Awards: Dag 1

Vandaag is de onbetwiste hoofdprijs van dit jaar uitgereikt. Vanuit ons hoofdkwartier in Nijmegen zijn vier frietisten naar het zuiden afgereist om Frituur Martin Zwerts voor alweer de zesde keer op rij de prijs voor beste friettent van Nederland te geven. Het was een hele mooie dag vol met media, handenschudden, frietjes, innovatieve snacks, meer frietjes, en drankjes.

Voorlopige verslagen zijn te vinden via onze Twitterpagina en ook waren Frituur Martin Zwerts en wij vanmiddag op Nederland 2 bij Tijd voor MAX (fragment vanaf 10.30). Andere mediafragmenten en fotoreportages volgen hopelijk binnenkort.

Voor de mensen die het leuk vinden en het jammer vinden dat ze vandaag gemist hebben, volgende woensdag, 6 mei, gaan we de prijs voor de beste nieuwkomer uitreiken in Groningen!



Gravatar
Anoniem
Dat gaat helaas niet lukken. 4 mei 2015 18:43


Kafir
Heb je komende woensdag niet toevallig tijd Frankv? 2 mei 2015 13:27

Gravatar
Anoniem
Reageren jullie nog op mijn email ? 1 mei 2015 20:56


WTULTC
Leuk filmpje. Ik had een paar weken geleden nog een frietje daar gegeten en wist ervan. Gefeliciteerd Martin en Annelies. We komen vast binnenkort weer een keertje langs voor een heerlijk frietje! 29 april 2015 22:28