebben. Ik ga er vanuit dat de openingstijden weer net zo ruim zullen zijn als vroeger, daar scoren ze op. De nieuwe inrichting is een stuk moderner met prijslijsten op LCD-schermen en omdat alles nog nieuw is ziet het er netjes uit. De indeling is anders geworden, met een zitgedeelte wat naar achter loopt. Vreemd genoeg is dat allemaal erg smal geworden, maar waarschijnlijk mocht het niet groter van de gemeente? Dit blijft hoe dan ook een goede middernachtelijke friettent.

[03-10-2003] groot pluspunt zijn natuurlijk de ruime openingstijden, verder is het niet veel bijzonders...

Perfectaria (Nijmegen)

- 29 januari 2014 16:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is hier goed te eten, niet bijzonder, maar goed genoeg. Ik vind de niet-standaard inrichting nog steeds wel een pluspunt. En een misverstand over de bestelling (friet met pindasaus werd verstaan als friet met) werd netjes opgelost (extra saus).

[23-04-2005]Ik vond het best een stijlvolle tent eigenlijk, in plaats van tmf of iets soortgelijks stond op de achtergrond NOVA aan dat is toch pluspunten. De friet was verder ook prima, en de prijs kwantiteit verhouding vond ik zeker wel prettig.

Piccolino (Nijmegen)

- 24 januari 2014 11:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik was hier een tijdje terug weer eens, en de friet is gewoon lekker. Op andere scores niet uitzonderlijk, maar kwaliteit is ook wat waard.

[24-01-2010]Je krijgt een redelijke hoeveelheid goede verse friet. De zaak is klein, maar je kunt in ieder geval wel binnen staan.

Cafetaria Steenbok (Nijmegen)

- 11 januari 2014 13:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak heeft een nieuwe eigenaar en daarmee ook nieuwe naam gekregen. Tegenwoordig verkopen ze ook verse friet (naast fabrieksfriet). De verse friet is niet veel duurder, en sowieso is alles heel redelijk geprijsd. De verse friet was best goed, lekker knapperig, maar toch net niet goed genoeg voor de maximale score op kwaliteit. Ik kan niet precies zeggen wat er mis mee was, maar ik ga nog wel een keer terug om te hertesten. De hoeveelheid was ok, maar niet heel veel. De friet werd netjes naar mijn tafeltje gebracht.

Cafetaria Toorop (Nijmegen)

- 28 december 2013 18:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet en de zaak is ok, maar niet bijzonder.

[15-02-2009]Ik heb weinig toe te voegen aan wat ik eerder schreef, het is een mooie zaak maar de friet is niet fantastisch, de pindasaus overigens wel lekker.

[17-12-2006]Toorop is helaas sinds onze award niet beter
geworden, eerder slechter. De portie is niet al te groot en erg goedkoop zijn ze ook niet (meer). De friet is goed te eten, maar kan beter.

Cafetaria Snackpunt (Nijmegen)

- 13 december 2013 14:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:

Eigenlijk is het een vrij gemiddelde buurtfriettent. De friet is ok, maar meer ook niet. De prijzen zijn (iets aan de hoge kant van) normaal. Heel gemiddeld dus.

[03-10-2008] Het was al weer lang geleden dat ik hier was geweest, dus tijd voor een update: de friet was wat minder goed dan de score die ik hier gegeven had, wel krokant, maar op het randje van te lang gebakken. Ook lijkt de prijs wat omhoog gegaan, zeker voor de grote friet (in een A14 bakje trouwens).

[09-09-2004]De hoeveelheid concurrentie is enorm met op (best letterlijk) steenworp afstand zowel Lale, Pamir als Corry, maar ze hebben behoorlijk okee friet voor een goede prijs en aardige sfeer met zelfs nog authentiek nederlandse bediening.

Cafetaria 1-2-3 (Nijmegen)

- 15 november 2013 23:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lang geleden dat ik hier geweest was, maar best ok eigenlijk. De friet was prima voor fabrieksfriet. Een grote portie friet lijkt in eerste instantie wat aan de dure kant, maar als je vervolgens een goed gevulde A50 bak krijgt (dat is veel), is het opeens heel redelijk.

[10-12-2005]Een vrij gemiddelde tent met handig ruime openingstijden, verder weinig spectaculair.

Cafetaria Elif (Nijmegen)

- 6 november 2013 20:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was niet super, in ieder geval te zout. Wel is de hoeveelheid en prijs heel redelijk. De bediening is vriendelijk, ik kreeg zelfs een gratis flesje drinken mee.

Cafetaria De Fijnproever ('s-Hertogenbosch)

- 12 oktober 2013 11:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere verse friet, knapperig maar niet te hard, goede aardappelsmaak, niet te zout. Gewoon goed dus. De prijs is normaal voor wat je krijgt. Een kleine friet komt in een A9 bakje, wat gebruikelijk is, maar deze is goed gevuld. De grote friet is een A14, wat een prima hoeveelheid is. Daarnaast is het een klein maar mooi zaakje met vriendelijke bediening.

Eddy's Automatiek (Hengelo)

- 11 oktober 2013 10:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was net niet lekker bij deze geelbetegelde automatiek. Ik kan er niet precies de vinger op leggen, maar denk dat het vet oud was. De pindasaus was van dat aanmaak spul, eetbaar, maar niet bijzonder lekker. Echt sfeervol kan ik het ook niet noemen, alhoewel er wel een lokale krant lag om wat doorheen te bladeren.

Foodservice Royale (Nijmegen)

- 5 oktober 2013 14:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog een keer geweest, maar het voordeel van de twijfel is er wel een beetje af. Verder was het veel te zout, helaas.

[25-08-2013]Nette nieuwe friettent annex broodjeszaak. Ze claimen verse friet, maar eerlijk gezegd smaakt het niet echt zo (het verse friet vinkje is het voordeel van de twijfel). De friet is erg droog krokant, eetbaar maar niet bijzonder lekker.

Mijn Moment (Nijmegen)

- 1 september 2013 11:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De opvolger van van Weel ziet er een stuk mooier uit, alhoewel ik de naam al bijna reden vind er niet heen te gaan. En persoonlijk had ik misschien ook niet roze gekozen als huiskleur, maar goed, smaken verschillen. Over smaak gesproken, ze hebben hier verse friet, wat opvallend is want er zijn al drie andere zaken in het centrum met verse friet. De friet is goed krokant, wat mij betreft zelfs iets te hard doorgebakken (daarom ook niet de beste score op kwaliteit). Prijzen zijn redelijk normaal voor verse friet. Een grote friet was een A14 bakje, wat een redelijke hoeveelheid is.

Smullers (Arnhem)

- 11 augustus 2013 22:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja het is de smullers, dunne niet al te knapperige friet, maar het is eetbaar.

Restaria De KomEet (Weurt)

- 3 augustus 2013 20:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vond de friet niet bijzonder lekker, niet dat er iets heel aanwijsbaar mis mee was, maar gewoon niet optimaal. Je krijgt wel veel friet (kleine friet J20 bakje, en ja dat is vrijwel hetzelfde als een A20, maar dan van een ander merk bakjesfabrikant). Verder een typische kruising tussen een buurtfriettent en een buurtchinees/wok-to-go.

Frietkar Woonboulevard (Nijmegen)

- 30 juli 2013 19:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet had een wat typisch smaakje, niet heel vervelend, maar erg lekker was het ook niet. Verder weinig uitzonderlijks over te melden, behalve dan dat het op de woonboulevard is.

Cafetaria De Boemerang (Grave)

- 27 juli 2013 21:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is ok, maar ze hebben wel de neiging om te veel saus bij de friet te gooien wat de knapperigheid niet ten goede komt. Beetje aan de prijzige kant, voor de rest redelijk gemiddeld.

Cafetaria d'n ouwe Beuk (Grave)

- 27 juli 2013 21:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is dun en niet bijzonder smaakvol, de hoeveelheid is prima. De uitstraling van de zaak is origineel, beetje bruine-kroeg-achtig met houtwerk.

Pim's Frituur (Wijchen)

- 27 juli 2013 21:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima friet, alhoewel het wat mij betreft nog net iets meer naar aardappel mag smaken (licht frituurvet smaakje nu). Wel lekkere pindasaus. Waarschijnlijk wel de beste friettent van Wijchen. Ze hebben 3 maten bakjes, maar de kleinste is een A9+1 dus dat is best prima (ook qua prijs).

[26-01-2009]Deze tent is een stuk mooier geworden sinds de laatste overname. Ze hebben nu verse friet die best goed gebakken was en de service was prima. Ze zijn alleen niet echt de goedkoopste.

Cafetaria Çaglar (Nijmegen)

- 30 juni 2013 21:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn friet was best prima knapperig en in ieder geval een fikse hoeveelheid (grote friet: A50). De prijzen zijn redelijk marktconform.

Cafetaria Ugala III (Nijmegen)

- 24 juni 2013 10:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een A50 bak voor een grote friet word ik wel vrolijk van. De friet was niet uitzonderlijk, maar ook niet slecht. Prijs is acceptabel. Sfeer niet echt iets bijzonders over te vermelden, afgezien dat de bestelling wel aan tafel gebracht werd.

Cafetaria 't Stekje (Groesbeek)

- 7 juni 2013 08:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een redelijk onopvallend zaakje aan de rand van Groesbeek. Je krijgt er Aviko friet die op een timer gebakken wordt, met een redelijk resultaat. De friet is over het algemeen aardig knapperig en eetbaar maar niet super. Wel krijg je veel friet (kleine friet in A20 bakje). De uitstraling vind ik niet met fantastisch, aangezien de hele zaak in een soort licht-zalmroze is geschilderd en er alleen wat vaste houten banken en tafels staan.

Gastronoom (Arnhem)

- 1 mei 2013 11:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is een mooie nieuwe zaak en de service is prima, friet geserveerd op een bord netjes naar je tafel gebracht. Ik vond de friet echter niet heel uitzonderlijk. Wat mij betreft had het iets krokanter gemogen. Toen ik er was kwam de friet uit een diepvrieszak van de Aviko, dus op dat moment niet vers. Een prima zaak, maar niet een om voor om te rijden.

Cafetaria 2de Wall (Nijmegen)

- 24 april 2013 20:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weer een nieuwe friettent in centrum Nijmegen, ik ben benieuwd of daar nog ruimte voor is. Ik kreeg mijn grote friet op een bord, wat best stijlvol is, maar wel met een plastic vorkje. De hoeveelheid inschatten is wat lastiger op een bord, maar het was wat mij betreft genoeg. De friet was niet optimaal, voornamelijk niet krokant genoeg en de saus was wel erg royaal (wat op zich niet erg is, maar als je erg veel saus over de friet doet wordt het wat zompig). De prijzen zijn marktconform voor een zaak in het centrum die lang open is. Of dit genoeg zal zijn om te overleven vraag ik me af.

Snackbar Centrum (Nijmegen)

- 24 april 2013 20:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
En weer een nieuwe eigenaar voor deze illustere friettent. De friet is er helaas niet beter op geworden, het smaakt nogal naar (oud?) frituurvet. De hoeveelheid en prijs zijn wel ok. De inrichting is niet al te veel veranderd, wel ronde tafels nu.

Bestaria Xiang (Nijmegen)

- 22 maart 2013 10:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog steeds een vrij typische bestaria, met de gebruikelijke dunne friet, die prima te eten was. Ik kreeg een goed gevulde A14-bak als grote friet, en dat is best een flinke hoeveelheid. Vriendelijk personeel ook.

[13-05-2009]De gebruikelijke dunne Bestaria friet, weinig opvallends over te melden. Prijzen zijn (sinds 2005) redelijk marktconform geworden.

[24-05-2005]Prettige friettent, ik was blij verrast dat deze prijs/kwantiteit verhouding nog bestond, ik was echter niet overdreven te spreken over de kwaliteit.

Cafetaria Fifty's One (Arnhem)

- 4 maart 2013 18:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is hier best redelijk. In 2005 was ik wel erg optimistisch met mijn sfeer-score, zo fantastisch is het nou ook weer niet, dus een beetje naar beneden bijgesteld.

[25-08-2005]Een erg sfeervolle tent in zoals de naam doet vermoeden jaren 50 stijl. Je krijgt nog behoorlijk veel friet voor een normale prijs ook.

Cafetaria Pizzeria Verona (Nijmegen)

- 22 februari 2013 11:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gemiddelde zaak, met ok friet, pluspunt dat de pindasaus ook echt warm was. Niet uitzonderlijk, maar mocht je hier toevallig voor de deur staan is het geen ramp om naar binnen te lopen.

Cafetaria Delfino (Nijmegen)

- 13 februari 2013 21:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een A50 als grote friet, dat is tenminste ook echt een flinke bak friet. Je krijgt er evenzo flink saus bij, zodanig dat je friet een beetje verzuipt, wat jammer is, want anders was het best ok geweest.

Cafetaria Dwars (Nijmegen)

- 11 januari 2013 09:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Fatsoenlijke friet, normale portie, acceptabele prijs, nette inrichting. Allemaal best ok eigenlijk, maar niet fantastisch verder.

Cafetaria Theo van Brenk (Nijmegen)

- 28 december 2012 10:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer is hier over het algemeen prima, de porties in orde en de prijs acceptabel. Helaas vind ik de friet niet echt lekker, altijd net een beetje saai, droog, zoutloos waardoor je alleen maar zetmeel aan het eten bent. Het is niet slecht per se, maar aangezien ik het toch niet echt lekker vind kan ik er qua kwaliteit niet meer van maken.

[26-02-2009]Best een aardige tent, je krijgt redelijke friet, en de hoeveelheden zijn ook zoals het hoort. Laatste keer was ik niet al te erg onder de indruk echter.

[11-01-2005]Ik vond de friet best te eten eigenlijk, de hoeveelheid (als je idd niet de kleinste bestelt) was normaal en de prijs is ook gemiddeld. De sfeer vind ik zelfs best positief, het ziet er netjes uit en er staat best een aardige kerel achter het frituur.

Friethoes Haarlem (Haarlem)

- 17 december 2012 17:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere biologische friet, met huisgemaakte mayonaise, een uitzondering in Nederland, dat alleen al levert een sfeerpuntje op. De puntzak was een vrij normale portie van iets donker afbakkende friet (blijkbaar een aardappel met vrij veel suiker). Geen perfecte score omdat de friet wel iets aan de vette kant was. De huisgemaakte mayo is in positieve zin onvergelijkbaar met wat je meestal op je friet krijgt, zurig met een herkenbaar azijnsmaakje, lekker. Het is niet erg goedkoop, maar voor biologische friet een normale prijs. Het is maar een klein zaakje, maar ziet er netjes uit en heeft wel een leuke uitstraling.

De Bron (Nijmegen)

- 29 september 2012 15:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een nieuwe friettent, zo te zien als nevenactiviteit van het naastgelegen restaurant 4Heeren. Moderne inrichting, niet onaardig maar ook niet heel sfeervol. Ze bakken Farmfriet, ik kreeg een normale hoeveelheid enigszins bleke en zoute friet, niet goed maar ook niet slecht. Vragen of de saus naast of op de friet moet vind ik wel weer netjes.

