Provincies | Brabant | Best | Eetplezier De Bestse Snackbar

Eetplezier De Bestse Snackbar

Nieuwstraat 55-57
5683KB Best
Tel: 040???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Knarf

- 23 februari 2011 10:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goed en smakelijk assortiment. Een van de beste frietbakkers van Nederland. Superkwaliteit, vriendelijke medewerkers. Beetje sfeerloze eetzaal en weinig geluidremmende maatregelen, daarom veel last van de herrie.

bart

- 20 maart 2008 22:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede tent, lekkere friet met inderdaad wat veel kleine bruine stukjes. Bediening is heel vriendelijk en vlot. Verder ben ik het helemaal eens met onderstaande recensies.

outis

- 29 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg fijne tent, het verbaast me niet dat ze eerste zijn geworden bij de Snackkoerier. Bediening is als in een restaurant, het gratis fruit is ook wel leuk, en als je een grote friet bestelt krijg je een groot bord afgeladen met friet. De picalillysaus is aan te raden.

Wat wel jammer was is dat toen ik aan het einde van mijn portie kwam er een flinke berg wel érg knapperige, kleine bruine stukjes overbleef. Mijn gezelschap had dat niet zo extreem, maar toch. Over het algemeen waren de frietjes wat knapperig gebakken.

Met een prijs van 2,90 voor een grote friet picalilly en 1,65 voor een blikje fris is het best normaal geprijsd, gegeven de hoeveelheid.

Conclusie: prima tent, maar ze moeten de nadruk wat mij betreft toch wat meer op de frietjes leggen.

Kafir

- 29 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn frietjes waren inderdaad nog iets lekkerder dan die van mijn gezelschap :P. Ze waren vrij hard en krokant gebakken met hier en daar een klein hard stukje (daar bestaan sorteerdingen voor). Tip voor de frieteter, sla de kinder en middelgrote portie over en ga voor een grote. Je zult niet teleurgesteld zijn, wat een bak friet!

Of je een gratis mandarijn of peer nou bij kwantiteit, prijs of sfeer erbij moet rekenen weet ik niet, maar leuk is het zeker. Dit lijkt mij één van de redenen dat ze innovatie-award gewonnen hebben, naast de nummer 1 positie van de Snackkoerier (2007-2008).

Sfeer is in orde, ze hebben onder andere een ballenbak, een luierverwisselplek (!?) en diverse andere luxe voorzieningen. Nadeel van deze kindvriendelijkheid is dat je wel midden tussen gillende kleuters je frietje moet opeten. De uitstraling is die van een friettent die net geen friettent meer is vanwege de net iets te hoge Autobahnraststätte-invloeden. Ook is het niet helemaal ideaal dat de friet nadat hij op het bord gedaan is even moet wachten totdat iemand van de bediening het naar je toe komt brengen, maar gelukkig duurde dat niet héél erg lang.