Provincies | Brabant | Bladel | Cafetaria Den Doel

Cafetaria Den Doel

Sniederslaan 2A
5531EL Bladel
Tel: 0497???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

frederique

- 26 februari 2013 13:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier hebben ze echt de beste friet van heel de Kempen. ze bakken zelf hun friet voor, dat je goed kunt proeven. En de sfeer is er ontzettend goed.
De laatste recensies die zijn geschreven zijn van 2006. Nu anno 2013 is het een superhippe tent geworden. Het adres is voortaan Sniederslaan 2a.
Het meeste staan me aan dat ze verantwoord frituren.
Ik ga elke zondag met mijn gezin naar deze Cafetaria. De kinderen gaan direct naar het speelhoekje en mijn vrouw neemt een lekkere maaltijdsalade. Maar ik ga voor de friet, heerlijke verse friet, zoals de friet nergens anders te koop is. Het personeel is ook ontzettend vriendelijk.

nobo

- 19 augustus 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere friet en zeker waar voor je geld, binnen klein en weinig zitplaatsen, maar dat maakt het terras weer goed. de pintasaus had wel wat beter gemogen vernam ik van mede snackbar tester :D

Robertrobert

- 10 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent van Dendoel is een opvallende houten keet. Doet erg gezellig en ouderwets aan.
Toch heb ik hier wisselende ervaringen. Van de zomer haalde ik er friet en snacks en dat viel bitter tegen. De friet was door het zeer jonge personeel niet goed gebakken had ik het idee. Het was kleffe vette friet met een grote hoop mayo erop gekwakt. Ik vermoed dat het vet niet op de goede temperatuur moet zijn geweest. Goede verse friet verkloot. De kroket die ik had besteld was afgegarneerd met een vies blad sla dat volgens mij even daarvoor nog in een konijnenhok moet hebben gelegen. Tegenvaller dus ondanks dat ik vantevoren was getipt dat deze zaak lekkere friet zou verkopen.
Begin januari kregen ze een herkansing en de friet was dit keer 10 keer beter. Ook de snacks waren nu dik in orde. Alleen die berg mayo die bovenop je bak friet wordt gekwakt bleef. Ik kan dit laatste niet begrijpen waarom men dat doet. De meeste frietzaken serveren de mayo in een apart gedeelte in het frietbakje. Den Doel doet daar niet aan helaas. Nu moest ik thuis weer die mayo eraf scheppen.
Op basis van de laatste keer toch ook een absolute aanrader in Bladel.

Eerbeek2001

- 14 september 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een grote bak friet, en een krokante uitstekend gebakken friet. Wie van een pittige pinda suace houdt, is het omrijden meer dan waard. Het is in het centrum van Bladel. Gevestigd in een soort van uitgebouwde caravan.