Eetcafé Gendtse Hoek (Gendt)

- 10 september 2012 08:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weinig uitzonderlijke friettent waar ze dunne Aviko friet bakken. De prijzen zijn redelijk marktconform, wat voor een dorpsfriettent misschien wat duur is, maar daar staat tegenover dat een grote friet wel echt groot is: een behoorlijke A50 bak.

Manneken Pis (Utrecht)

- 12 augustus 2012 17:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is nog steeds goed te eten, maar ik moet toch concluderen dat er het niet lekker krokant was, dus toch een minpuntje helaas. De kwantiteit is wel nog altijd prima, maar 4 euro voor een Urbanus met saus vind ik toch wat veel (zelfs als je meeneemt dat deze hoeveelheid elders voor een grote friet doorgaat). Kortom, nog altijd ruimschoots beter dan de gemiddelde friettent, maar minder goed dan het geweest is.

Het 4 de (Bergen op Zoom)

- 12 juni 2012 08:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wel een aardige friettent in het centrum, met een terrasje. De friet was goed te eten, maar niet uitzonderlijk. Wel zijn ze wat aan de dure kant.

Snackbar Airborne (Renkum)

- 12 mei 2012 15:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een bakje lekkere goudgele friet, redelijk knapperig, best prima eigenlijk. Niet uitzonderlijk qua prijs of hoeveelheid. Aardige sfeer: mooie zaak, mooie locatie, vriendelijk personeel.

Snackbar Koolen (Velp Grave)

- 1 mei 2012 13:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De dunne frietjes waren goed knapperig, maar persoonlijk heb ik liever wat dikkere friet. De hoeveelheid was niet uitzonderlijk, de prijs was ik niet zo over te spreken (voornamelijk de buitenproportionele meerprijs voor pindasaus, terwijl je maar een klein beetje saus krijgt). Verder wel prima zolang het mooi weer is (je kunt alleen buiten zitten).

't Stuupke (Heesch)

- 1 mei 2012 13:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij gemiddelde friettent, waar je voor een redelijke prijs een (A9) bakje friet krijgt, wat goed gevuld is. De kwaliteit is acceptabel maar niet heel goed, ik vond er net wat te veel frietjes tussen zitten die wat zacht waren van het opgezogen vet. Het binnengedeelte stelt niet veel voor, maar het terras is op een mooie dag geheel niet onaangenaam.

Cafetaria 't Bikkeltje (Berghem)

- 1 mei 2012 13:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een middel grote friet krijg je hier in een A14-bakje, wat een aardige hoeveelheid is. De friet is dun en niet fantastisch gebakken, nogal slap. De pindasaus is wel lekker (als je van zoet houdt). De sfeer is in ieder geval wel aardig, met een mooi terras waar de friet ook netjes gebracht wordt.

Smullers (Den Haag)

- 25 april 2012 19:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hm ik was alweer vergeten dat ik hier al eens een recensie over had geschreven, maarja, je moet wat rond etenstijd en je trein pas over 20 minuten komt. Het is nog steeds een Smullers zoals je een Smullers verwacht, bepaald niet fantastisch, maar het stilt de honger.

[12-10-2008]Smullers is meestal niet de beste friettent, maar als het niet druk is bakken ze soms nog best redelijke friet. De hoeveelheid was wel goed, maar het is redelijk duur. En de sfeer van een smullers op een station kan me nooit zo bekoren.

Restaria de Waag (Almelo)

- 17 april 2012 19:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent in het centrum van Almelo probeert zoals de naam al doet vermoeden een beetje een restaurant te zijn. De sfeer is prima, het is een mooie zaak, vriendelijk personeel, niks op aan te merken. Het probleem wat mij betreft is dat ze door al die opsmuk te duur zijn, terwijl als ik echt uit eten wil ik toch niet hier heen zou gaan. Gelukkig is de friet prima. Gewoon farbieksfriet, maar wel goed gebakken, licht gezouten, knapperig, kortom: niet slecht. De hoeveelheid was gemiddeld. Al met al best een aardige friettent, zonder verder heel uitzonderlijk te zijn.

Snackbar De Saks (Arnhem)

- 20 december 2011 19:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent zit een beetje in een uithoek van Arnhem, maar als je in de buurt bent is het best de moeite waard om langs te gaan. De friet is vers en smaakt goed, zo hoort het. De sfeer doet denken aan een Belgisch frietkot, niet bijzonder mooi, maar op een bepaalde manier wel weer aardig. De friet is prijzig, wel enigszins vergelijkbaar met andere zaken waar verse friet verkocht wordt, maar gezien de niet-bepaald-A-locatie zou je iets minder verwachten.

Cafetaria Vuurens (Nijmegen)

- 1 december 2011 10:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ben er weer eens geweest en vond de friet erg lekker, je krijgt hier net iets meer doorgebakken friet dan bij de Burcht meestal, dus als je daar van houdt, go for it. Ze zijn wel aan de prijs, maar de kwaliteit is uitstekend.

[24-06-2009]Lekkere friet hebben ze wel, zag er goed doorgebakken uit (niet te natuurlijk), maar van binnen nog aardappelpuree zacht. Dat laatste had van mij net iets minder gemogen (iets langer voorbakken?), maar smaken verschillen. Persoonlijk vind ik de friet van de Burcht iets beter, maar deze tent is een goede tweede als je verse (Vlaamse) friet zoekt.

[21-11-2004]Een friettent met veel reputatie (en toegegeven leuke oudhollandse sfeer) maar naar verhouding met die reputatie vond ik de kwaliteit niet opvallend, en goedkoop zijn ze helaas ook niet bepaald.

Frituur de Burcht (Nijmegen)

- 18 november 2011 16:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog steeds lekkere verse friet, blijft een aanrader!

[30-04-2010]Ik kom hier geregeld, maar ook op een drukke koninginnedag als de rij tot buiten staat bakken ze nog goede friet. Dus laat ik het nogmaals herhalen: de beste friet van Nijmegen.

[25-04-2009]Heerlijke friet, behoorlijke porties, vriendelijke bediening, wat mij betreft de beste friettent van Nijmegen.

[29-06-2007] Nog eens geweest en lekkere vlaamse friet gegeten, mooi goudgeel, knapperig, maar wel met aardappelsmaak binnenin. Helaas zijn ze wat aan de dure kant, maar daar krijg je wel goede friet voor terug. Ohja, tegenwoordig frituren ze verantwoord en niet meer in ossewit

[2005]Een zeer behoorlijke tent, goede, verse friet, voor een redelijke prijs en erg snelle bediening. Daarnaast sfeerpunten voor de algehele situatie van een 8 man sterke meet&friet gevolgd door een gezellig praatje met de eigenaar over de gedachte achter zijn vlaams frituur formule en de plaatsing in de Nijmeegse frietmarkt.

Cafetaria Heseveld (Nijmegen)

- 26 oktober 2011 19:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze nieuwe aanwinst in Nijmegen (er waren tenslotte pas 100 friettenten) is klein, maar ziet er aangezien alles nieuw is netjes uit. Helaas was de friet niet fantastisch, met zo'n typisch kleurtje van friet die iets te veel vet heeft opgezogen. Een grote friet in een A20 bakje is redelijk, maar niet uitzonderlijk, de prijzen zijn wel schappelijk.

Foodmaster Tiel (Tiel)

- 14 september 2011 21:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent aan de rand van Tiel, serveerde me een bord vol met best ok friet, knapperig, niks mis mee. Helaas geen echte vork, maar het bord werd wel netjes naar mijn tafeltje gebracht. Wat me voor een cafetaria op deze locatie wel tegenviel was de prijs, maar liefst €3,55 voor een grote friet curry (die nou ook weer niet zo enorm was).

Cafetaria Ugala II (Nijmegen)

- 23 augustus 2011 07:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kwaliteit was deze keer wel ok, en de porties zijn redelijk.

[23-09-2007]Helaas is deze tent er de afgelopen tijd niet echt beter op geworden. De porties zijn kleiner en de kwaliteit was zeer matig. Daarmee is de prijs - kwaliteit/kwantiteit verhouding een stuk minder geworden: jammer.

Cafetaria Meijhorst (Nijmegen)

- 13 augustus 2011 14:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typische Bestaria uitstraling. De friet was erg krokant, op het randje van te lang gebakken. De hoeveelheid en prijs kwam overeen met wat je gemiddeld genomen zou verwachten. Wel ok pindasaus trouwens.

Cafetaria La Perla (Nijmegen)

- 8 augustus 2011 18:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van de sfeer moet deze een beetje verlopen uitziende tent het niet hebben, het personeel had geen haast dus het duurde even, maar gelukkig was de friet krokant en goed te eten en de portie zeker niet onaardig.

Frituur de Dam (Zierikzee)

- 30 juli 2011 10:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij deze kleine friettent in Zierikzee hebben ze blijkbaar goed softijs (getuige de recensie van VET die ze aan de muur hebben hangen), maar daar kwam ik niet voor. De friet was ok, redelijk krokant (alhoewel ik het nogmaals opbakken van afgekoelde friet een minpunt vind). Je krijgt standaard een puntzak, maar aan de prijs merk je dat het redelijk toeristisch is.

Fiona (Nijmegen)

- 23 juli 2011 10:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op deze locatie zat eerst een bakkerij genaamd Alanya, en dat stond nog steeds op het bonnetje, dus vermoedelijk heeft deze nieuwste cafetaria-aanwinst dezelfde eigenaar. Ze waren net op tijd klaar met de verbouwing voor de zomerfeesten, dus deze recensie is gebaseerd op friet die ik 's nachts tijdens de zomerfeesten heb gegeten, en daardoor misschien niet heel erg betrouwbaar. Dat gezegd hebbende, viel gezien de tijd en plaats de friet me alles mee, het was best smakelijk. De prijs was gezien de omstandigheden heel acceptabel (op een normale dag ziet dat er misschien iets anders uit) en de hoeveelheid was redelijk. Ondanks de drukte kreeg ik mijn bestelling al snel. Kortom, prima friettent voor na het uitgaan, en om te weten of het beter is dan dat moet er later nog maar een recensie over worden geschreven.

Cafetaria Zwanenveld (Nijmegen)

- 17 juli 2011 17:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier erg dunne frietjes (niet mijn favoriet, maar wel eetbaar verder), en gelukkig was de pindasaus lekker. De hoeveelheid voor een grote friet is niet heel uitzonderlijk, maar de prijs was dat duidelijk wel, voor deze kwaliteit/kwantiteit verhouding betaal ik niet graag €3,70 (grote friet pindasaus). Voor dat geld mag het toch wel verse friet zijn, of absurd veel ofzo, maar dat is niet het geval.

Cafetaria De Poort (Nijmegen)

- 17 juli 2011 17:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, deze tent staat niet te boek als de beste van Nijmegen en dat is het ook niet, maar de friet was wel ok (tegenwoordig Aviko friet trouwens, en niet meer zo dun). Prijs en kwantiteit zijn gemiddeld.

Restaria De Plataan (Mook)

- 13 juni 2011 21:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ok friet, mooie locatie, behoorlijke portie, alleen wel iets aan de dure kant. Maar over het algemeen zeker geen slechte keuze als je in de buurt bent. (Overigens hebben ze ook lekker ijs maar dat terzijde.)

Snackcorner (Gennep)

- 3 juni 2011 21:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zowel de friet als de pindasaus smaakten hoogst dubieus, alsof er iets mis mee was. De andere scores doen er dan eigenlijk weinig meer toe, gewoon jammer (alhoewel het natuurlijk een incident kan zijn, dus als iemand het aandurft om nog eens te testen, ga je gang).

Eethuis 't Geveltje (Gennep)

- 3 juni 2011 21:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, weinig op aan te merken. Dunne friet maar wel krokant gebakken zonder ze te ver door te bakken. Het zou fijner zijn geweest als ze net iets verder het centrum in zouden zitten, daar waar het autovrij is (mooi weer dus we zaten buiten), maar dat zijn details.

Cafetaria t Eendje (Afferden)

- 3 juni 2011 21:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het enigszins ouderwetse interieur past op zich wel bij het dorpje, en de prijzen passen ook bij een dorpje, mooi laag. De (dunne) friet was redelijk gemiddeld, weinig mis mee,

Cafetaria Mickey's Corner (Nijmegen)

- 30 mei 2011 19:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Helaas kreeg ik bleke slappe te kort afgebakken aardappel die door moest gaan voor friet. Ok dat klinkt misschien dramatischer dan het was, maar goed was het zeker niet. De hoeveelheid kon er nog mee door maar was ook niet fantastisch. Alhoewel de zaak er redelijk uitziet, met veel zitruimte was ik niet gecharmeerd van de nogal vervelende clubmix die door moest gaan voor achtergrondmuziek en de enige afleiding vormde tijdens het wachten.

Mixfood (Nijmegen)

- 30 mei 2011 19:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was in ieder geval knapperig, maar verder niet uitzonderlijk goed of slecht. De hoeveelheid viel me wat tegen voor een grote friet (A14-bakje of iets soortgelijks en niet al te goed gevuld).

Cafetaria Lunchroom Groenen De Biezen (Nijmegen)

- 7 mei 2011 13:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Sinds de verbouwing ziet het er erg netjes uit, aardig assortiment, maar wel iets prijzig. De friet was van vrij gemiddelde kwaliteit, weinig bijzonders over te melden.

Cafetaria Eetcafé De Eng (Dodewaard)

- 16 april 2011 20:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij deze friettent gelegen naast het gelijknamige sportpark de Eng, krijg je een flinke bak (A14) Aviko friet ook als je een kleine friet bestelt, waarvan de kwaliteit redelijk gemiddeld is. De sfeer van de locatie is niet fantastisch, maar ze doen in ieder geval een poging met een terrasje aan de parkeerplaats.

Cafetaria Eetcafé Willem (Dodewaard)

- 16 april 2011 20:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet bij deze tent is redelijk, en voornamelijk als je van wat zoetige pindasaus houdt zit je hier goed. Het interieur van het cafetariadeel is strak modern en spaarzaam ingericht, maar stijlvol, in combinatie met een terrasje waar je bestelling gebracht wordt, een sfeerpuntje.

La Plaza (Zetten)

- 16 april 2011 20:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet bij deze cafetaria/ijssalon aan het centrumplein van Zetten is redelijk, weinig op aan te merken, maar niet uitzonderlijk. Maar bestellingen brengen op het terras levert stijlpunten op (ik krijg de indruk dat dit in dorpen meer voorkomt dan in steden).

Cafetaria de Gigant (Zetten)

- 16 april 2011 20:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ligt niet echt in het centrum van Zetten, en de heerlijk rustige locatie is best sfeervol, zeker als de zon schijnt en je op het terras kunt zitten (waar je bestelling ook not netjes naartoe wordt gebracht). De friet was ok, maar met een beetje bijsmaak van ik denk het vet, dus dat kan beter. Qua prijs en hoeveelheid marktconform.

Cafetaria Drive Inn (Nijmegen)

- 10 april 2011 21:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik moet mijn oordeel een beetje aanpassen, de friet totaal was goed te eten en de sfeer was ook prima dit keer, maar dit was dan ook een bijzondere gelegenheid.

[17-10-2009]Bijzonder duur vond ik ze niet, maar ben het wel met Kafir eens dat de friet gewoon net niet bijzonder was, beetje matige farmfriet. Typisch marketing trucje trouwens om op de kaart normaal/groot te hebben staan maar te vragen klein/middel, als je dan middel kiest betaal je wat op de kaart als grote friet staat, niet erg chic. Kost ze een sfeerpuntje.

[23-10-2004]Ik vond de friet best goed te eten, maar wel beetje aan de dure kant eigenlijk. Redelijk doorsnee friettent dus.

Snackcenter Malvert (Nijmegen)

- 8 april 2011 17:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was erg druk dus ik was wat bang voor de kwaliteit friet die ik zou krijgen, maar het viel me alles mee hoe de farm friet bij mij terecht kwam. De hoeveelheid was prima in orde (lees: je krijgt veel). Goede pindasaus ook, wat ik persoonlijk altijd wel kan waarderen. Helaas niet de meest sfeervolle tent (of omgeving). Verkoopt ook kapsalons.

Cafetaria Ciçek Yeliz (Nijmegen)

- 8 april 2011 17:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een kleine friettent in het lokale winkelcentrumpje met een uitgebreid assortiment en grote porties (kleine friet in een equivalent van een A14 bakje). De farm friet was goed gebakken en smaakte prima, verder weinig bijzonders op aan te merken. Niet echt een reden om om te rijden, maar als je toevallig in de Weezenhof bent is het wel ok om hier friet te eten.

Cafetaria Ugala II (Nijmegen)

- 2 april 2011 08:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze bakken hun (als ik mij niet vergis) Aviko-friet goed af, weinig op aan te merken. Wel vond ik ze echt wat aan de dure kant (zeker als je bedenkt dat ze niet op een dure A-lokatie midden in het centrum zitten).

[09-11-2003]Geen slechte friettent, vrij ruime openingstijden, alhoewel niet zo ruim als de dependance op het Keizer Karelplein

Van Leeuwen Frituur (Eindhoven)

- 9 januari 2011 14:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Recent weer geweest, en de friet is nog steeds heel prima, niet de meest sfeervolle zaak en erg goedkoop zijn ze niet, maar voor lekkere friet kun je er best heen gaan.

[14-12-2005]Sfeer heeft zo' n keet niet echt, maar belgische friet bakken doen ze geheel niet slecht eigenlijk. In ieder geval ook lekker dicht bij het station.

Oost & West (Nijmegen)

- 28 december 2010 14:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De opvolger van de Blauwe Steen verkoopt behalve friet ook wat oosterse snacks (vandaar de naam neem ik aan). Maar belangrijker, ze hebben verse friet die geheel niet onaardig smaakt. De sfeer van zo'n keet blijft niet geweldig, maar ik vind de kwaliteit al een hele verbetering.

Plaza Malden (Malden)

- 10 november 2010 18:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was niet fantastisch, en zeker voor de prijs was ik niet erg onder de indruk. Wel kreeg ik de friet snel en werd deze aan tafel gebracht.

Cafetaria Multi (Nijmegen)

- 11 oktober 2010 16:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was prima te eten. Een grote friet was niet bijzonder groot, maar ook niet al te duur. Sinds de vorige recensies is de zaak verbouwd en het ziet er netjes uit, dat in combinatie met vriendelijk personeel levert een sfeerpuntje op.

Cafetaria Ilayda (Nijmegen)

- 2 september 2010 07:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit kleine ietwat sfeerloze zaakje is 100% op afhalen gericht. De friet was best ok alhoewel sommige frietjes wat knapperiger waren dan andere (wat ongetwijfeld komt doordat een gedeelte een extra keer in de frituur werd gegooid - niet heel netjes). De grote friet was wel echt groot (A50 bak, een pluspuntje), en niet duur.

Croissanterie/Cafetaria v/h Meier (Huissen)

- 31 augustus 2010 19:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet de beste friet ooit, erg dun en daarmee ook erg vet. Wel behoorlijke hoeveelheid (kleine friet A20 bakje). Verder qua prijs en sfeer redelijk gemiddeld.

Cafetaria Moos (Bemmel)

- 31 augustus 2010 19:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak heeft een wat ouderwets interieur maar niet onaardig qua sfeer. Ze serveren dunne friet die redelijk goed gebakken was, knapperig, maar niet te. Een kleine friet in een A20-bak is een mooie hoeveelheid en de prijs die je ervoor betaalt is heel gemiddeld te noemen.

De Vulkaan (Nijmegen)

- 25 augustus 2010 13:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na al de discussies over kapsalons moest ik mij er toch ook maar aan wagen met het volgende resultaat. Ik bestelde een vegetarische kapsalon die als `Kapsalon vegetarisch (falafel)' op de kaart staat, maar dit bleek voor meerdere interpretaties vatbaar, want ik was verbaasd te moeten vaststellen dat mijn kapsalon geen falafel bevatte, maar champignons, paprika en olijven. Of dit nog een kapsalon moet heten kun je je afvragen, maar ik vond het best een prima maaltijd-in-een-bakje die zeker gezien de toegevoegde groente zelfs soort van gezond leek (aangezien ik zei alle salade te willen kreeg ik ook rode kool - ongebruikelijk maar niet onsmakelijk). Mocht je overigens daadwerkelijk falafel in je vega-kapsalon willen moet je dat dus expliciet bestellen.

Kortom een interessante ervaring, maar ik hou het zekerheidshalve maar op een gemiddelde-score voor kwaliteit. De hoeveelheid was voor het geld niks mis mee. Qua sfeer is het inderdaad voornamelijk een afhaal tent, maar je kunt er wel zitten.

Cafetaria Oosterhout (Oosterhout)

- 21 augustus 2010 17:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een typisch geval van een kruising tussen een chinees en een friettent, de friet is niet geniaal, maar wel eetbaar. De grote friet was een redelijk goed gevulde A50 bak dus dat is een behoorlijke hoeveelheid. Verder ziet de zaak er redelijk netjes uit.

Snackbar de Snekker (Zoutkamp)

- 29 juli 2010 09:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bij deze kleine dorpsfriettent valt voornamelijk op dat de service goed is, de friet wordt netjes naar je tafeltje gebracht, ook als je buiten op het terras zit. De friet zelf is goed te eten, maar niet uitzonderlijk. Saus wordt op verzoek naast de friet geserveerd en je hebt de keuze tussen gewoon zout of een Duits aandoende zout-kruidenmix op je friet. Een grote friet was een flinke A50 bak, maar niet zo goed gevuld dat het echt heel veel was.

Restaria 't Centrum (Beek Ubbergen)

- 21 juli 2010 10:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij gemiddelde dorpsfriettent, de friet was eetbaar maar niet fantastisch, de hoeveelheid niet om over naar huis te schrijven, de prijzen gemiddeld en de sfeer niet bijzonder.

Snackbar Sjors (Amersfoort)

- 15 juni 2010 17:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik klein tentje, ingericht met veel hout en een voorliefde voor voetbal. De friet was gemiddeld en werd in een standaard, redelijk gevuld A9+1 bakje geserveerd. Weinig bijzonders verder.

Chicken (Nijmegen)

- 30 april 2010 19:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit keer betere friet dan onderstaande recensie, nog steeds niet de beste friettent in de stad, maar wat later op een doordeweekse avond toch fijn dat ze nog open zijn.

[08-12-2008]Tsja, deze friet was of veel te lang gebakken of opnieuw opgebakken, maar in ieder geval te donker en knapperig op een niet lekkere manier. Het was wel druk, maar dit kun je niet maken.

Cafetaria Het Bieske (Nijmegen)

- 30 april 2010 19:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weinig nieuws over te vertellen, geen uitzonderlijke tent.

[05-08-2005]Fijne prijs/kwantiteit verhouding in combinatie met een redelijke kwaliteit en een sfeer die past bij de locatie. De hieronder beschreven ervaringen zeggen mij niks, de bediening was wat mij betreft prima, werd netjes aan mijn tafeltje bezorgd.

Restaurant Avrupa (Nijmegen)

- 21 april 2010 19:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent leek te zijn gesloten, maar toch weer open nu. De friet die ik kreeg was van vrij gemiddelde kwaliteit en de prijzen zijn ook marktconform te noemen. Ik vind het niet de meest sfeervolle zaak, maar niks mis mee verder.

FEBO (Nijmegen)

- 21 april 2010 18:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenwoordig heeft de FEBO 'ambachtelijke' friet. Dus dat moest ik eens proeven, en ik vroeg meteen maar eens aan de verkoopster wat 'ambachtelijk' zoals betekende, het komt er op neer dat het meer moet lijken op verse (zelfgemaakte?) friet. Dit betekent dat de snijmachine wat scheef is afgesteld zodat het lijkt alsof de friet handgesneden is, en blijkbaar gebruiken ze alleen nog maar bintjes, dat zou een betere kwaliteit aardappel zijn dan de rassen die ze eerst gebruikten. Verder wordt de friet niet ingevroren tussendoor, dus in die zin verser, maar het voorbakken gebeurt wel al in de fabriek, dus zo vers is het nou ook weer niet. Nouja, de kwalificatie 'ambachtelijk' is wat mij betreft voornamelijk marketing, maar de friet was wel goed te eten, dus in die zin toch een verbetering lijkt me (toegegeven het was erg rustig nu, dus alle tijd om een goed frietje te bakken). De prijzen vind ik wel wat aan de hoge kant.

[01-05-2009]Een FEBO als opvolger van de beruchte Groenen. Ik kan er niet echt enthousiast van worden, de friet is eetbaar maar niet fantastisch. De prijzen zijn gemiddeld, maar met een iets ander mechanisme dan de meeste friettenten, alle sauzen zijn namelijk even duur. Pindasaus is dus relatief iets goedkoper, maar frietsaus of curry duurder. Het vitaaltje (FEBO vega snack) is best ok en goedkoop, maar zal geen reden zijn om specifiek naar de FEBO te gaan wat mij betreft.

Cafetaria Lent (Nijmegen)

- 26 maart 2010 21:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een weinig opmerkelijke friettent, waar ik een bak van normale afmeting met behoorlijk knapperige friet kreeg voor een vrij standaard prijs. Verder weinig uitzonderlijks over te melden.

Cafetaria 't Hoekje (Nijmegen)

- 7 februari 2010 13:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is maar een klein zaakje, maar zag er ditmaal best netjes uit. In ieder geval goedkope, goed te eten friet.

[19-07-2004]De openingstijden zijn behoorlijk positief, en het is echt heel goedkoop, maar verder is de friet niet bijzonder goed of veel en de sfeer bepaald niet om over naar huis te schrijven.

Cafetaria Het Eethuis (Nijmegen)

- 7 februari 2010 13:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, geen bijzondere tent, de bediening was niet erg attent en de friet was gemiddeld.

[27-09-2008] Mijn vorige recensie was lang geleden, maar dit keer kregen we een redelijk portie vrij gemiddelde friet. De prijzen waren wel wat omhoog gegaan, maar het is niet nog steeds niet heel duur.

[02-10-2004]Nogal taaie friet, wel redelijk goedkoop, maar totaal geen bijzondere tent.

Cafetaria De Heikant (Malden)

- 5 februari 2010 09:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dunne maar wel ok friet, een normale portie in aan A9-bakje voor een redelijke prijs. Wel aardige zaak ook.

[7-12-2006] Ik kan me niet herinneren of dat al zo was, maar nu in ieder geval erg dunne friet waar ik niet bijzonder over te spreken was. Hoeveelheid was best prima eigenlijk.

Eethuis Anil (Nijmegen)

- 29 januari 2010 19:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De McCain friet was goed te eten (misschien ietsje lang gebakken zoals hieronder ook wordt opgemerkt) en de hoeveelheid was zeker acceptabel voor de prijs. Verder een vrij typische kruising tussen friettent/pizzeria/doner-tent.

Cafetaria Pits-Stop (Nijmegen)

- 26 januari 2010 18:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze hebben hier inderdaad van alles, maar zijn toch ook wel echt friettent. Ik kreeg een grote bak (A20, dat noemen ze een kleine friet) vol met goed doorgebakken friet voor een niet onredelijke prijs. Verder ook een best mooie zaak.

Smullers (oude locatie) (Nijmegen)

- 24 januari 2010 12:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je betaalt hier echt te veel voor slappe slecht gebakken en te zoute friet. Niet de moeite waard om meer over te zeggen.

Bram Ladage (Rotterdam)

- 17 januari 2010 16:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is goed te eten, maar wel aan de dure kant. Gezien het feit dat er niet veel traditionele friettenten in Rotterdam zijn, is de Bram Ladage tegenkomen dan wel weer prettig ;)

Kebap Delight (Arnhem)

- 17 januari 2010 16:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inderdaad op het randje of je dit een friettent noemt, verder ook weinig bijzonders over op te merken.

Snackbar Jackie Lee (Rotterdam)

- 17 januari 2010 16:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een Chinees die ook friet verkoopt, zoals tegenwoordig vaker het geval is. De friet was niet slecht, maar ook niet bijzonder goed. Wel zijn de prijzen laag.

Leong Fastfood (Nijmegen)

- 16 januari 2010 09:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
CHinees annex friettent, maar wel een die ook verse friet heeft (naast fabrieksfriet), natuurlijk ging ik voor de verse friet en deze was zeker niet onaardig, met een vaste structuur en stevige aardappelsmaak, wel ietwat donker afgebakken maar dat kan aan het suikergehalte van de aardappel liggen. Verder krijg je een flinke portie (grote friet A50-bak) voor een schappelijke prijs. Dat in combinatie met het vriendelijk personeel maakt dit best een fijne tent.

Manneken Pis (Utrecht)

- 9 januari 2010 19:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier kom ik wat minder vaak, maar ook dit is een prima friettent (hetzelfde concept als de andere MPs natuurlijk en dat levert nou eenmaal lekkere friet op :)). Ook hier als je wil kruiden op je friet.

[06-01-2007]Wat moet ik er van zeggen, het is MP. Had wel het idee dat ik misschien net even een paar wat minder goede aardappels te pakken had. Maar prima tent.

Manneken Pis (Utrecht)

- 9 januari 2010 19:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere friet, genoeg keuze uit allerlei soorten sausen, prima friettent.

[06-01-2007]Hmm, lekkere friet, flinke portie, en die kruiden zijn ook wel leuk :)

FEBO (Amsterdam)

- 31 december 2009 21:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze doen hier goede zaken aangezien er verder niet veel in de buurt zit. De friet was best redelijk en een grote friet (A50 bak) is best veel. Jammer dat het binnen niet zo groot is en het buiten nogal koud was.

Pizzeria Cafetaria La Bella (Nijmegen)

- 16 december 2009 11:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typische friettent annex pizzeria. Het bakje dunne Aviko-frietjes was niet heel goed gevuld, maar de friet smaakte redelijk goed.

Snackbar Leo (Nijmegen)

- 16 december 2009 11:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De inrichting van deze friettent is wat spartaans, maar de bediening was vriendelijk. De friet was gemiddeld, en hoewel het bakje niet heel groot was, was het wel goed gevuld. Weinig op aan te merken verder.

Hans Snack Shop (Utrecht)

- 5 december 2009 05:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens de Kamer van koophandel heet dit ding Hans Snack Shop eerlijk gezegd ben ik vergeten te kijken (in het donker en in de regen) of dat ook de naam op de geval is. In ieder geval denk ik niet dat de Chinees achter de toonbank Hans heet ;) Na even in de war te zijn geraakt door de deur die niet openging en een schuifdeur bleek te zijn bestelde ik een frietje. Ik kreeg een goed gevulde A7+1 wat op het randje van weinig is, maar er nog wel mee door kan. Op de friet zelf was weinig aan te merken, maar de sfeer in de zaak is niet fantastisch.

Bram Ladage (Utrecht)

- 5 december 2009 05:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja Bram Ladage, niet slecht, maar ook niet super. Aardig aan de prijs ook voor wat je krijgt. En die puntzak met dat puntbakje onderin, geef dan gewoon een bakje ;)

Olround Bowlingcentrum (Nijmegen)

- 2 december 2009 13:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, de beste friettent van Nijmegen zal het nooit worden en de sfeer in dat hokje is best bedroevend, maar de friet viel me mee gezien de horror verhalen in eerdere recensies. Best eetbaar en normale hoeveelheid.

Cafetaria Lili (Utrecht)

- 21 november 2009 14:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Helaas was het frituurvet te oud wat resulteerde in niet erg lekkere friet. Verder een vrij typische kleine buurtfriettent.

Snack Corner Zuilen (Utrecht)

- 21 november 2009 14:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was goed te eten, verder geen heel opvallende zaak.

Snack Town (Wehl)

- 21 november 2009 12:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, niet de meest sfeervolle tent die je je kunt bedenken, maar de friet was niet onaardig eigenlijk, ook qua kantiteit en prijs niet uitzonderlijk.

Counter Sanders (Didam)

- 21 november 2009 12:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een redelijk hip uitziende tent waar we ok friet kregen in een grote maar niet uitzonderlijk goed gevulde bak. Niet veel op aan te merken.

Mini-Resto 't Spaontje (Wehl)

- 21 november 2009 12:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie zaak, met vriendelijke bediening, waar een mooi groot bord friet naar ons tafeltje werd gebracht. Helaas was de friet minder goed dan ik had gehoopt, want toch echt iets te kort gebakken. De prijzen zijn wat je ongeveer zou verwachten.

Cafetaria Yeliz (Nijmegen)

- 2 november 2009 11:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij gemiddelde buurtfriettent, met best prima friet eigenlijk.

[16-11-2003]Een vrij gemiddeld cafetaria, niet bijzonder goed of slecht, niet al te duur.

Plaza de Inloop (Rosmalen)

- 29 oktober 2009 21:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Plaza is een keten met over het algemeen mooi ingerichte zaken, zo ook deze. De friet was ok, maar ik had het idee dat de pindasaus van net wat veel smaakversterker was voorzien (zal aan het merk liggen, denk niet dat ze het zelf maken). Plaza's zijn meestal wel wat prijzig, en dat is deze ook.

Big Snack het Centrum (Rosmalen)

- 29 oktober 2009 20:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van een Big Snack verwacht je misschien niet veel en deze zag er ook een beetje uit of ie al dicht was (met de krukken op tafel), maar ik kon er nog een frietje eten. En het viel me weer eens op dat netjes gebakken McCain friet best lekker is. Heel anders natuurlijk dan verse friet, maar toch wel smakelijk. Ook een pluspunt is dat er geen zout op zat, maar dat je dat zelf mocht toevoegen (of weglaten, veel gezonder :)). In combinatie met de redelijke prijs is dit geen slechte tent.

Eetpaleis 't Vosje (Rosmalen)

- 29 oktober 2009 20:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een tent die vrij hoog staat aangeschreven (nr 1 snackkoerier 2004), maar ik vind de inrichting voor een friettent net wat te en de friet niet meer dan gemiddeld. Daarnaast zijn ze behoorlijk aan de prijs. Wel snelle service moet ik zeggen. Zeker geen slechte tent, maar je betaalt wel voor de hippe inrichting en het menu op grote tv-schermen, van mij hoeft het niet :)

Cafetaria Adam's Corner (Nijmegen)

- 30 september 2009 12:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Jammer dat de prijzen nogal omhoog zijn gegaan, meer dan 3 euro voor een bakje friet (grote friet pinda, maar zo groot was ie nou ook weer niet) is mij te duur. Zeker gezien de niet meer dan gemiddelde kwaliteit.

[06-12-2008]Ondertussen nog een paar keer geweest en het is zeker geen slechte tent. Ali is een gezellige eigenaar die wel een leuk praatje maakt als je daar zin in hebt. De friet is niet uitzonderlijk, maar goed te eten.

[09-11-2003]Ik sluit me bij Ward aan, het is best een okee friettent, maar niet zo fantastisch als dat Kafir hm hier neerzet, zeker wat betreft sfeer, ligt dat meer aan de mensen dan aan de tent...

Tweety Snack (Nijmegen)

- 30 september 2009 12:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vind dit best een redelijke friettent, gedeeltelijk Chinees nu zoals veel tenten tegenwoordig. In tegenstelling tot wat Kafir schrijft zijn de prijzen nu gemiddeld. De friet smaakte gewoon prima.

[05-02-2005]Aardige friettent. Leuk sfeertje met een poster bij de naam behorend en bediening die niet te beroerd is om je friet even te komen brengen. Helaas vond ik de friet net geen 7,5 maar het kwam in de buurt.

Automatiek Piccadilly (Nijmegen)

- 28 juni 2009 07:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik bestelde dit keer Vlaamse friet, en ondanks dat ze vanalles zelf maken bij deze tent, was dit fabrieksfriet. Niet slecht verder, maar ook niet om heel enthousiast van te worden als je de prijs/kwantiteit meeneemt.

[26-03-2008]Na nog eens proeven en wat achtergrond informatie van de eigenaar, moet ik toch mijn score een beetje aanpassen. Maar voor een wat objectiever oordeel ga ik nog wel een keer incognito langs (heb nu weinig idee van kwantiteit/prijs verhouding).
[13-07-2005]Het assortiment is zeer zeker uitgebreid, verder vind ik het een behoorlijk gemiddelde tent. Ik kan me voorstellen dat je je hier als stamgast thuisvoelt, maar persoonlijk heb ik niet veel met de sfeer.

Cafetaria Tast Toe (Hilversum)

- 14 juni 2009 13:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet de beste friet, maar wel sfeerpunten voor de overdadige stijlbreuken in het interieur

Cafetaria De Brink (Hilversum)

- 14 juni 2009 13:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hmm, lekkere verse friet hier, het afbakken mocht wat mij betreft nog net iets langer, maar van de friettenten waar ik in Hilversum geweest ben is dit duidelijk de beste. Verder is het personeel vriendelijk, wat een sfeerpuntje oplevert ondanks dat het een vrij doorsnee zaakje is.

Snackbar De Open Poort (Hilversum)

- 14 juni 2009 13:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij standaard friettent. De friet was prima te eten, de hoeveelheid normaal en de prijs niet uitzonderlijk. Waarom er een boterhamzakje met water in de deuropening hing is mij een raadsel echter :)

FEBO (Hilversum)

- 14 juni 2009 13:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor een FEBO was de friet hier best goed, alleen had ik het idee dat je niet veel kreeg. De uitstraling van een FEBO is echter niet iets waar ik vrolijk van word.

Smulhaven Hilversum (Hilversum)

- 14 juni 2009 13:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gemiddeld is inderdaad een goede beschrijving, niks mis mee, maar ook niet bijzonder.

Cafetaria Corry (Nijmegen)

- 30 mei 2009 21:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik hoef weinig meer toe te voegen aan wat er al geschreven is. Je krijgt een aardige hoeveelheid netjes gebakken friet.

[18-02-2004]Behoorlijk veel goede friettenten in die omgeving inderdaad, maar Corry komt er redelijk goed vanaf lijkt me, verder niet uitzonderlijk.

De Rolmops (Breda)

- 23 mei 2009 19:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent ziet er uit als een bruine kroeg, maar dan een friettent, helaas is alles nogal groezelig, weinig fijn. De friet was wel prima, misschien net iets vet en behoorlijk aan de prijs, wel krijg je echt veel saus (naast de friet gelukkig).

Kees Kroket (Breda)

- 23 mei 2009 19:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een loket waar je je puntzak friet haalt, weinig over te melden, prima te eten.

Cafetaria 't Ackertje (Nijmegen)

- 22 mei 2009 17:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
'Hier opeten' is een wat moeilijk concept voor de mensen achter de toonbank hier, vlak voor ons ging het al mis en bij ons weer. Op zich niet rampzalig, maar saus onderin je bakje is toch wat minder handig/lekker. De friet/hoeveelheid/sfeer was verder weinig uitzonderlijk.

Eterij La Farfalla (Oosterbeek)

- 22 mei 2009 17:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was erg druk dus het duurde lang en de friet die we vevolgens kregen was niet fantastisch. Het personeel leek de drukte ook maar net aan te kunnen, geen fantastische tent al met al.

Cafetaria Ho-Me (Arnhem)

- 22 mei 2009 09:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is in hoofdzaak een Chinees, die ook friet verkoopt en wel tegen een schappelijk prijsje. Je krijgt de friet op een bord en de hoeveelheid is zeker voor de prijs best ok. Het nadeel: de friet was erg slecht gebakken, op het randje van niet gaar, te vet en te zout. Geen aanrader als je op zoek bent naar goede friet dus.

Natuurlijk Smullen (Amsterdam)

- 3 mei 2009 10:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hmm, biologisch friet, geweldig initiatief natuurlijk. De friet is goed gebakken, maar ik had wel het idee dat er nog een beetje een bijsmaakje van het vet aan zat, wat kan liggen aan net niet optimale frietuurtemperatuur. Zowel de biologische curry als de pindasaus waren erg lekker. Ze hebben ook nog verschillende zowel biologisch vlees als vegetarische snacks, dus keuze genoeg. De prijzen vallen zeker voor wat je krijgt best mee (biologisch is meestal duurder namelijk en het is nauwelijks duurder dan bij andere friettenten). De eigenaresse is in ieder geval enthousiast met het aanprijzen van de producten (en terecht). Het biologische initiatief krijgt van mij ook een extra sfeerpuntje.

Broodje van Jaap (Amsterdam)

- 3 mei 2009 10:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet die redelijk gebakken is, maar wel net iets te knapperig, dat kan beter. De hoeveelheid en prijs was niet uitzonderlijk. Als je er toevallig in de buurt bent kun je er rustig langsgaan, maar ik zou er niet al te ver voor omlopen.

Cafetaria De Lekkerbek (Nijmegen)

- 27 april 2009 14:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardig goed gebakken goudgele friet en nog een redelijke hoeveelheid ook. Niet uitzonderlijk verder, wel aardig dat de friet naar het tafeltje werd gebracht, maar het was dan ook rustig.

[13-01-2005]Eigenlijk een hele aardige friettent, kwaliteit vond ik zeer behoorlijk, hoeveelheid was prima. Sfeer vond ik niet brilliant, maar de 101 dalmatiers poster aan de muur maakt al veel goed ;).

Food Center St. Jacob (Nijmegen)

- 27 april 2009 14:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen slechte friettent dit, laatst best goede friet gegeten, maar dit keer waren ze wel heel royaal met de curry over mijn friet. Gevalletje verdronken friet dus, en dat is jammer. Verder best ok.

[18-12-2003]Wederom een friettent aan de St Jacobslaan, en dus weer lekker dicht bij de universiteit en ze verkopen nog best goede friet ook.

Cafetaria Alfood (Nijmegen)

- 24 april 2009 09:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was goed te eten, maar de 10 voor kwaliteit lijkt me toch wat overdreven nu. Wel krijg je een goede hoeveelheid voor zeer redelijke prijs. Blijft een prima tent.

[13-07-2004]Uitzonderlijk lekkere friet, zozeer zelfs dat ik besloten heb om een 10 te geven voor kwaliteit, verder krijg je best veel en is de sfeer niet onaardig. Natuurlijk is het de vraag of de friet altijd zo lekker is, dus een second opinion lijkt me geen overbodige luxe.

Big Snack (Boxtel)

- 15 april 2009 11:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was in ieder geval goed heet, maar er was inderdaad iets raars met de pindasaus. Verder is de uitstraling van deze tent een wat rare combinatie van het Big Snack keten interieur en het frietkot-achtige-keetje met tuinmeubilair.

Mikies (Boxtel)

- 15 april 2009 11:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was vast volgens het boekje gebakken, maar wat mij betreft toch wat te bleekjes, de hoeveelheid (A9 voor friet zonder) en prijs waren weinig uitzonderlijk. Het terras en het mooie weer hielpen wel bij de sfeer.

Friture Martin Zwerts (Eindhoven)

- 11 april 2009 09:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een tent met een reputatie en terecht. Toen ik er was stond er een rij tot buiten en blijkbaar is dit vrij normaal. Deze tent heeft veel vaste klanten die gezellig met elkaar en de eigenaren kletsen. In combinatie met een terrasje levert dit een leuk sfeertje op. Als het slecht weer is lijkt de rij buiten me echter een behoorlijk minpunt. Je krijgt hier traditionele verse friet, gesneden waar je bij staat en netjes afgebakken. Iets knapperig van buiten en echte aardappelsmaak van binnen, heerlijk. De combinatie puntzak en saus vind ik echter weinig handig, maar dat zal aan mij liggen (je kunt ook een bakje krijgen). Ze doen niet mee aan Verantwoord Frituren, dus ik vraag me wel af in wat voor vet ze bakken. De hoeveelheid is normaal en de prijs zoals je die zou verwachten bij een tent die verse friet heeft. Kortom, met recht een goede friettent.

Frituur 't Belsken (Boxtel)

- 11 april 2009 08:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit kleine zaakje is vrij onopvallend, zelfs toen we er naar opzoek waren viel het niet meteen op. Deze Belgische friettent verkoopt verse friet wat ik persoonlijk wel zo lekker vind over het algemeen. De friet was goed te eten, maar naar mijn smaak net iets aan de harde kant her en der, wat daarbij niet helpt is dat er nog even wat oude friet terug werd gegooid om op te warmen, dit komt helaas de smaak niet ten goede. Vandaar dus geen 100% score op kwaliteit. De prijzen zijn redelijk, iets hoger dan de gemiddelde friettent misschien, maar daar krijg je wel verse friet voor. De hoeveelheid was prima, een middel was een behoorlijke bak, maar weer niet zo goed gevuld dat dat echt pluspunten oplevert. Wat betreft de sfeer vind ik het een goede zaak dat er werd gevraagd of er zout op de friet moest. Verder blijft het wel een loket zonder zitgelegenheid, dus niet een uitgesproken friettent sfeer. We werden snel geholpen, maar waren dan ook de enige klanten dus ik weet niet hoe representatief dat is.

MerkSnack Snack en Wok (Nijmegen)

- 24 maart 2009 17:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een nette zaak die voornamelijk als afhaal/bezorg chinees dienst lijkt te doen, maar niettemin best goed gebakken friet afleverde, beter dan ik had verwacht eigenlijk. De portie was normaal (A9+1) en de pindasaus was zoals te verwachten typisch chinees, een wat zoet-zuur-achtig geheel, niet vervelend zolang je er op bedacht bent.

Cafetaria 't Centrum (Groesbeek)

- 22 maart 2009 13:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een aardige tent, waar je kunt kiezen voor gewone of Vlaamse friet, dat laatste is de gebruikelijke fabrieks-Vlaamse friet (en een stuk duurder dan gewone). Helaas was deze niet bijzonder goed gebakken.

Cafetaria Rikken (Breedeweg)

- 22 maart 2009 13:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog steeds een fantastische friettent, ik hoef er verder weinig aan toe te voegen denk ik.

[09-05-2006]Er is al veel over gezegd, maar Rikken is zeker een prima tent. De friet smaakte me bijzonder goed en qua sfeer is het helemaal in orde. Mooi cafetaria, nette bediening, keuze uit twee diktes van friet en een los zoutvaatje zodat je zelf kunt kiezen hoeveel zout er op je friet zit: kortom, goed bezig. Enig klein minpuntje is de drukke weg waar ze aan zitten, dus buiten zitten is niet ideaal.

Cafetaria Teunissen (Nijmegen)

- 9 februari 2009 11:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is nog steeds een prima friettent. Ik vond de pindasaus niet specifiek Chinees.

[28-07-2004]Je krijgt best veel, best okee friet voor de prijs, maar in geen enkel opzicht echt bijzonder.

Snackbar 't Pleintje (Nijmegen)

- 1 februari 2009 11:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het viel me ten opzichte van mijn vorige recensie best mee eigenlijk. Je krijgt inderdaad niet veel en de kwaliteit is niet geniaal, maar je kunt kiezen uit normale of dikke (fabrieks-vlaamse) friet en zo duur zijn ze niet eens.

[07-07-2005]Eigenlijk kwalificeert dit wel als een slechte friettent. De locatie is het enige pluspunt, je krijg voor de prijs weinig, niet al te beste friet, en de hygiëne lijkt niet al te hoog in het vaandel te staan van de uitbaters.

Cafetaria Salt & Pepper (Wijchen)

- 26 januari 2009 11:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typisch McCain friet, niet bijzonder goed of slecht, maar wel redelijk duur voor de hoeveelheid.

Pizzeria Centro (Wijchen)

- 26 januari 2009 11:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een prima friettent ondanks dat ze pizzeria heten. De portie was flink, maar je betaalt er dan ook iets meer voor.

Cafetaria Dilayda (Nijmegen)

- 26 januari 2009 11:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een fijn goedkope buurtfriettent, waar de friet goed te eten was maar verder niet opvallend.

Cafetaria Van Weel (Nijmegen)

- 20 januari 2009 15:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typische McCain friet, die als ie goed gebakken is best lekker is. De hoeveelheid was normaal, maar de prijs vind ik wat aan de hoge kant.

[29-10-2005]De kwaliteit is wat wisselend (vond het laatst niet geweldig, maar eerder best okee), redelijke prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding, niks uitzonderlijks echter...over de satesaus kan ik overigens geen uitspraken doen aangezien ik die niet gegeten heb.

Het Patathuys (Nijmegen)

- 17 januari 2009 11:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, de friet is wel goed, maar de sfeer vind ik niet geniaal en ze zijn behoorlijk duur. En wat ik ook redelijk irritant vind aan een friettent: ze zijn bijna altijd dicht.

[09-03-2006]Ze claimen verse friet, en ik geloof ze eigenlijk wel, de friet ziet er wel vers uit en is zeker niet slecht gebakken. Er is maar één maat voor zover ik heb kunnen achterhalen en dan is het redelijk veel, maar daar betaal je dan ook weer voor. De sfeer is denk ik al wel iets verbeterd ten opzichte van het begin. Je kunt welliswaar niet echt zitten, maar je staat in ieder geval warm te wachten.

Super Snack (Arnhem)

- 3 januari 2009 13:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weinig bijzondere tent, redelijk duur en ik was ook niet zo te spreken over de kwaliteit, iets te lang gebakken wat mij betreft.

Cafetaria Marmara (Arnhem)

- 3 januari 2009 12:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is maar een klein onopvallend zaakje, maar je krijgt zeker waar voor je geld, behoorlijk veel friet voor bijzonder weinig geld. De kwaliteit kan misschien nog iets beter, maar de friet is zeker goed te eten.

[26-08-2005]Super friettent. Echt lekkere friet, en best veel voor belachelijk lage prijzen. Helemaal briljant als de eigenaar belangstelling toont voor Frietopia en zelfs bereid is meteen even het vet te gaan meten. Zo hoort het!

Smulshop (Leiden)

- 29 december 2008 13:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was gemiddeld, beetje aan de vette kant misschien. Verder werd het rookverbod hier niet gehandhaafd (wat voor mij een minpuntje sfeer is).

Snackbar Hendo (Leiden)

- 29 december 2008 13:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij gemiddelde tent, niks mis mee, maar niet uitzonderlijk. De friet was wel ok gebakken (maar geen verse friet).

Star Food 3 (Leiden)

- 29 december 2008 13:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier redelijk weinig friet en de kwaliteit vond ik ook niet al te best. Gelukkig was de bediening wel vriendelijk.

Petit Restaurant Vijf Mei (Leiden)

- 29 december 2008 13:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet hier deed me denken aan smullers, en dat is geen compliment helaas. Verder een weinig uitzonderlijke, redelijke grote tent.

Mona Pizza's & Snacks (Leiden)

- 29 december 2008 13:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typisch klein tentje dat alles wat als snack verkocht kan worden heeft, weinig uitzonderlijks te vermelden behalve dat ze het voor elkaar krijgen om meer friet op een A7+1 bakje te stapelen dan dat er meestal in de grotere A9 zit.

Multi Snacks (Leiden)

- 29 december 2008 13:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is hier vers (aardappel wordt ter plaatse gesneden) en goed te eten, maar had nog wel iets beter gebakken kunnen worden als je het mij vraagt. De portie was vrij normaal, maar iets aan de dure kant. Ik vind de zaak er niet echt mooi uitzien (een enorme metallic toonbank) en dat het in de winter binnen net zo koud is als buiten is ook niet erg relaxed.

Cafetaria La Pineta (Nijmegen)

- 24 december 2008 12:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was goed te eten (redelijk zoete pindasaus erbij) en de bediening was prima, maar ze zijn wel een beetje duur (voornamelijk omdat alle prijzen met 15 cent verhoogd zijn ten opzichte van wat op de borden staat).

[23-04-2005]Turkse tv op de achtergrond is altijd fijn natuurlijk, maar de hoeveelheid friet voor deze prijs vond ik niet overhouden.

Restaria Lisette (Nijmegen)

- 24 december 2008 12:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Chinees achter de toonbank deed een poging tot een praatje maken in gebroken Nederlands, altijd leuk. De friet was goed heet, maar verder weinig uitzonderlijks te vermelden.

[20-07-2005]Een typische doorsnee buurtfriettent, weinig bijzonders over te melden eigenlijk. De ligging buiten het centrum draagt waarschijnlijk wel bij aan de positieve prijs/kwantiteit verhouding.

Bestaria Soen Wah (Utrecht)

- 20 december 2008 10:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was hier ontzettend druk toen ik er was, en ondanks dat ik er wel begrip voor heb dat het dan wat langer duurt is een half uur wel erg lang voor een grote friet pinda (minpuntje sfeer). Gelukkig kreeg ik wel heel veel voor een aardige prijs. De friet was vrij standaard, iets dunner dan gemiddeld, en wel ok gebakken. De pindasaus was typisch Chinese nasisaus, wel lekker voor een keer. Dit is zoals de naam ook doet vermoeden een friettent die dubbelt als chinees afhaalrestaurant, maar wel met de uitstraling van een Bestaria.

Hap Hoek (Nijmegen)

- 12 december 2008 11:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer blijft apart, maar de friet was geheel niet onaardig. Puntzakken en saus combineren wel wat moeilijk.

[19-11-2003]Tsja, sfeer is er niet al te veel, tenzij je houdt van winkelende mensen kijken (wat best leuk kan zijn), maar verder valt het allemaal nog wel mee dacht ik.

Eethuis Nijmegen (Nijmegen)

- 8 december 2008 14:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Onderstaande geld nog steeds, de grote friet was wel ok in hoeveelheid, maar ik laat de score op basis van vorige keer staan.

[31-03-2008]Mooi gebakken goudgele friet. Daarnaast hebben ze ook nog moeite gedaan om een beetje uitstraling te hebben, het ziet er netjes uit. Prima zaak, met best fijne openingstijden ook nog.

[update]Nog steeds best een goede tent, maar het viel me nu wel op dat een kleine friet me een slecht gevuld A7 opleverde, dat vond ik toch wat weinig.

Groenen (Nijmegen)

- 8 december 2008 14:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze keer was het nog wat slechter dan hieronder beschreven. De friet was matig en de pindasaus smaakte alsof deze al wat lang stond. Ik denk dat ik hier wel weer vaak genoeg ben geweest.

[05-11-2007]Deze friettent staat niet bepaald goed aangeschreven, maar ik vond dat ik er toch minstens een keer geweest moest zijn. Eigenlijk viel de friet me nog wel mee, een beetje zout misschien, maar niet zo slecht als ik verwacht had. De pindasaus was wel echt goed, lekker pittig voornamelijk, en de hoeveelheid was wat je ongeveer verwacht van een grote friet.
De sfeer is niet fantastisch in deze tent waar 's avonds en 's nachts voornamelijk dronken uitgaanspubliek zit, alhoewel dat soms ook wel vermakelijk is. De prijzen waren echter ronduit belachelijk, een grote friet pindasaus voor 3,50 is pure afzetterij. Overigens denk ik dat de prijzen worden aangepast op de uitgaansavonden, dus misschien is het niet altijd zo duur.

Cafetaria Martin's Place (Nijmegen)

- 25 november 2008 11:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De situatie is sinds mijn vorige bezoek niet echt veranderd, nog steeds een aardige tent.

[02-01-2005]Ik kan weinig anders dan mij aansluiten bij wat al gezegd is. Redelijke friettent op fijne locatie.

Bestaria Welling (Nijmegen)

- 9 november 2008 08:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog steeds te duur, maar kwalitatief vond ik het wat minder en het bakje was ook nogal klein. Er zijn genoeg tenten waar ik liever heen ga.

[29-10-2005]Typische Bestaria, te duur, maar wel behoorlijke friet. Natuurlijk met de bijbehorende Bestaria sfeer, maar met de juiste mensen goed te doen.

Cafetaria De Blauwe Steen (Nijmegen)

- 7 november 2008 09:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze hebben tegenwoordig vlaams-achtige friet hier, dat was eerst nog niet. Smaakte best ok en was niet eens erg duur.

[10-04-2007]Geen fantastische tent. Wel snelle service, maar de friet is niet bijzonder goed. Natuurlijke een ideale locatie midden in het centrum, maar dat zorgt nogal voor hoge prijzen.

Groenen (Nijmegen)

- 5 november 2008 10:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, deze recensie geldt in 2008 nog steeds.

[05-03-2004]Veel gemiddelder dan dit kan haast niet, best een okee friettent, maar totaal niks bijzonders.

Cafetaria Ararat (Nijmegen)

- 23 oktober 2008 21:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezien de andere recensies (en mijn 2e bezoek) was mijn eerdere bezoek blijkbaar wat a-typisch. Na de verbouwing (iets met waterschade dacht ik) ziet het er netjes uit, dus pluspuntje voor sfeer. De friet vond ik echter niet heel lekker, net wat te zout/vet. Alhoewel dat gezien de andere recensies misschien dit keer wat pech hebben was.

[26-09-2004]Dit is eigenlijk geen friettent, toen ik om friet vroeg wilde ze dat best voor me maken, maar het was duidelijk dat dat geen routinewerk was, vandaar ook de sfeerscore, omdat de omgeving nu eenmaal niet echt friettent-achtig is.

Family Sint Anna (Nijmegen)

- 23 oktober 2008 21:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik was hier al lang niet meer geweest, dus een nieuwe recensie kan geen kwaad: De friet was best goed te eten maar niet bijzonder. Wel typische pindasaus, zoals je vaak bij sate (het vlees) krijgt. Verder is een netjes gevulde A20 als kleine friet wel een fijne hoeveelheid.

[21-05-2004]Redelijke friettent, beetje aan de dure kant, maar kreeg best veel, sfeer niet bijzonder goed/slecht.

Cafetaria Emmi's (Nijmegen)

- 23 oktober 2008 21:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een grote friet in een matig gevuld A20 bakje? Kwantiteit is er toch wat minder op geworden sinds de laatste keer dat ik hier was.

[27-09-2005]Ondanks dat ze eigenlijk om 2 uur opengaan bleek het wat moeilijk om op dat tijdstip (toen ik honger had) ook daadwerkelijk friet te produceren, nu ben ik niet te beroerd om even te wachten maar qua service vond ik het niet ideaal dat het tot 2.30u moest duren voordat ik friet kreeg. Ik kreeg gelukkig wel veel friet die ook goed te doen was, alhoewel iets warmer geen kwaad had gekund.

Cafetaria Hatert (Nijmegen)

- 18 oktober 2008 07:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik sluit me aan bij mijn eerdere recensie hier onder. Het is nog steeds een prima tent. Alleen kwam het even niet helemaal over dat ik de friet daar wilde opeten dus kreeg ik het in een zak, maar aangezien het toch een friet zonder was maakte dat ook weinig uit.

[19-03-2006]Een redelijk net uitziende tent, verstopt achter in Hatert die voor een schappelijk prijsje friet bakt. En natuurlijk verkopen ze ook allerlei andere etenswaren. De friet was van redelijke kwaliteit en voor het geld krijg je een fatsoenlijke portie. Ik kreeg mijn friet netjes aan het tafeltje gebracht, met de bediening zit het dus ook wel goed.

Cafetaria Melisa (Nijmegen)

- 18 oktober 2008 07:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hm gezien de andere recensies is deze tent er recentelijk niet op vooruit gegaan of was ik er op een slechte dag. De friet was niet bepaald lekker en gedeeltelijk voor de 2e keer opgebakken (terwijl die friet er al even gestaan moet hebben want er waren op dat moment geen andere klanten). Het bakje was klein en niet meer zo erg scherp geprijsd. Vriendelijke praatjes van de man achter de toonbank heb ik ook niet gehoord en de inrichting is spaarzaam en in mijn ogen niet echt sfeervol.

Cafetaria Klavertje Vier (Nijmegen)

- 18 oktober 2008 07:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een redelijk goed verstopte friettent in Hatert, maar eentje die best aardige friet bakt en je krijgt een fatsoenlijke portie. De service was ook prima, aangezien ze zowel de friet als nog een servetje kwamen brengen en sowieso leuk even een praatje maakten met de klanten.

Groenen (Nijmegen)

- 18 oktober 2008 07:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Groenen was wat duurder geworden dan de laatste keer dat ik hier was, maar ze bakken gelukkig wel ok friet. Ben zelf nooit zo'n fan van dunne friet, maar deze waren goed te eten.

[07-07-2005]Redelijke friettent, niks op aan te merken, maar weinig bijzonders.

Bram Ladage (Den Haag)

- 12 oktober 2008 07:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bram Ladage heeft verse friet en ze doen hun best om gezonde friet te bakken zo staat overal te lezen in de zaak. Gelukkig levert dat best goede friet op. Ze zijn niet erg goedkoop, maar voor randstad begrippen was de prijs-kwaliteit/kwantiteit verhouding niet slecht. Ik had de keuze uit een febo of deze tent en denk dat ik goed gekozen heb.

Cafetaria De Gastronoom (Arnhem)

- 27 september 2008 11:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet, maar wel een beetje aan de vette/slappe kant dus geen Geweldig op kwaliteit. Opmerkelijk dat je de friet in een hard plastic bak/schaal krijgt. De hoeveelheid was heel aardig, maar niet uitzonderlijk. De prijs was in verhouding tot de kwaliteit/kwantiteit vrij normaal. Verder vond ik de uitstraling van bruine friettent wel aardig.

Cafetaria 't Trefpunt (Arnhem)

- 27 september 2008 11:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[26-08-2005]Een bord vol met friet, ziet er altijd leuk uit. Helaas was deze dan weer niet zo heel lekker, wat net ietse jammer is. Verder is zowel de tent zelf als de omgeving niet heel inspirerend.

[Edit] Nu nog een keer geweest en de friet smaakte me duidelijk beter, alleen kregen we dit keer geen bord maar een bakje. De kleine friet was een A7+1 wat niet heel veel is, de grote friet was redelijk, maar niet uitzonderlijk groot. Nu dus vrij gemiddelde scores.

Cafetaria Ali Baba (Dieren)

- 20 juli 2008 20:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kleine friet was niet eens heel klein (V2) maar wel heel goedkoop. Qua smaak was het wel ok, maar net iets te vet. Zeker niet slecht maar wel nog voor verbetering vatbaar.

Cafetaria Kokkie (Dieren)

- 20 juli 2008 20:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik weet niet precies wat het was, maar ik vond de friet niet geweldig, smaakte net iets naar te oud frituurvet of iets dergelijks, kan in ieder geval beter. Verder wel een aardige zaak, maar niet bijzonder.

Smullers (Zwolle)

- 20 juli 2008 20:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullers is altijd wat duur en de kwaliteit valt ook altijd tegen, het is slappe smakeloze friet en de sfeer op zo'n station is ook niet om over naar huis te schrijven.

Snackbar Tast-Toe (Hoogeveen)

- 20 juli 2008 20:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een leuke tent, een combinatie van friettent en bruin-cafe. De friet kreeg je op een bordje en smaakte wel okee, maar was wat prijzig.

Snackbar Ko (Hoogeveen)

- 20 juli 2008 20:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was uitermate snel klaar aangezien er nog wat over was van de vorige lading. Hierdoor was de friet niet 100% vers, maar nog wel warm genoeg. Helaas wel een beetje zacht geworden, niet heel erg, maar net niet optimaal. Kortom een beetje rare friet, maar niet slecht ofzo.

Restaurant Babylon (Hoogeveen)

- 20 juli 2008 20:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een bord met lekkere friet, prima pindasaus en als leuke toevoeging wat kruiden: prima dus. Een nadeel, dit is niet echt een friettent te noemen, dus dat verreken ik in de sfeerscore. De sfeer was prima voor een eetcafe, maar als friet niet eens expliciet op de kaart staat is het geen friettent.

Cafetaria 't Brinkje (Deventer)

- 20 juli 2008 20:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent in het centrum van Deventer is uiterst gemiddeld. De friet was prima te eten, en als je van dunne friet houdt dan ben je hier aan het goede adres.

Chez Wiellie (Vianen)

- 14 juli 2008 11:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best een leuke friettent, zie er uit een beetje uit als een keet, maar het interieur is netjes. Het weer was aardig dus konden we zelfs op het terrasje zitten. Ik bestelde een grote friet pindasaus en kreeg ook echt een grote (A50) bak, dat is meer dan bij de meeste tenten, dus een pluspuntje voor de kwantiteit. De friet was behoorlijk dun, maar wel goed gebakken want niet te vet. Helaas was zowel de friet als de saus niet heel warm, waardoor het geheel nogal snel afkoelde. Al met al wel een prima tent verder.

Friture Toontje (Boxmeer)

- 20 juni 2008 17:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Fijne tent, zeker als je van de Belgisch aandoende friet-kot sfeer houdt. De friet was lekker ondanks dat er een zweem van frituurvet-smaak aanzat. Verder is een A14 best een heel prima hoeveelheid voor een normale friet (die nauwelijks duurder was dan normaal).

Plaza Planken (Boxmeer)

- 20 juni 2008 17:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zwarte bakjes vind ik altijd wel stijlvol, maar de inhoud viel me wat tegen. Wel een A9-bakje, maar zat niet erg vol. De friet zag er goed uit, maar smaakte niet heel fantastisch. Verder ben ik best voorstander van minder/geen zout op de friet, maar zet dan wel zout op tafel. We kregen het gelukkig wel toen we er om vroegen.

Restaria De Flip (Boxmeer)

- 20 juni 2008 16:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het meest opvallende aan deze zaak is de inrichting, het lijkt erop alsof ze een soort restaurant sfeer willen uitstralen en dat lukt ze best aardig. De friet wordt geserveerd op een bord wat wel stijlvol is. De hoeveelheid was daardoor wat lastiger inschatten, maar volgens mij kon je er een A9 goed mee vullen. Ik was niet erg onder de indruk van de kwaliteit echter. Weliswaar zag de friet er netjes uit, maar het smaakte wat knapperig/droog op een niet echt lekkere manier. Verder vond ik de pindasaus ook vrij smakeloos.

De Mert (Waalre)

- 13 juni 2008 09:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals de naam doet vermoeden zit deze tent op de Markt in Waalre, en dat is wel schattig in zo'n dorp. Er stond een Aziatische dame achter de toonbank, die een weinig spectaculair frietje voor ons bakte.

Friture Reitz (Maastricht)

- 16 mei 2008 13:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik was ook weinig gecharmeerd van de friet van deze befaamde tent, de friet smaakte wat overdreven krokant (teruggegooid in het frituur?) en niet wat je verwacht van kwaliteit friet. De hoeveelheid en prijs deden weinig om het beter te maken. De sfeer is tenslotte ook niet bijzonder, ze hebben wel een zitgedeelte maar dat is expliciet afgesloten en alleen bedoeld voor mensen die uitgebreid willen eten ofzo? Komt niet heel gastvrij over.

Cafetaria Millenium (Nijmegen)

- 30 januari 2008 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is de opvolger van Messina, na een grote verbouwing. De sfeer is nogal veranderd en komt nu in grote lijnen overeen met de nabij gelegen zaken (HouJe/Eethuis Nijmegen) dus daarvoor hoef je niet speciaal naar Millenium te gaan. Maar de friet was gelukkig wel lekker en ik kreeg een flinke bak (ik had dan ook een grote friet besteld: Take Dis equivalent van A14). Je krijgt dunne friet, maar wel goed gebakken zodat ze niet te vet zijn en een beetje krokant. Dat in combinatie met goede pindasaus zegt mij dat het prima in orde is. De prijs was ook precies wat je verwacht, niet te duur (goedkoper dan de laatste eigenaar van Messina zijn friet verkocht).

Cafetaria De Patatterie (Wijchen)

- 26 december 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[04-02-2006]
Hm deze zaak scoort hoog op sfeer, vriendelijke bediening, mooie zaak. Maar gelukkig is dat niet alles de bakken friet zijn van een afmeting waar je vrolijk van wordt en de kwaliteit is zeer behoorlijk. Qua prijs voldoen ze redelijk aan de standaard, wat voor deze afmeting prima in orde is.

[24-12-2007]
Je krijgt nog steeds een behoorlijke bak friet voor redelijk normale prijzen, maar door de drukte was het personeel wel wat minder attent. Helaas moet ik ook zeggen dat de kwaliteit net wat minder was, de friet was nog wel lekker maar te vet.

Cafetaria Julio Menotti (Assen)

- 24 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een portie goed te eten friet kun je hier wel krijgen. Traditioneel in een puntzak. Wel typisch een afhaalloket, dus geen zitplaatsen binnen. De prijs is niet uitzonderlijk, maar zit net iets aan de dure kant van normaal.

City Snack (Assen)

- 24 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenwoordig is dit geen FEBO meer, maar een city snack. Helaas is dit geen verbetering. Ze proberen erg op McD te lijken: minpuntje voor sfeer. En de friet was ondanks het juiste kleurtje gewoon niet lekker, niet krokant genoeg. Daarnaast kreeg je maar een slecht gevulde A7 als je een normale friet bestelde (voor normale prijs).

Kwalitaria Waardhuizen (Amstelveen)

- 9 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kwaliteit van de friet was niet erg bijzonder, maar wel de eten. Verder een typische randstad friettent, weinig friet voor relatief veel geld.

Zulle We (Amstelveen)

- 9 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt niet erg veel friet voor de prijs en de kwaliteit is hoogstens gemiddeld, maar sfeerpunten heeft deze zaak zeker.

Nirma Vlaamse Friet (Amstelveen)

- 9 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vlaamse friet, ja het was wel wat dikker gesneden inderdaad, maar lekkerder was het er zeker niet op geworden. Verder vond ik het geen pluspunt dat ik friet kreeg die ze 5 minuten geleden teveel hadden voor de vorige klant waardoor het nogal koud was. De enige fatsoenlijke friettent die we in centrum Amstelveen konden vinden...beetje jammer.

Cafetaria De Ring (Zuidland)

- 4 juli 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ondanks dat de eerste recensie misschien niet helemaal objectief was, moet ik er in grote lijnen toch mee instemmen. De sfeer is briljant met het originele treininterieur en de friet is goed te eten met daarnaast ook nog een behoorlijke prijs/kwantiteit verhouding. Al met al best een aanrader als je nog eens in de buurt bent (alhoewel de 2,5 uur reistijd vanuit Nijmegen niet echt meer telt als in de buurt).

Snackbar De Stoven (Zutphen)

- 1 mei 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardige friettent, de friet is goed te eten, ik was persoonlijk niet zo te spreken over de pindasaus, maar dat ligt meer aan de keuze van fabrikant. Keuze van dikte van friet is altijd een pluspunt natuurlijk.

Cafetaria De Brink (Zutphen)

- 1 mei 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Altijd fijn als je kunt kiezen wat voor dikte friet je wil en nog beter als ie goed gebakken wordt. Het bakje is wat klein (A7), maar ze vullen het wel goed gelukkig. Frituurt verantwoord.

Food To Go Oost en West (Nijmegen)

- 27 december 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt hier friet met een duidelijk Chinese bijsmaak, letterlijk. Friet die naar garnalen smaakt omdat die in hetzelfde vet zijn gebakken vind ik niet zo lekker eigenlijk. Vast een prima Chinees, maar niet zo\'n beste friettent. Wel goedkoop overigens, maar daar heb je dan net niks aan.

Cafetaria Safak (Groningen)

- 22 november 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een cafetaria wat geprobeerd lijkt te hebben om oud-hollands over te komen (of ik interpreteer het gewoon helemaal fout), wat helaas net niet helemaal gelukt is. Het levert wel aardig sfeertje op, maar Turk achter de toonbank doet vermoeden dat oud-hollands toch niet de juiste beschrijving is. Maar goed, de friet was erg dun (6mm denk ik) en dat heeft nogal de neiging om vet te worden. Ik moet zeggen dat het me nog meeviel, maar hele lekkere friet vind ik het meestal niet worden. Gelukkig betaal je er niet veel voor, maar je krijgt slechts een A7 bakje (wel flink gevuld, vandaar de normaal voor hoeveelheid).

Cafetaria De Kapteyn (Groningen)

- 22 november 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In deze friettent (vernoemd naar de sterrenkundige) bakken ze best goed friet, maar helaas net iets te taai om echt goed te zijn. Voor de prijs krijg je niet al te veel (maar ook niet heel weinig). Gemiddelde scores dus.

Snackbar De Hoender (Venray)

- 19 oktober 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellige tent, maar opvallend druk. Maar zelfs dan wordt de friet nog gebracht. Zwarte bakjes, ook altijd leuk :o)

AnyTyme Venray (Venray)

- 19 oktober 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het uiterlijk van een fastfoodketen is niet iets wat me aanspreekt bij een friettent. Als de friet dan ook nog te vet is en niet al te goedkoop haak ik een beetje af. De saus in een apart bakje erbij geven doet me ook teveel denken aan, zeg, McD. Je krijgt overigens wel veel.

Restaria La Promenade (Venray)

- 19 oktober 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie friettent in het centrum van Venray. Ruim opgezet, vriendelijke bediening die de friet komnt brengen, prima. De prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding was redelijk, niet te duur voor een normale hoeveelheid friet van hele fatsoenlijke kwaliteit.

Four Seasons (Nijmegen)

- 19 juli 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een prima doorsnee friettent met ook een Oosters assortiment. Redelijk normale prijzen voor best lekkere friet.

Cafetaria Mennan (Nijmegen)

- 29 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een grote friet was een redelijke portie (A14) en van niet onaardige kwaliteit. Alleen de pindasaus was wel erg van het type wat je bij de nasi krijgt, niet vies maar beetje vreemd bij de friet. Ik zou een ander merk gekozen hebben. Qua sfeer sluit ik me aan bij Kafir, heb zijn advies maar opgevolgd.

Cafetaria Winkelmolen (Weert)

- 29 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dunne frietjes, maar voor de verandering wel echt goed gebakken, dus dat is prettig. Prijs/kwantiteit verhoudig redelijk normaal. Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of de inrichting van de tent me bevalt, het is wel erg groenig.

Cafetaria 't Stationsplein (Weert)

- 29 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vlak bij het station, altijd handig, maar de hoeveelheid friet is wat matigjes. Verder weinig bijzonders over te vertellen.

Smullers (Sittard)

- 29 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullers, prijzen zijn niet te geloven, de sfeer is matig en de friet smaakt niet heel veel beter dan het karton van het bakje waar het in zit.

Automatiek Snack Time (Weert)

- 29 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt wel erg weinig voor een kleine friet, en helaas is de friet ook niet van de allerbeste kwaliteit. En de typische automatiek sfeer ligt mij persoonlijk ook niet zo.

Restaurant Venezia (Sittard)

- 28 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vreemde friet, erg wisselvallig, sommige frietjes best lekker, andere echt niet. Kon er niet echt wijs uit worden, maar erg positief vond ik het niet (doet vermoeden dat sommige friet meerdere keren gebakken is). Verder vind ik het nogal een zwaar sfeer-minpunt als je een mooie zaak hebt maar als je friet bestelt je er niet mag gaan zitten en het mee moet nemen.

Fast Food Restaurant Willems (Sittard)

- 28 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie tent die probeert om meer te zijn dan de lokale snackbar, maar die daardoor misschien een wat minder fijne prijs kwantiteit verhouding heeft. De friet was erg dun, maar gelukkig wel goed gebakken.

Friture Pam Pam (Sittard)

- 28 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier krijg je vlaamse friet, en het had zo mooi kunnen zijn als ze wat zorgvuldiger zouden bakken en dus niet friet teruggooien om even op te warmen. Verder weinig over te melden eigenlijk.

Döner Kebab Nijmegen (Nijmegen)

- 8 maart 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet is misschien zoals de naam doet vermoedden niet helemaal primair, maar wat mij betreft valt het toch nog wel min of meer onder de friettenten. Je krijgt friet dat wat aan de dunnen kant is, maar wel mooi goud gebakken. Je krijgt wel een redelijke hoeveelheid, maar het houdt zeker niet over. Verder ziet de zaak er netjes uit, en zijn ze vaak ook nog tot laat open.

Automatiek Messina (Nijmegen)

- 4 maart 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Openingstijden zijn een pré, en de friet is goed te eten, prijs/kwaliteitsverhouding ook zeker niet slecht.

Edit - dat laatste klopt helaas niet meer heel erg, je krijgt wel veel, das prettig, maar daar betaal je dan ook voor.

Snackbar Carlos (Arnhem)

- 27 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typisch gericht op uitgaanspubliek, maar dan ook met de aanname dat het dan niet uitmaakt wat je ze voorzet, beetje jammer dus.

Bestaria R & M (Wijchen)

- 3 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het bakje was wat klein, maar de friet was bij mij in ieder geval niet dubbel gebakken. Verder een redelijk normale tent.

Jojo's snacks (Nijmegen)

- 2 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mij gaven ze nog best redelijke friet, maar ik was dan ook de enige klant in de verre omtrek, dat scheelt misschien. Sfeer is niet echt een pluspunt bij de JoJo's, maar in het totaal was het niet zo slecht als toen Kafir er was.

Restaurant Giros (Nijmegen)

- 27 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Iets meer griek dan echte friettent, maar de friet was best te eten, helaas wel wat duur.

Deutsche Schnitzel Oase (Nijmegen)

- 11 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Duits is hier inderdaad de goede beschrijving. Dus als je paprikapoeder op je friet niet erg vindt is de friet best lekker. Verder niet heel uitzonderlijk.

Cafetaria Bosporus ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Altijd leuk om sauzen op je lijst te zetten die je niet hebt, maar gelukkig was de joppiesaus er wel. Het enige wat nog min of meer noemenswaardig is, is dat ze de friet op de wat ongebruikelijk platte bakjes serveren (V2 voor mensen die de codes kennen ;))

Eetcafé 't Nieuwe Pleintje ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Pleintje vind ik al niet de meest originele naam voor een tent, maar het pleintje waar deze tent aan ligt is wel een erg treurig excuus. Helaas lukte het ook niet om friet te bakken die paste bij de best goede (want ja chinees) pindasaus. Je had toch het gevoel of je aardappelpuree zat te eten, maar dan in reepjes.

Cafetaria De Kooi ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit was de nummer 69 in de snackkoerier top 100 2004-2005, dus we waren benieuwd toen wij hier binnenstapten. Op het eerste gezicht ziet het er inderdaad al mooi uit, een nette verzochte tent, leuke inrichting. Helaas kan ik niet anders dan een stuk minder positief zijn over de friet. De hoeveelheid die je krijgt voor de prijs is disproportioneel klein, en ondanks dat ik niks tegen goed doorbakken friet heb, was dit duidelijk wat té veel, iets minder komt de kwaliteit van de friet zeker ten goede.

Cafetaria Bon Appetit ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier weten ze hoe ze goede friet moeten maken, en ook hoe de regionale tomottosaus dient te smaken (althans, het was lekker, of het zo hoort kan ik niet beoordelen). Mooie friettent ook.

Cafetaria 't Pettelaartje ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een aardige zaak, waar ze netjes de friet komen brengen en er inderdaad een metalen vork bij geven, vooruit, krijgen ze een sfeerpuntje voor :)
Verder niet veel op aan te merken.

De Passanterie ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een prima friettent, gelegen aan een leuk straatje in Den Bosch, maar verder weinig over te vertellen. Geen uitblinker maar ook niet slecht.

Cafetaria Van Den Broek ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik sluit me aan bij de vorige recensie, opzich geen slechte zaak, maar plastic in je friet/curry staat toch echt wat slordig.

Snackbar Koll's ('s-Hertogenbosch)

- 27 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een enigszins weinig sfeervol cafetaria in een winkelcentrum, met prijslijsten die niet kloppen. Een poging tot de blijkbaar regionale saus tomotto werd niet geheel goed uitgevoerd als je het mij vraagt (niks mis mee, alleen niet echt wat ze zeiden dat het was), maar de friet was best goed te eten.

Cafetaria Gestel (Eindhoven)

- 13 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ex-bestaria die voornamelijk scoort op fantastische pindasaus (friet is ook prima hoor). Verder ook een best gezellig cafetaria, fijne tent.

Cafetaria De Markt (Eindhoven)

- 13 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weinig bijzondere tent, maar wel mensen die goed knoflooksaus kunnen maken. De friet pindasaus was wel echt te duur voor de kwaliteit.

Cafetaria Tinel (Eindhoven)

- 13 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gemiddelde tent die op de typische brabantse manier friet bakt, niet al te duur (in vergelijking met andere tenten in Eindhoven dan).

Eetcafé Brabant (Eindhoven)

- 13 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie zaak en best goede friet, maar ik sluit me aan bij de andere recensies, de prijzen dat kan echt niet.

Cafetaria Kosta (Utrecht)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gezellig aandoende (Griekse)zaak die hele fatsoenlijke friet voor je bakken, niks mis mee.

Cafetaria Veldkamps (Utrecht)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een echte utrechtenaar achter de toonbank van deze cateraar, die flauwe grappen aan elkaar rijgend zijn klanten van friet voorziet die gelukkig niet al te duur is.

Cafetaria Geni (Utrecht)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je van plan bent om redelijk veel friet te geven per portie, zorg dan ook dat je bakjes groot genoeg zijn zodat het er in past in plaats van dat de friet er aan alle kanten af valt. Het soort details dat net als de beschikbaarheid van zitplaatsen de sfeer van de zaak toch een beetje bepaalt.

Efes Afhaalcentrum (Utrecht)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet die hier werd gebakken zag er uit alsof deze in vet gelegen had wat te oud was, het was wat erg donker goud geworden. Niettemin smaakte het nogsteeds best aardig, ondanks dat je de kwaliteit van het vet wel wat proefte.

Chinees Cafetaria 118 (Nijmegen)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goedkoop is hier duidelijk het toverwoord, maar echt kwaliteit werd er niet geleverd helaas.

Bestaria Straatweg (Utrecht)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het kenmerk van de bestaria is misschien toch wel dat ze altijd iets aan de dure kant zijn. Deze bestaria had echter ook nog opvallende friet, maatje 12-14mm, die wel goed te eten was, maar niet echt uitblonk.

Snackshop JP Coen (Utrecht)

- 9 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent moet het duidelijk meer hebben van de lage prijzen dan van de sfeer. Het ziet er niet echt mooi uit, maar ook de eigenaar komt wat ongeïnteresseerd over, al bellende met zijn rug naar de klanten die staan de wachten. De friet is voor wat je betaalt niet slecht overigens, maar zag wel wat bleekjes.

Anjo's Snackbar (Nijmegen)

- 25 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk tentje met een aardige verkoper die informeerde of ik mijn friet speciaal met de saus erover of ernaast wilde (wat resulteert in een ander bakje), netjes. Verder zijn ze echt goedkoop met een friet zonder voor €0.95 en een speciaal voor €1.45.

Cafetaria Ome Piet ('s-Hertogenbosch)

- 17 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet werd wel snel geleverd, maar was helaas wel twee ker gebakken, en daar gaat de kwaliteit niet op vooruit. Verder niet echt bijzonder.

Snackbar De IJsbeer ('s-Hertogenbosch)

- 17 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk het enige wat opviel was dat ze hier de speciaal sauzen van te voren gemixt hadden wat een mooi roze sausje oplevert. Verder gemiddelde scores voor de friet.

Cafetaria De Boemerang ('s-Hertogenbosch)

- 17 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een kleine portie met opnieuw opgebakken friet, in een omgeving die ook niet echt inspirerend te noemen is. Niet echt een aanrader.

Cafetaria Nelson ('s-Hertogenbosch)

- 17 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een tent die er netjes uitziet, wordt gerund door Aziaten en levert bijvoorbeeld ook pikante java saus bij je friet (die overigens verdacht veel lijkt op pindasaus).

Cafetaria De Hofstad ('s-Hertogenbosch)

- 17 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gezellig buurtcafetaria. Vrij normale friet, maar niks op aan te merken eigenlijk.

Cafetaria 't Sint Janneke ('s-Hertogenbosch)

- 17 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het opvallende aan deze tent is duidelijk de sfeer. Mooie houten banken en plafondschilderingen zorgen voor de sfeer die past bij de naam. De friet is er ook prima te eten, dus daarvoor hoef je een bezoek aan deze tent ook niet te laten. Alleen de prijs is een minpuntje.

Restaurant Mesopotami (Arnhem)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, een restaurant waarvan de keuken een beetje bijklust als friettent. Lekkere curry, maar de friet zelf vond ik wat matig. Daarnaast nogal te duur en sfeer is er ook vrij ver te zoeken.

Snackbar Rodi (Arnhem)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friet met voor één euro is wel erg goedkoop, zo zien we het graag. Verder een onopvallend klein zaakje dat wel erg vette friet serveert. De friet is ondanks het teveel aan vet nog wel lekker.

Cafetaria Broere (IJsselstein)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijke friet, normale hoeveelheid. Zwart bakje is natuurlijk stijl, en sowieso zag de hele zaak er wel goed uit. Helaas wel iets te duur.

Restaurant Po Shan (Geldermalsen)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De lokale afhaal chinees verkoopt ook friet, die dan ook niet uitblinkt. Maar wat ze wel als de beste kunnen, is pindasaus maken zoals pindasaus bedoeld is.

Cafetaria Mac Roy (Nieuwegein)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit zeg ik niet snel, maar deze friet was echt nauwelijks te eten, veel te zout, gruwelijk vet: bah.
Verder ook geen verzachtende omstandigheden, de sfeer is slecht en prijs en kwantiteit zijn hooguit normaal (en blij toe dat de kwantiteit niet hoger lag).

Cafetaria Shoarma De Roos (Arnhem)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de verbouwing ziet dit cafetaria er weer mooi uit, daarvoor in ieder geval een pluspuntje. De friet was redelijk krokant, maar wel wat te vet, niet heel bijzonder dus.

Cafetaria Dolfijn (Arnhem)

- 13 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Misschien niet de mooiste friettent , maar wel eentje die best fatsoenlijke friet aflevert voor een zeer schappelijk prijsje. Fijne pindasaus ook.

De Muur (Hengelo)

- 14 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een typische automatiek,k klein keetje, maar wel grote portie. Jammer alleen als de friet niet echt lekker is terwijl je er goed voor hebt betaald.

Lunchroom 't Bakhuus (Olst)

- 14 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
't Bakhuus ziet er heel netjes uit en wil zich duidelijk profileren als meer dan gewoon een snackbar. Dat is gelukt. Je krijgt goede friet, netjes geserveerd op een bord. De prijs is echter wel aangepast aan wat ze leveren.

Super Snack (Zutphen)

- 14 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie friettent, maar je krijgt wel erg kleine bakjes, gevuld met friet van matige kwaliteit.

Cafetaria De Violier (Almelo)

- 14 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent stond 12e in de snackkoerrier top 100 van 2004, dus moesten wij ook even gaan kijken. De zaak ziet er heel goed uit, alles behalve de standaard friettent sfeer, duidelijk pluspunt. De friet wordt geserveerd op een bord, wat ook wel stijl heeft, maar belangrijker nog, het smaakt prima. Helaas betaal je wel voor deze luxe.

Cafetaria Excellent (Glanerbrug)

- 14 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het schijnt dat bij deze friettent (althans bij de vorige eigenaar, gok ik) de joppiesaus is uitgevonden. Dat was in ieder geval een succes, maar de nieuwe eigenaar levert het gewoon uit de fabriek. Niet te min krijg je wel een grote bak friet voor een goede prijs, en smaakt de joppiesaus toch wel :).

Cafetaria De Gildemeester (Arnhem)

- 10 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Helaas heeft winkelcentrum Presikhaaf niet de beste friettent ooit. Ze vragen net iets te veel voor net iets te weinig. De kwaliteit is ook niet uitzonderlijk en de sfeer spat er ook bepaald niet van af.

Bestaria Zwanenveld (Nijmegen)

- 7 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vooral een Frietopia-technisch legendarische tent. De friet is best goed voor een gemiddelde prijs. En deze friettent verdient het om goed te scoren qua sfeer.

Jojo's snacks (Nijmegen)

- 7 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet een tent waar je vrolijk van wordt, sfeer is er niet, de friet is niet opvallend in welk opzich dan ook.

Restaurant Rotana (Nijmegen)

- 7 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Rotana nieuwe stijl verkoopt nogsteeds friet, maar omdat het ook een pizzeria is, zijn ze er stijlvoller, maar helaas ook duurder op geworden. Dus wel bediening aan tafel, maar redelijk duur, en helaas geen grote toename van de kwaliteit.

Cafetaria Gül (Nijmegen)

- 5 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friet speciaal, wat kost dat tegenwoordig? Bij deze opvallend goedkope friettent, niet meer dan €1,40 en dat wordt dan geserveerd in een A14(!) bakje (voor wie dat niks zegt, dat is een onbehoorlijk grote bak voor iets wat een kleine friet heet en 1,40 kost :D).

Cafetaria De Fest (Nijmegen)

- 4 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een eenvoudige friettent die redelijke friet voor een even zo redelijk prijs biedt maar nergens bovengemiddeld is, wel lekker dicht bij de universiteit (voor degenen voor wie dat interessant is).

Cafetaria De Schnitzel (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, de gemiddelde friettent. Niet slecht niet goed. Redelijk weinig over te melden, mocht je er zijn en honger hebben kun je er prima friet eten, maar omrijden zou ik er niet voor doen.

Cafetaria 't Frietuurtje (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een aardige poging tot enigszins oud hollandsch interieur, niet geheel gelukt helaas. Gelukkig wel redelijk goedkope friet.

Cafetaria Goldstar (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goedkope friet in normale hoeveelheden in een typische friettent. Het enige echt opmerkelijke is de ietwat vreemde naam 'Goldstar' voor een weinig opvallend cafetaria.

Lunchroom Goodies Kronenburg (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent is eng...blijf weg. We mochten niet zitten als we alleen een puntzak friet bestelden en het is sowieso een erg, erg weinig sfeervolle tent.

Cafetaria Ronald Snacks (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Helaas net geen hele goede friet, wel veel. Verder een gemiddelde tent, typisch gelegen in een winkelcentrum in Arnhem-zuid.

Snackbar Swoopy (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Opvallend lekker friet voor een tent die eruit ziet alsof ze op smullers willen lijken. Maar het bakken met een timer op het frituur helpt misschien toch. Overigens ook weer leuke sfeer elementen zoals best aardige muurschildering.

De Snackcorner (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een nogal doorsnee friettent, niks mis mee opzich. Lachwekkende BNN soap op de achtergrond zorgde voor wat afleiding tijdens het wachten.

Cafetaria De Snoek (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gemiddeld. Het woord wat deze tent beschrijft. Friet die niet echt heel lekker is, voor een doorsnee prijs. En vervelende lampjes boven de tafeltjes waar je constant tegenaan kijkt als je probeert de persoon tegenover je aan te kijken.

Snackbar Paulus (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Que kwaliteit niet echt fijn, maar wel veel voor weinig geld. Je kunt je afvragen of je daar dan nog veel aan hebt.

Sonsbeek Qualitysnack (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een keet aan de weg. Maar wel een die friet verkoopt, voor een acceptabele prijs.

Snackbar Kom 'r in (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijke friettent met vooral grappige voorvallen zoals iemand die 10 minuten lang tegen het personeel staat te klagen over de slechte kapper van twee straten verderop. Maar iets minder tijdsafhankelijk: automatiek in glas in lood vind ik dan wel weer stijlvol.

Cafetaria Graaf Otto (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Weinig bijzondere friet/hoeveelheid/prijs. Maar een tent die standaard uitgaat van meenemen, het niet vraagt en ons dwingt het buiten op een bankje op te eten vind ik net een minpuntje krijgen op sfeer.

Snackbar De Snip (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet echt lekkere friet en verder ook niet bijzonder. Het personeel was ook net iets minder dan vriendelijk.

Cafetaria Happy Snacks (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijk veel friet maar daar betaal je voor. De kiwi milkshake was inderdaad leuk bedacht, maar natuurlijk was de automaat kapot, hoe kon het ook anders :o)

Cafetaria De Joker (Arnhem)

- 25 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inderdaad leken sommige frietjes niet helemaal gaar, serieus minpunt. Je kreeg wel veel dus er zat nog genoeg goede friet bij gelukkig.

Cafetaria Mosselman (Arnhem)

- 24 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een fijne combinatie van veel friet voor relatief weinig geld. De sfeer van de zaak is ook prettig, het ziet er goed uit, men heeft in ieder geval een beetje moeite gedaan.

Plaza De Kolibrie (Arnhem)

- 24 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een erg luxe ingerichte tent, die zich dan ook plaza noemt ipv cafetaria. Het interieur ziet er goed uit maar wel een tikje steriel qua sfeer. Helaas betaal je ook voor de luxe en is de friet niet meer dan gemiddeld.

Snackbar 't Kombuis (Hoofddorp)

- 24 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Snackbar aka chinees restaurant maar frietbakken kunnen ze duidelijk wel. Goede friet voor een even zo goede prijs.

Cafetaria De Magneet (Arnhem)

- 24 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De prijs kwaliteit verhouding is wel waar je het voor doet hier. Niet de gezelligste tent ooit, alhoewel het pleintje ervoor er best leuk uitziet. De kwaliteit van deze grote bak friet was niet slecht, maar ook niet uitzonderlijk goed.

Cafetaria Rito (Arnhem)

- 24 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede friet voor een goede prijs in een zaak die er goed uitziet en vriendelijk personeel heeft. Met op de koop toe een bordje aan de muur waar we een paar minuten ons hoofd over konden breken wat het betekende (het bleek overigens heel eenvoudig :o))

Snackbar De Tollekamp (Rhenen)

- 22 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na even bang te zijn geweest geen friettent te kunnen vinden in Rhenen, dan toch de Tollekamp. Een gezellige friettent, die een redelijk standaard portie friet afleverde, alhoewel met dunnere friet dan gebruikelijk.
Vooral hilarisch vond ik mijn bestelling: 'Doe maar een frietje curry.' Waarna de man achter de toonbank herhaalt: 'Een patatje pinda, is goed.' :o)

FEBO (Hoofddorp)

- 20 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een nogal typische instantie van de Febo klasse: de friet is acceptabel, de prijzen zijn niet fantastisch in verhouding met de kleine hoeveelheid en de sfeer is net iets te Mc D achtig.

Cafetaria Family (Hoofddorp)

- 20 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Twee woorden: 'zwarte bakjes'. Verder mooie tent, en geen onaarige friet.

Smulwereld Het Raadhuisje (Maarn)

- 20 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gezellige friettent die best lekkere friet serveert. Heel goedkoop is het niet, maar dat moet dan maar.

Bram Ladage (Rotterdam)

- 19 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wel verse friet, maar absurd duur. En sfeervol vind ik op het binnenwegplein ook niet echt eigenlijk.

Snackbar Charly Corner (Nijmegen)

- 17 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De uitsraling heeft meer weg van een afhaalchinees dan van een friettent als je het mij vraagt, doch daar is opzich niks mis mee. De friet is niet uitzonderlijk, maar in ieder geval niet duur.

Cafetaria De Nieuwe Chinese Muur (Nijmegen)

- 4 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kreeg een behoorlijke bak lekker knapperige friet, prima wat mij betreft. Ongecompliceerd maar fijne tent eigenlijk.

Cafetaria 't Hoekje (Dieren)

- 6 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ouderwets aandoende friettent, met vriendelijke bediening en nog goede friet ook, wat wil je nog meer.

Cafetaria Evelien (Nijmegen)

- 29 mei 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk best een goed tent, je krijgt een flinke bak friet voor weinig geld in een verder typische friettent gericht op het lokale publiek aangezien verder waarschijnlijk niemand hem kan vinden goed verstopt in bottendaal :o).

Maoz Falafel (Nijmegen)

- 20 mei 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het vegetarische karakter van deze tent vind ik wel een pré, helaas was de friet naast duur zoals ook al eerder opgemerkt te zout, anders was het best goed geweest.

Snackbar Moonlight (Schiedam)

- 28 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gezellig bruin-cafetaria wat voor een prettige prijs lekker friet bakt. De pittige (wellicht naar oud turks recept?) pindasaus was daarbij een fijne toevoeging.

Taria Neptunes (Schiedam)

- 28 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettent die niet veel bijzonders te bieden heeft, je krijgt weinig friet waarvan de kwaliteit niet echt overdreven goed is en die ook nog eens zuidhollands duur is.

Snackbar Hap Yam (Leiden)

- 28 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best lekker friet, maar niet goedkoop. Verder weinig bijzonder, behalve dat de vliegende ratten (stadsduiven) ook binnen friet op de grond aan het zoeken waren.

Cafetaria Het Nieuwe Dorp (Nijmegen)

- 9 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vind het best een aaridge friettent, vriendelijke chinezen achter de toonbank die voor een tegenwoordig zacht prijsje een aardige bak friet voor je maken. De barok aandoende spiegel is wel erg true qua sfeer moet ik zeggen.

Automatiek Apollo (Arnhem)

- 2 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best fijne tent in centrum arnhem die behoorlijke portie goede friet levert voor een schappelijke prijs zeker gezien de locatie.
Alleen snapte de bediening niks van volgorde van bestelling opnemen en het bestelde uitleveren dat was wat vaag, maar niet heel ernstig.

Tropical Fastfood (Tilburg)

- 31 maart 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent zit dan welliswaar in het centrum, maar daar betaal je ook voor, en als de friet nou nog lekker zou zijn, maar dat houdt niet over, tent ziet er veder wel redelijk uit, gele tegeltjes, maar niet echt bijzonder.

Resto Ricus (Eindhoven)

- 17 maart 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goed te eten friet en redelijk veel. De sfeer liet wel wat te wensen over, welliswaar kwam de bediening aan tafel serveren (pluspunt) maar vond ik het interieur wat kaal en stoorde ik mij enigszins aan de vaststaande bankjes, die zoals gewoonlijk net iets te krap zijn.

Cafetaria De Harmonie (Nijmegen)

- 17 maart 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best aardige friettent, de rasfriet was in ieder geval goed te eten. Aardige locatie ook.

Eetcentrum De Oostwal (Oss)

- 17 maart 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen echte aanrader, de kwaliteit was matig (slappe friet) en de andere factoren konden het ook niet echt meer goedmaken.

Family Corner (Nijmegen)

- 8 maart 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een nette tent met fijne bediening en een grote bak friet voor niet al te veel geld. Ik was echter niet erg te spreken over de kwaliteit van de friet, deze was net even te kort gebakken, wat de smaak niet ten goede komt, daarnaast smaakte de speciaal die er bij zat een beetje laf. Maar laten we gezien de andere recensies er vanuit gaan dat dit een toevallig minder goed frietje was.

Ibo's Place (Nijmegen)

- 5 maart 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettent met redelijk ruime openingstijden op een centrale plek met vrij redelijke resultaten wat betreft de scores zoals u kunt zien.

Snackcorner Hollandia (Zwolle)

- 10 februari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Puntenzakken zijn inderdaad een pré uit esthetisch oogpunt, alhoewel lichtelijk onhandig bij veel saus. Goede friet, helaas wel behoorlijk an de dure kant.

Cafetaria De Omloop (Heerenveen)

- 10 februari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Qua uitstraling goed in orde met vloerbedenkking en mooie houten tafels en stoelen. De friet was echter niet heel bijzonder.

Kantine Olympisch Sportcentrum (Wijchen)

- 29 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, niet een al te voor de hand liggende friettent, en helaas ook niet een die erg de moeite waard is. De friet was redelijk, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De prijs/kwantiteit verhouding was ook al niet om over naar huis te schrijven, en goede sfeer voor een friettent is er ook niet.

Friture PeeWee (Heerlen)

- 7 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friettent in opvallend vrolijke kleurtjes, alleen maar sta plaatsen en vage tekeningetjes op de borden, met niet al te goede friet, maar nog altijd een verbetering ten opzichte van de minder geslaagde friet in Aachen eerder die dag. Redelijk duur, maar dit wordt fijn gecompenseerd door de echt grote hoeveelheid die geleverd wordt als men een 'super PeeWee' bestelt (ik kan het zelf niet vergelijken, maar dit schijnt in het bereik van de befaamde 'Obelix' van Manneken Pis te liggen: veel :o) ).

Cafetaria Favoriet (Nijmegen)

- 4 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik vond de friet eigenlijk heel goed te eten, hoeveelheid was behoorlijk voor een kleine friet, prijzen redelijk gemiddeld. De sfeer kun je over twisten. Tuinstoelen zijn een minpuntje, maar de gezellige chinese familie achter de toonbank/speelautomaat voegt dan wel weer iets toe.

Snackbar '94 (Nijmegen)

- 23 december 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vond het nogal tegenvallen, de friet was net aan gemiddeld en niet overdreven veel. De tent doet qua sfeer aan als heel goedkoop, met versleten stoelen ed, maar de prijs komt daar dan weer niet mee overeen.

Cafetaria Ciçek (Nijmegen)

- 27 november 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een aardige friettent, maar helaas was de friet me net iets te slap, je kreeg wel lekker veel voor een normale prijs.

Cafetaria Zandvliet (Den Haag)

- 12 november 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede friet! Behoorlijk veel voor een goede prijs. En een aardige sfeer (iig een veilig gevoel met al die politie die constant langs loopt/rijdt (zie friettocht verslag 8 voor wie dit niet begrijpt :)))

Snackbar De Luifel (Ede)

- 12 november 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ja wat moet ik er van zeggen, de friet was verdacht knapperig (net alsof je chips zat te eten) ik verdenk ze van friet opnieuw opbakken, wat een nare bezigheid is. Vervolgens kreeg je ook nog niet veel voor veel geld in een omgeving waar je erg treurig van wordt. Helaas kan ik er niet veel meer van maken: slechte friettent.

Snackbar Gabo (Lelystad)

- 29 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was niet bijzonder goed of slecht, redelijk aan de dure kant, maar geen al te goede sfeer die alleen nog beetje werd verbeterd door een wel aardige poster met een enorme lijst van zaken die bij de prijs inbegrepen waren.

Cafetaria Grote Markt (Almere Stad)

- 29 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijk standaard friettent, zoals normaal in een buitenwijk van Amsterdam (want ja meer is Almere niet, prefab stad/wijk) wel te duur, maar best goede kwaliteit.

Snackbar De Lekkerbek (Lelystad)

- 29 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens de eigenaar betere friet dan de zusterfriettent GABO en mijn inziens was dat ook waar, wat natuurlijk stijlpunten zijn die in combinatie met de goede muziek voorkomen dat de sfeer echt waardeloos was.

Döner King (Hilversum)

- 29 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijke tent, je merkt dat je richting randstad gaat aan de prijs, wel mooie inrichting, maar de friet was gemiddeld.

Cafetaria Koningsplein (Nijmegen)

- 23 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bepaald geen al te goede friettent, friet die niet bijzonder lekker (maar ook niet vies) is. Prijzen die wat aan de hoge kant zijn en een mislukte poging tot mooi interieur met hardboard dat marmer moet voorstellen.

Cafetaria De Hoge Stoep (Nijmegen)

- 15 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was net op het randje van gaar/niet gaar bepaald geen pluspunt, verder weinig bijzonders aan deze friettent.

Kara (Wijchen)

- 7 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Stijlpunten voor het feit dat ze bereid waren om om 1 uur snachts voor 10 man friet te bakken, maar dat we dan niet binnen mochten komen, erg grappig, wel ziekelijk duur helaas...

Cafetaria Cleopatra (Nijmegen)

- 6 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ben het eens met Kafir, meer gemiddeld dan dit wordt het bijna niet, niks op aan te merken, maar zeker niet speciaal.

Restaurant Rotana (Nijmegen)

- 22 september 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker knapperige goudbruine friet, die helaas wel te duur is. Maar pluspunten voor de service, ze komen je friet brengen terwijl jij rustig kunt blijven zitten op een van de banken(!) en een beetje naar televisie kunt kijken. Voornamelijk de banken in combinatie met verschikkelijk foute kitch aan de muur maakt de sfeer in ieder geval top.

Vlaamse Frites (Amsterdam)

- 19 augustus 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vlak bij Manneken Pis maar niet de moeite waard om naar toe te lopen. Erg duur, zoals te verwachten op het damrak, maar vrij matige kwaliteit friet, en aan sfeer is ook een ernstig gebrek.

Cafetaria Mersin (Nijmegen)

- 21 juli 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik kreeg toch echt niet veel, maar goedkoop is het idd wel. En het blijft een klein rommelhok zonder sfeer.

Cafetaria Lale 2 (Nijmegen)

- 15 januari 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best een okee friettent, beleefd personeel, aardige sfeer, maar hoe jullie aan goedkoop komen snap ik niet helemaal, 1,40 voor friet zonder is behoorlijk duur, de grote porties zijn relatief wel weer goedkoper, maar al met al kom ik dan op normaal uit voor prijs, maar verder wel goede tent.

Grillroom Pamir (Nijmegen)

- 22 december 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Matige friettent, je krijgt niet al te veel, kwaliteit is niet bijzonder en de sfeer is ronduit slecht.

Veldt Snacks (Heiloo)

- 13 december 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Totaal kansloze plek om friet te gaan eten, maar je moet toch wat op friettocht, en idd major stijlpunten voor de bediening (die ook echt je friet naar tafeltje kwam brengen) die niet wist wat frietspeciaal was :)

Bestaria Ooijen (Nijmegen)

- 19 november 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja, wederom een bestaria, maar wel goedkoop, goed te eten friet, helaas wel de slechte sfeer zoals in de meeste bestarias.

Cafetaria 't Koepeltje (Bergen op Zoom)

- 8 november 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
tsja, zoals ward al zei, de recensie mocht niet te positief, hierbij dus...

Mix Snack (Dordrecht)

- 8 november 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ga me hier aansluiten bij Ward, de friet was goed te eten, het was best veel, wel redelijk duur, de sfeer was in eerste instantie niet geweldig, maar krijgt van mij toch een positieve score, aangezien ik de genoemde stijlpunten wel kon waarderen (qua de eigenaar die zn eigen avondeten (lees: witlof) staat klaar te maken in de zaak :D)